Magazin
63 ogledov

Kako s poljubi razvnemati?

seks_par_ljubezen_poljub_0711 Žurnal24 main
Siti suhoparnih poljubov? Ne čutite več vznemirjenja ob dotiku partnerjevih ustnic?

Če so poljubi le še del ljubljenja oziroma uvod v ljubljene, bi se morale v vaši spalnici prižgati alarmne luči. Za mnoge so globoki in strasti poljubi namreč najbolj intimen del partnerskega odnosa. Če ste sčasoma željo po vroči izmenjavi sline izgubili, si preberite nekaj napotkov, ki vam bodo pomagali najti vznemirjenje, ki vam ga lahko poklonijo le partnerjeve ustnice.

1. Večkrat pomislite, kako poseben par sta s partnerjem in kako edinstven je vsak od vaju.
2. Preden se lotite ust, poljubljajte druge dele obraza (oči, nos, čelo, vrat).
3. Če vam način, kako vas partner poljublja, ni všeč, mu to na nežen način povejte. Najboljše, da mu nazorno pokažete, kako vas naj spravlja ob pamet. Verjemite, da poljubi delajo čudeže.
4. Medtem ko se poljubljate, se z rokami dotikajte partnerjevega telesa. Božajte ga po ramenih, primite za dlani, nežno drsajte po njegovem hrbtu. Naj ne bo poljub le dotik ustnic.
5. Pokličite partnerja in mu povejte, kako močno si želite vročih poljubov in da komaj čakate, da ga vidite. Obema bodo misli uhajale in ko se bosta srečala, se bo iskrilo.
6. Na koledarju najdite čas za strasten in vroč večer. Morda vas čaka presenečenje.

Da pa bi zgoraj našteto res čutili z vsem svojim telesom, morata biti s partnerjem močno povezana. Vprašajte se sledeče:
 – Se zares slišiva in ne le poslušava?
 – Sva si na voljo, ko se potrebujeva?
 – Me partnerjev dotik pomirja, če sem razburjen/a?
 – Greva vsaj enkrat na mesec na zmenek?
 – Si vzameva čas za večerjo ob svečah?
 – Se odkrito pogovarjava o ljubezenskem življenju? Premagan strah pred izražanjem svojih občutkov bo opogumil tudi partnerja. Iskrenost se obrestuje.
 – Ali moja boljša polovica ve, koliko mi pomeni? Če je pretežko, lahko napišete pismo. Sladka presenečenja vznemirjajo.

Priznajte, da ni težko. Le želeti si morate obuditi plamen strasti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.