Svet
11450 ogledov

Ameriško letalo se je "nevarno približalo" ruskemu, skoraj prišlo do trčenja

Komentarjev 31
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tlacan 10:54 19.avgust 2024.

    To je poskušal odkar mu je ZDA pomagala do oblasti. očitno je to cena za uslugo in verjetno še kaj. S provokacijami pa je ustvaril pogoje, da mu lahko neovirano pošiljajo orožje in vojsko. Američani so Japonce ustavili z . ...prikaži več . . in ni nihče bil na zatožni klopi zaradi tega. Bomo videli kako se bo tu končalo.

  • Ender3 10:16 19.avgust 2024.

    Spet ena propagandna novica STA..Sramota je, kaj pišejo..

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:20 19.avgust 2024.

    Karkoli se dogaja v tej vojni, tu mnogi pozabljajo ali pa ne vedo, zakaj je do vojne prišlo. Prišlo je do vojne samo zaradi geostrateških interesov ZDA. ZDA so že pod Carterjevo vlado delale načrte kako razkosati, uničiti Rusijo. Vsi ...prikaži več malo bolj razgledani poznajo načrte, ki jih je napravil tedanji svetovalec Carterja, kako razkosti, uničiti Rusijo. Vsi pozabvljajo kaj so ZDA obljubile (tudi pismeno) ob razpadu SZ. Baker tedanji minister ZDA je rekel: Nato se ne bo širil za eno ped na Vzhod!!!

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 11:21 19.avgust 2024.

      Nihče ne omenja več puča v Ukrajini , ki so ga organizirale ZDA. Nihče ne omenja več nesramnega izražanja ZDA državne podsekretarke V. Nulad o EU. Pozablja se, da so ZDA - CIA ''vložile'' 6 milijard dolarjev v destabilizacijo Ukrajine ...prikaži več in pomagale najbolj ekstremnim Ukro nacistom zbranim v stranki Pravi sektor, da pride na oblast. Vsi pozabljajo besede te iste sekretarke, kod je primeren za v vlado po puču.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 11:21 19.avgust 2024.

      Ta po pučna vlada, je takoj začela pospešeno moriti Ruse živeče v Ukrajini, takoj je prepovedala vse stranke (kakšnih 13), ki so se borile za državljanske pravice Rusov, ukinila je vse ruske medije od TV do časopisov, čeravno je na ...prikaži več obmejnih območjih Dombas in Lugansk bilo več Rusov. Ko so Rusi reagirali na te zločine Ukrajincev, so Ukrajinci takoj zaprosili Zahd za pomoč in prišlo je do sporazumov Minsk 1 in 2, ki so pa bili čista prevara Rusov, tako sta povedala Merkel in Holland, ki sta bila

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 11:22 19.avgust 2024.

      garanta teh sporazumov. Nihče ne pove tega, da je NATO v svojih dokumentih jasno zapisal, da bo Ukrajina postala NATO, kljub temu, da so vsi vedeli, da Rusija tega ne bo dopustila. Rusija je želela samo NEVTRALNOST Ukrajine in denacifikacijo ...prikaži več raznih banderovcev in podobne naci zalege. Nihče ne omenja vojaških manevrov ZDA, Ukrajine in NATO, ki so se odvijali ob meji z Rusijo in na Črnem morju, pol leta pred začetkom specialne operacije!!!

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 11:22 19.avgust 2024.

      Nihče ne omenja več enostranskih prekinitev ZDA o omejevanju strateškega orožja. ZDA so ensotransko prekinile vsaj 3 verjetno več sporazumov. Nihče ne omenja, da je Putin tik pred začetkom specialne operacije, predstavil nov varnostni načrt za Evropo v katerem je ...prikaži več bila glavna postavka nevtralnost Ukrajine. Putin ni nasprotoval temu, da Ukrajina postane EU članica (kar je sicer nemogoče, ker Ukrajina niti približno ni ustrezala kriterijem EU).

