Avto /avto/iz-druge-roke
3660 ogledov

Ali LED žarometi res preveč slepijo?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason 09:21 09.november 2023.

Ogromno avtov ima premočne luči,ko je dež in tema pa da ne govorim,to ni noben napredek ampak preseravanje

Garancija 10:35 09.november 2023.

Ja nič,bo treba ukinit led luči,ali pa prepovedat vožnjo ponoči haha

NickMason 11:11 09.november 2023.

Sem imel Opel Astro ,pa so mi blendal zaradi premočnih luči,sem jih spustil in vse OK,ampak to drugi ne storijo ,zato bi morali na tehničnem bolj strogo merit ,ker je res orng moteče

DvaPlusDvaJe4 09:05 09.november 2023.

Tukaj ni veliko za razmišljat in polemizirat bedarije. Slepijo in so nevarni za druge udeležence. Neprimerno senčijo in senzorji so počasni. Voznika zaslepijo in se umaknejo, Za oko najslabše ker ne more tako hitro prilagodit pogleda. Idiotska rešitev in amatersko ...prikaži več izvedena. Manjka samo kvazi napredovanje tehnologije v laserje. Na vsakem področju kjer nekomu paše nam tupijo kako je to koristno za okolje al karkol drugega.

Garancija 09:54 09.november 2023.

Vse se zmeri z luxmetrom,in če je v dovoljeni meri so v redu,je pa res,da svetijo še ekrat močneje kot halogen

• 4krogci 09:36 09.november 2023.

Najbolse, da presaltamo nazaj na petrolejke, da nebo bleščalo 🙈🙈

• milan243 11:45 09.november 2023.

Ko je tema se držiš doma in ne lutaš naokoli pa je OK.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.