Magazin /magazin/vip
65376 ogledov

Ana Roš na robu preživetja, poslužuje se tudi tega

Komentarjev 63
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stilist 08:44 27.oktober 2020.

    Veliko gostiln je odprtih tukaj okoli. Razvažajo hrano, ali greš iskati sam. Roševa bi tudi lahko delala na ta način. Si predstavljate porscheje, pa lamborghinije v vrsti za hrano...

  • alfagirl 10:25 27.oktober 2020.

    Ana Roš je v preteklosti že toliko zaslužila, da bo to krizo lahko preživela. Sem nekje bral, da eno kosilo pri njej stane 170 EUR.

  • leonardo 07:58 27.oktober 2020.

    No Ana, če bi svoje znanje uporabila za goste z normalnimi denarnicami in ne z mikroskopskimi krožniki naloženimi s pincetami, pa bi prreživela kakor preživijo vse normalne gostilne, namenjene normalnim gostom. Zvezdica nič ne pomeni lačnemu obiskovalcu.

    • Snežinko 08:57 27.oktober 2020.

      leonardo, restavracije s dvema (ali več) zvezdicama NISO namenjene kmetom, kot sva jaz in ti. Z razliko, da jaz to vem, ti pa očitno ne.

    • žurnalWTF 09:12 27.oktober 2020.

      leonardo, vidim da nisi ravno nek podjetnik...

    • leonardo 09:50 27.oktober 2020.

      Ja žurnalček, zgleda da tudi ona ni!

    • stilist 10:58 27.oktober 2020.

      Snežinko, ne podcenjuj kmete. Traktorji za četrt milijona, posestva, štale,...Kmet je bogat, zraven pa toliko pameten, da ne bo šel tja jest.

    • Ivo 13:17 27.oktober 2020.

      Ko ti prepovejo delat si dober podjetnik samo, če delaš v javni upravi ali živiš od tuje nesreče, kjer dobiš še dodatek v teh razmerah.

  • Avatar Leon
    Leon 07:38 27.oktober 2020.

    Ana, ko je vojna je vojna za vse .

    • Avatar Leon
      Leon 07:41 27.oktober 2020.

      No ne ravno za vse ! Janševi podporniki so na račun Covida mastno zaslužili.

    • Avatar DagobahCitizen
      DagobahCitizen 08:46 27.oktober 2020.

      Nov naslov za remake oddaje ob 10. dopoldne 'Še pomnite tovariši' na SLO1 je znan: "Še pomnite sekret papir in VW respiratorje."

    • Snežinko 08:56 27.oktober 2020.

      Leon, kjer pa ti živiš? V sloveniji več kot očitno ne... ta tvoja "vojna" je nekaterim izbranim prinesla lepe miljone v žep...

    • Avatar robinhud
      robinhud 09:37 27.oktober 2020.

      Izjasni se, ķdo je pa na levici obogatel od 45. leta. Napiši kdo je v Sloveniji najbolj pošten. Ajde...bodi korekten in imej za vse iste vatle.

    • blayo 16:42 27.oktober 2020.

      Leon, kdo je mastno zaslužil? Imaš kakšen primer?

    • Avatar Leon
      Leon 16:55 27.oktober 2020.

      blayo....tvoj princ in njegovi podrepniki .

    • blayo 17:13 27.oktober 2020.

      ? Imaš kakšen dokaz? Kakšne številke? Al kar tako malo v tri krasne babijaš? Kdo naj bi bil pa moj princ?

  • ode 07:56 27.oktober 2020.

    In zakaj se je odločila za gostilno ravno ob meji z Italijo - zaradi makaronarjev, na katerih temelji vsa njena dejavnost. Mogoče bodo sedaj, ko njih ni, v njeni tratoriji dobrodošli tudi Slovenci, ali pa ji je pod čast streči ...prikaži več navadnim sonarodnjakom in bo raje zaprla.

    • Avatar robinhud
      robinhud 09:40 27.oktober 2020.

      Bo pač v bodoče kuhala več, za širše množice. Pa bo tudi denar. Saj smo vsi v istem dreku.

    • samo.jst 11:05 27.oktober 2020.

      "In zakaj se je odločila za gostilno ravno ob meji z Italijo" Hiša Franko je bila gostilna na tej lokaciji veliko prej, kot se je Ana Roš pridružila družini Kramar.

    • djdj 18:13 27.oktober 2020.

      Gostilno je prevzela po tastu. Zato. Ljubezen ima čudna pota.

  • Avatar Zala
    Zala 10:26 27.oktober 2020.