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 11:23 19.avgust 2024.

      Ta načrat so ZDA gladko, brez komentarja zavrnile. Nihče ne omenja načrtov Bidnove vlade o razformiranju RF. Načrte je naredila ZDA vladna svetovalna agencija RAND. Natanko je bilo opisano, kako uničiti Rusijo. Rusija je enostavno morala reagirati in zaščititi svojo ...prikaži več varnost, to ji omogočajo tudi resolucije OZN. Mnogi pozabljajo, da Rusi niso imeli nikoli načrta osvajati Ukrajino.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 11:23 19.avgust 2024.

      Poslali so 150.000 vojakov proti Kijevu, da prestrašijo Kijev in s tem tudi uspeli. Prišlo je do mirovnih pogajanj v Turčiji in po besedah nekdanjega izraelskega premierja Beneta in turškega predsednika Erdogana, je bil ta sporazum parafiran, ko je pridrvel ...prikaži več B. Johnson v Kijev in preprečil ta sporazum. S tem je obsodil na smrt vsaj pol milijona Ukrajincev in verjetno ravno toliko Rusov.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 11:24 19.avgust 2024.

      Kakorkoli, Machiavelli in kasneje Von Klastewitz sta izrekla misel: '' Agresor je tisti, ki pripravi nekoga, da seže po orožju.''!!!

    • Jernej65 11:38 19.avgust 2024.

      Putin je začel to vojno in sedaj ne ve kako bi jo končal, to je dejstvo, to je realnost zaradi katerega umira na stotisoče Ukrajincev in Rusov. Vse ostalo nabijanje Nato to, Nato ono, je sprenevedanje Putina in njegova propaganda ...prikaži več za lasten narod in rusofilske bebce. Nato je bližje, kot bi bil če ne bi vojne začel, Natovega orožja na ruskih mejah je bistveno več, kot bi ga bilo če ne bi vojne začel. Na ruskem ozemlju trenutno poteka vojna, ki je ne bi bilo če ne bi vojne začel. To so dejstva.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 11:52 19.avgust 2024.

      Retard!!!

    • Avatar NickMason
      NickMason 11:58 19.avgust 2024.

      Pantani2,morda nisi pričakoval tega norca,itak takoj skoči v komentar,kaj češ ,tudi norci morajo živet🤣

    • Jernej65 12:09 19.avgust 2024.

      NickMason, a si ti slep. Malo pobrskaj v kateri moj komentar podganar ne skoči in na kakšen način. O norcih pa povprašaj največjega norca morilskega Putlerja. Jaz nisem zanetil še nobene vojne in tudi ne podpiram morilskih norcev kot ti in podganar.

    • Jernej65 12:16 19.avgust 2024.

      Moja replika je čisto korektna. Navajam dejstva, ki 100% držijo in jih nobeden ne more spodbiti. Vse kar sem napisal drži in to rusofilske bedake zelo, zelo boli. Nato to, Nato ono, Nato, Nato... rusofilski dril.

    • Avatar NickMason
      NickMason 12:50 19.avgust 2024.

      Jernej65,ti si preprosto nor do amena,samovšečen si ,vse moraš imeti prav in še najbolj noro je to da si ovca ,ki niti svojega mišljenja nimaš ampak prakticiraš drugega,ko bi vsaj malo diplomacije premogel,bi bil še sprejemljiv ampak nisi nič od nič

    • Jernej65 13:17 19.avgust 2024.

      NickMason, no izpodbijaj kar sem napisal, rusofilsko teslo. Vse veš o avtih, vse veš o sončnih elektrarnah in celo meni znaš narediti izračun, kako se mi nekaj "ne izplača". In ti boš meni govoril o samovšečnosti. Če bi kaj obvladal, ...prikaži več se ne bi tule, na tem forumu, non stop smilil sam sebi. Utihni raje, dokler te z novimi dejstvi ne slečem do nagega, teslo rusofilsko, gobčasto z prazno glavo.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 13:48 19.avgust 2024.

