Slovenija
51622 ogledov

79-letnici so na obroke prodali sesalec za štiri tisočake

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • impact 08:38 13.maj 2025.

7 let nazaj sem kupil Karcher najcenejši sesalec za suho/mokro sesanje... dal 60 EUR, sesa skoraj vsak dan... kaj upraviči ceno par jurjev?

• slavko90 07:29 13.maj 2025.

Nateg, da mu ni para. Pri eni prodaji min. 2.000€ profita. Govorim o parnem čistilcu.

• 4krogci 07:19 13.maj 2025.

Tastara je pac stara in naivna…vsi bomo prsli do tja na zalost….sam vnukinja pa…no glede na to da je vclanjena v “mamice opremljajo” kjer so res sami biseri inteligence…lahko zakljucmo da je pac retardirana…pika amen.

• SlavkoKrizman 15:32 13.maj 2025.

Torej se strinjaš, da bodo tudi tebe v prihodnosti nategnili na tak način? Mogoče za 10k evrčkov?

• Ppiikkaa 08:18 13.maj 2025.

Bilo je en čas moderno obiskovati brezplačne avtobusne izlete z namenom na koncu kupiti. Na lastne oči smo videli, da je ena gospa, niti ne stara, za €600,00 kupila poživljajoče vitaminske tablete za šestmesečno kuro. Pred leti (desetimi) je bilo ...prikaži večlo to relativno več denarja kot pa danes. Na pogled je bila gospa videti običajna, ampak, bila je pač neumna.

• danilo167 12:00 13.maj 2025.

Prfi meni so bili eno leto nazaj, ker jim je moj bratranec dal številko. Najprej so hoteli 5 številk mojih prijateljev, pa sem rekel da ne dam nobene številke in pri tem sem ostal. Pri meni je bila prodajalka dve ...prikaži več uri, posesala kavč, tri preproge in posteljo. Ona je delala, jaz pa sem zraven priček srkal. Ko smo prišli do cene, pa sem jo postavil pred vrata. Tako se to dela.

Garancija 07:48 13.maj 2025.

Babica naj javno objavi ime prodajalca in njegov naslov

• Idioti 10:23 13.maj 2025.

Na sodišče . Sklicevanje , da so neupravičeno odobrili babici kredit , nasprotno z bankami in nasprotno o minimalnem dohodku , ki je potreben za življenje in ga noben ne more spustiti pod ZAKONOM dovoljen minimum . Slučaj je lahek ...prikaži več , advokat ga bo vzel pro bono ! https://cekin.si/premozenje/kdaj-in-koliko-vam-lahko-trgajo-od-place.html

• rd2dmk2 07:48 13.maj 2025.

prva stvar, ki se tukaj mora vprašat ali ta 79 letna gospa sploh zna uporabljat to napravo? kot drugo kaj pizdite kolk je neka stvar draga in preplačana. evo ravno danes brskam za nekim koščkom, ki ga rabim doma. pr ...prikaži več nas v sloveniji stane 20€, v tujini od 7funtov pa do 12 dolarjev. in za povrh če ga naročim v SLO bom plačal še okol 5€ poštnine in pakiranja e z e-baya je pa celo zastonj. torej ne nabijajte na križ tega dotičnega trgovca ampak treba se je lotit celovito vseh, ker nas VSI lupijo.

luckyss1 07:30 13.maj 2025.

Takšne naivne ostarele ljudi je pač treba varovati pred takšnimi zadevami in ne zgolj čakati na oporoko..

• Ppiikkaa 08:13 13.maj 2025.

Neumnost se plača. Neumnost ni povezana z leti. Verjetno ta gospa tudi v mladih letih ni bila preveč brihtna. To, da v stanovanje spustiš tujca, je neumno, celo bedasto.

NickMason 12:38 13.maj 2025.

Ker je navajena spuščat .... pa je dobila malo aerobike,pa ga je iz navade pustila not,se je pa fajn uštela tokrat,je pozabila da je to že zgodovina 😂

• Majazmaja 14:04 13.maj 2025.

Ko sva bila z bratom poleti 14 dni sama doma (stara 17 in 18 let, "pazila" naju je babi, ki je hitro odpeketala domov), se nama je v hišo vsilil prodajalec sesalcev. Super lepo je globinsko očistil kavče, dve preprogi ...prikaži več in sedeže maminega avtomobila. Seveda ni bilo biznisa, je pa še vsaj dva meseca klicaril mamo, naj podpiše pogodbo za nakup magičnega sesalca ali plača čiščenje, čeprav nismo podpisali nobenih papirjev. Seveda se mu je vsakič samo zahvalila za čiščenje.

• En_Janez_007 22:05 13.maj 2025.

Moj foter pri 1800 penzije plača dom 1000 eur, 800 eur pa zapravi manj kot v enem tednu. Bi bil idealna stranka za te nategune, samo na srečo še ne hodijo po domovih:))

• Mitrissa 01:04 14.maj 2025.

Ali želite najti žensko za eno noč? Daj no -- Sexy24.mom

• Kmodri_ 23:10 14.maj 2025.

Za take primere bi uvedli šeriatsko pravo...prodajalec dobi 4000 udarcev po podplatih in hrbtu z šibo iz lokalne vrbe.... samo predlagam...

• Madisoniy455 19:39 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Pierre 11:23 13.maj 2025.

Posle jebanja nema kajanja...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.