    Ana, ste v isti situaciji kot tisoč drugih gostincev. Preživeli bodo izvirni in iznajdljivi. Menda se vem tega ne manjka. Srečno vsem, ki jim je težko v teh hudih časih.

    • jakec1575 17:11 27.oktober 2020.

      preziveli bodo tisti za 4€ hrane, ki je sam ne bi dal niti macku. Ker to je domet 90% slovencev.

  • Snežinko 07:36 27.oktober 2020.

    Ja, dve zvezdici sta že sami po sebi "težki". Da jih vzdržuješ rabiš ogromno energije in denarja. Bajnega zaslužka tu ni. Lastniki treh zvezdic pa vedo povedat, da je v tem primeru to čista izguba. To so ponavadi večje firme, ...prikaži več, ki imajo take restavracije zaradi imena in renomeja in pokrivajo izgube z drugimi dejavnostmi (in računajo na to, da bo izguba!). Ana, spomni se na to, ko greš na volitve...

  • Carbon 07:09 27.oktober 2020.

    6 mesecev ali 6 weeks?

  • Kristian Božičnik 09:49 27.oktober 2020.

    Ana Roš ima vrhunsko priložnost sestaviti takeout menije za nekaj 10€, s tem obdržati ne le vso osebje, ampak postati še večja senzacija v kulinaričnih vodah. Kot bi dejal Paulo Coelho:"Ni še utopil tisti, ki je v vodi. Utopil se ...prikaži večse je tisti, ki je pod vodo."

    • Avatar vec
      vec 11:41 27.oktober 2020.

      Naj ponudi menije za male pare in razvoz, obogatela ne bo, bo pa preživela, še bo čas za unovčit zvezdice. BTW zdej se vidi kolko so vredne zvezdice NIČ, popolnoma NIČ, še prodat jih ne moreš.

    • jakec1575 17:04 27.oktober 2020.

      kako bos vrhunsko hrano razvazal, ce cez 10 min ni vec ista? več, zate se kantina za 4e presega sposobnost vtojega dojemanja.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 08:56 27.oktober 2020.

    To je gostilna za bogataše in ne za povprečne ljudi!! Poguglajte cene v tem lokalu in vse vam bo takoj jasno!!

    • žurnalWTF 09:10 27.oktober 2020.

      In kaj je s tem narobe? Ni vse za vse...

    • Avatar robinhud
      robinhud 09:47 27.oktober 2020.

      Torej žunalček ..zdaj jo pa naj država podpira z desetkratnikom pomoči, kakršne je imela cene. Naj se spusti na nivo dostave, normalizira cene za širši krog ljudi pa bo tudi preživela.

    • žurnalWTF 10:19 27.oktober 2020.

      Zakaj, da bo nekdo ki se trudi in cele dneve dela da je v življenju nekam prilezel lahko hranil enega kavč komentatorja kot si ti?

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 11:03 27.oktober 2020.

      žurnalWTF Nobeden je ne sili,da spusti cene zaradi mene jih komot dvigne vendar pa potem naj ne jamra!! Si si ogledal cenik?? Koliko Slovencev si lahko privošči tam jesti saj meni stane 170 evrov??

    • Avatar robinhud
      robinhud 11:20 27.oktober 2020.

      Žurko...hodim v službo, zaslužim, od nobenega nisem odvisen. Znam uporabljati glavo in roke. Za preseravanje..žretje.. kakršno ti tako podpiraš pa se mi j..e. Tudi kavčar nisem imam kaj pokazati. Poanta debate je, da ji bo še vedno ostalo, da preživi.

    • žurnalWTF 11:35 27.oktober 2020.

      omega_v6, zakaj bi si morali bit to vsi zmožni privoščit? zakaj misliš da je to kosilo za vsak dan? Ljudje si vsi tako močno želite luksuz v življenju pa sploh ne razumete koncepta luksuza. Tao kosilo je približno tako kot ...prikaži več Ferarri. Ni avto ki bi si ga lahko vsak privoščil, in tudi če si ga lahko, to ni avto s katerim bi se vozil vsak dan...

    • žurnalWTF 11:36 27.oktober 2020.

      robinhud, če si z vsem tako zadovoljen zakaj potem rabiš lajat čez vse po internetu?

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 12:21 27.oktober 2020.

