Šport > Košarka
7 ogledov

Zabijanja, blokade, Kobe

V ligi NBA ne manjka zanimivih potez. Žurnal24 main
Ameriška košarkarska liga NBA se preveša v končnico, potekajo pa še zadnji boji rednega dela. Poglejte si nekaj najzanimivejših potez te sezone.
Deset najzanimivejših zabijanj
Seveda so igralci spet kar tekmovali, kdo bo bolj zabavno in v posmeh nasprotniku žogo zabil skozi obroč. Od Lamara Odoma , Manuja Ginobilija do LeBrona Jamesa ... Vsi so navduševali in bodo tudi v prihodnje. Za zabijanje so potrebne posebne vrline in veliko fizične ter skočne moči. Vsi ti igralci to imajo.



Deset najboljši blokad
Košarka v ZDA je sicer predvsem ofenziven šport, vendar se tudi to spreminja. Od nekdaj pa tudi onstran luže cenijo blokerje. Košarkarje, ki zaustavljajo nasprotnike, ko so ti že tik pod košem. Saj poznate tisto znamenito Dikembeja Mutomba : "Not in my house!"



Desetkrat Kobe
Kobe Bryant še naprej buri domišljijo navijačev širom ZDA. Spremljajo ga vzkliki: "MVP, MVP!", Kobe pa vsak teden upravičuje sloves enega od najzanimivejših individualistov v zgodovini lige NBA. Spodaj je zbranih deset njegovih najboljših akcij v sezoni 2007/08.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.