Tolk maš cajta da lahko tukaj trabunjaš, a da bi si sam malo poguglal za zakoni to pa ne. To morajo drugi povedat/pokazat.Mater sami dojenčki, ki non-stop nekaj jokajo...
Kaj je avtor članka mislil s tem: s prižganimi lučmi? Ali kratkimi, dolgimi, pozicijskimi, za nujno vožnjo? To ni nikjer opredeljeno. Brez sodnega naloga, pa policist na dolžnosti ne sme stopiti na privat površino. Jaz bi ga tožil.
Ali ta policist ne potrebuje naloga,ko zavije na PRIVATNO zemljišče?? Seveda si INKASANTI drugače razlagajo zakonodajo so NEDOTAKLJIVI in za njih zakoni ne veljajo!!
Se strinjam... takim kot si ti je treba čim več denarja pobrat. Vsaj toliko, da si ne boste mogli več avtomobilov privoščit. Mogoče vas bo to kaj izučilo...
Imajo pa policaji zeloooooo radi novinarje .
Sosedovega Franceljna doma pred TVjem je hotel ustavit... Jao kake mate eni...
Prav nič me ne moti, če kdaj kakšnega policaja pohladijo! In potem jokavo trobijo, da je bil oče treh otrok???
Saj je zakon, da se vozi podnevi s prižganimi lučmi. Torej je policist ravnal prav. he he he
Mi lahko nekdo pove , kje je zakon da 1. policaji zapeljejo na pribvatno zemljišče in 2, kateri zakon omejuje svobodo na svoji lastnini !
Kaj pa če moraš nujno... ne vem, kakat, lulat, bruhat? :D
Tolk maš cajta da lahko tukaj trabunjaš, a da bi si sam malo poguglal za zakoni to pa ne. To morajo drugi povedat/pokazat.Mater sami dojenčki, ki non-stop nekaj jokajo...
Kaj pa če so v vodnjaku?
Kaj je avtor članka mislil s tem: s prižganimi lučmi? Ali kratkimi, dolgimi, pozicijskimi, za nujno vožnjo? To ni nikjer opredeljeno. Brez sodnega naloga, pa policist na dolžnosti ne sme stopiti na privat površino. Jaz bi ga tožil.
Žurnal - bravo, skrajnje diletantsko in neprofesionalno napisano sporočilo. GROZNI STE
Ali ta policist ne potrebuje naloga,ko zavije na PRIVATNO zemljišče?? Seveda si INKASANTI drugače razlagajo zakonodajo so NEDOTAKLJIVI in za njih zakoni ne veljajo!!
Glavno,da oni KASIRAJO pa sploh ni važno,če je to zakonito ali ne!!
Mi Slovenci nimamo policije ampak le INKASANTE!! Smo sramota od države!!
Se strinjam... takim kot si ti je treba čim več denarja pobrat. Vsaj toliko, da si ne boste mogli več avtomobilov privoščit. Mogoče vas bo to kaj izučilo...
Najprej si moral ven stopit, zdaj ne smes vec. Paranoja?
iz oziroma z vozila ? Torej,če si na kolesu,moraš stati na konicah prstov,dokler ti ne dovolijo sestopa? Butast zakon!
Upam, da nimaš vozniškega, kajti če tega ne razumeš, res nisi za v promet!
Na svoji parceli lahko stopiš iz avta.
kako je pa lahko pripeljal pred hiso.. na njeno parcelo??? ce ga ne pusti na svojo lastnino, ne sme pripeljati gor brez sodnega naloga...
ti se pa visoko nosis ? Koliko so ti namerili IQ?