      Retard!!!!!!!!!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:19 19.avgust 2024.

    ZALA Lancet jim je v Kurski regiji potolkel že 40% oklopnih vozil, Apti Alaudinov se igra video igrice z njimi. Kaj sledi je verjetno poznavalcem jasno, ostali upajte, da bodo NATO operaterji boljši, saj oni vodijo usodno igro že od ...prikaži več začetka. Bomo videli, kdo bo uspešnejši že v tem tednu!!!

    • Jernej65 11:44 19.avgust 2024.

      V tem tednu bo umrlo še ogromno Rusov in Ukrajincev, po moje sploh ni bistveno katerih bo več, tudi ni bistveno kdo bo uspešnejši. Ta vojna je velika napaka Putina, zaradi katere umre na stotisoče Rusov in Ukrajincev. Z agresijo ...prikaži več se spori ne rešujejo, ker bi bil ves svet v plamenu, če bi vsi delali tako. Vojno je začel Putin, to je bistvo, vse ostal je samo nakladanje. Kakor koli se bo vojna končala, je to jalova zmaga za Putina. Osvojeno ozemlje nikakor ne odtehta žrtev, ki jih je povzročil.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 11:52 19.avgust 2024.

      Retard!!!!!!

    • Jernej65 11:58 19.avgust 2024.

      Putin ni v stanju zaščititi lastnega naroda. Ukrajinci so mu razstrelili že tretji most v Kursku, Ruse so praktično obkolili. Po ulicah leži ogromno mrtvih Rusov in Ukrajincev. Putin na veliko laže lastnemu narodu, prikazuje mrtve Ukrajince in uničono ukrajinsko ...prikaži več orožje. Ne pokaže pa enakega stanja na njegovi strani, mnogo mrtvih Rusov, uničenega njegovega orožja in ogromno zajetih njegovih vojakov. Kdor pričakuje, da se bo v par dnevih vse to končalo, se krepko moti. Samo še več mrtvih, to sledi

    • Jernej65 11:59 19.avgust 2024.

      In kot vedno, podganarjev odgovor, je ponovno potrditev, da imam prav.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 13:43 19.avgust 2024.

      To si ti samo misliš, da imaš prav,Retard!!!

  • Avatar Leon
    Leon 12:31 19.avgust 2024.

    Prepovedati vse računalniške igrice , vsa socialna omrežja , vse aplikacije kot so Tik Tok in ostala sranja ,ki spodbujajo nasilje . Brez njih bo svet mirnejši .

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 13:46 19.avgust 2024.

    Še ena zanimiva statistika, sicer preverjene informacije, 60 do 70% vsega orožja, ki se pošilja v Ukrajino pristane na črnem trgu, zaradi tega tudi nekatere enote (Ruske) regije Donbas razpolagajo tudi s HIMARS sistemi. Tudi zaradi prekupčevanja ukrajincev, npr. Izraelci ...prikaži več nočejo pošiljat svojega orožja v Ukrajino, ker se bojijo, da bi pristalo pri Hamasu. Sicer pa so poročila iz bojišč v Ukrajini katastrofalne za NATO (Ukrajincev praktično več ni)!!!

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 13:46 19.avgust 2024.

      Na jugovzhodni fronti so jih Rusi dobesedno pomendrali, v regiji Kursk pa so jih Rusi stisnili kot Garroto!!!

  • slavauk22 12:41 19.avgust 2024.

    rusofilom bi blo treba izklopit internet očitno jim preveč škodi.......imajo oprane možgane z rusko propagando..........ki je večkrat dokazna da laže.-....sam rusofili imajo malo število sivih celic pač jim škodi Amerški internet

    • Avatar Andrej42
      Andrej42 12:53 19.avgust 2024.

      Posran ukrofil - če ima kdo oprane možgane, si to ti.

    • slavauk22 12:55 19.avgust 2024.

      zakaj uporabljaš amerški internet daj na ruskega aja ga nima

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.