dol mi visi zate bumbar ampak ne verjamem ti 5%pa poglej se kakšen si.... edin če si kakšne čefurke z IQ sobne temperature podrl. Njih je pa tudi že traktor.Ne morm verjet keri idioti so v… ...prikaži več tek oddajah in kok bedn folk k to gleda. Zraven odlamla čips in trga socialo. Bruh bruh
Zakaj more vsak blefer pristat v središču pozornosti? To je ravno tako kot naši politiki govorijo da je vsepovsod korupcija. Ko jih pa vprašaš kdo jo izvaja pa tiho krijejo hrbet svoji mreži koruptantov. In ravno tako ko njega… ...prikaži več vprašaš .ja dobr kdo pa sta ti dve osebi mati in hči se pa izgovori. Če se že hvališ se vsaj hvali z imeni. Drgač niti človk ne ve al sta te dve ženski bli prizadeti al sta bili top model. No pa itak vem da če te bi vprašal bi rekel ja itak top model, najlepši itd. Važn da se hvalš vedno in povsod.
dol mi visi zate bumbar ampak ne verjamem ti 5%pa poglej se kakšen si.... edin če si kakšne čefurke z IQ sobne temperature podrl. Njih je pa tudi že traktor.Ne morm verjet keri idioti so v… ...prikaži več tek oddajah in kok bedn folk k to gleda. Zraven odlamla čips in trga socialo. Bruh bruh
Še dobro, da je psička Runa pobegnila od hiše, če ne bi pok..al še njo !! Verjetno pa ata še pride na vrsto !!
Pa stara mama tudi !! Če je voska je vojska za vse auf..biks !!
skrij se, bebči .....!!!!
Tale Alen je tudi trikrat Alen...misli, da je vsaka reklama dobra
Tudi jaz sem tega mnenja.V naslovu praviloma opišeš bistvo,kaj češ,nekateri se imajo za novinarje so pa samo "prepisovalci" oz gugel translaterji. ,
Zakaj more vsak blefer pristat v središču pozornosti? To je ravno tako kot naši politiki govorijo da je vsepovsod korupcija. Ko jih pa vprašaš kdo jo izvaja pa tiho krijejo hrbet svoji mreži koruptantov. In ravno tako ko njega… ...prikaži več vprašaš .ja dobr kdo pa sta ti dve osebi mati in hči se pa izgovori. Če se že hvališ se vsaj hvali z imeni. Drgač niti človk ne ve al sta te dve ženski bli prizadeti al sta bili top model. No pa itak vem da če te bi vprašal bi rekel ja itak top model, najlepši itd. Važn da se hvalš vedno in povsod.
Pa še povej, kako je blo z atom?
nakladac
taprav dec ne govori o bivših ljubimkah...
si kdaj sploh pomislil, da si izpadel popoln bedak
in ob vseh sladkostih še vedno strelja z defektnimi naboji...žalostno za njegove pupe.
alenček, ti si obična kurba... za pofukat in nagnat.
Moj bog,kaj nabija tale....bla..bla..bla.On je prepričan,da je tole zgodbo res doživel.SLOVENIJA POMAGAJTE ALENU.BANKO SPOROČIM KASNEJE,MORAODBLOKIRAT RAČUN.
Čudno, da ni rekel, da je poleg še obdeloval fotra, njihov pes jih je pa snemal... :)))))
Iz naslova članka sledi, da je natepaval lastno mater in hčer. :))
a temu bosančku dejansko kdo vrjame?..jao kakšni bedniki vse žvijo pr ns...
Uboge koze, še dobro da niso bile v štali.
Psihopat. Okolica ga je zapostavljala zato se mora hvaliti.
Tip je izkoristil svojih pet minut slave. Dvomim, da mu gre sedaj slabo.