      žurnalWTF Toraj ne rabi jamrat prodaja pregrešno drage "ferarije" in jamra le čemu?? Vsi bi se vozili kot si napisal z Ferariji pa nam dohodek tega ne dopušča!! Tudi,če bi zadel na lotu si ne bi privoščil hrane v tako ...prikaži večo dragem lokalu saj se ti lahko zgodi,da odideš lačen in se na poti domov ustaviš v kaki piceriji!! Vsak naj dela kakor hoče in računa koliko hoče samo naj potem ne jamra!! Sam imam rajši lokale z dobro hrano po zmernih cenah!!

    • žurnalWTF 12:53 27.oktober 2020.

      omega_v6, ti privoščim da trofiš na lotu in da se ti zaleti prvič ko greš kam jest za več kot 15€.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 15:10 27.oktober 2020.

      žurnalWTF Tako nisko pa zopet ne!! Za moje pojme je tam do 30 evrov za dober menu maksimalno!! Lahko ti zagotovim,da nikoli iz lokalov ne grem razočaran vedno sit in po navadi se vračam nazaj v iste lokale!!

    • žurnalWTF 15:39 27.oktober 2020.

      omega_v6, zdaj se odloči kakšne standarde imaš? Za 15€ se da marsikje dobro najest, zakaj potem rabiš hodit na menu za 30? Saj sam ne veš kaj bi rad, samo da se lahko nekaj buniš po internetu če ti že ...prikaži več drugje ne pustijo...

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 17:04 27.oktober 2020.

      žurnalWTF Že 30 evrov je za nekatere preveč jaz imam tak kriterij do 30 evrov kaj pa je veliko majn kot 170 evrov v tej hiši Franko!! Grem pa tudi na pico,ki me stane 10 evrov!! Vsi ki za svojo ...prikaži večo plačo delamo za menu v bilo kateri gostilni ne damo 170 evrov!!

    • jakec1575 17:12 27.oktober 2020.

      To je gostilna, ki pe pripeljala kulinaricne goste v slovenijo. goste z globokimi zepi. in te gostje naredijo reklamo doma. kaj ti ni jasno?!

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 17:18 27.oktober 2020.

      jakec1575 Meni je vse jasno mislim pa,da bi se v takšni krizi morali prilagoditi tako kot druge gostilne za izdajo obrokov na dom!! Čudno je tudi,da takšna gostilna nima niti za en mesec denarja v naprj?? Najlažje je jamrati in ...prikaži več pričakovati naj država pokrije izpad!?

    • Avatar robinhud
      robinhud 20:09 27.oktober 2020.

      Žurko žurnal, še ideje nisi imel za ime na forumu. Zgleda da imaš zlate vampe ,ko se bašeš in misliš da si vsemogočen, če lahko razmetavaš z denarjem. Če te tako tišči denar, malo pomisli o svoji vesti, ko plačuješ, ...prikaži več, če si ustvaril s svojimi rokami? Zame si en zabuhtli snob, ki ne laja ampak pleni.

  • smejka 10:31 27.oktober 2020.

    Pregovor, da vzemi tistemu, ki jamra, drži. Je blizu Pahorjevi izjavi, da s 3000€ komaj preživi. Sramota.

    • jakec1575 17:10 27.oktober 2020.

      40 zaposlenih vrhunskih delavcev. koliko mislis da gre za place' pa ne minimalcev.

    • smejka 18:01 27.oktober 2020.

      Ko gre za 1000 ljudi na minimalcu, ki komaj shajajo, jim gospa ne skuha jote.Taki imajo vseeno več rezerve.Vem, da je težko, a jamrajo sami "reveži"

  • Zikollino 08:50 27.oktober 2020.

    Nobenemu ne želim nič slabega, tudi vam ne ... vendar zopet in znova iščete prostor v medijih ... magari na osnovi krize ... lahko bi tudi povedali, da licenca michelinovih zvezdic stane 960.000€/leto ... in pravite, da tisti, ki niso ...prikaži več nosili mask dihajo in delajo naprej, vi zapirate ... pametnemu dovolj ... vse ostalo je fehtanje finančnih sredstev in privilegijev ... postavite pincete v kot ...

  • andrej084 15:37 27.oktober 2020.

    A bo začela zbirati prostovoljne prispevke? Bo zdaj malo kuhala zase? Tako kot tudi Wernwer Brozovič poje sedaj svoji ženi. Ja, tudi vlak SŽ je odpeljal, folk treba bo malo delat, .....

  • George 06:13 28.oktober 2020.

    Zdravo če tako znana in uspešna oseba ni v prejšnem obdobju poslovanja ni prihranila toliko da bi rešila sedaj v enem ali dveh mesecih firmo in par ljudi potem je boljše da takoj preneha z dejavnostjo ker to je nesposobno ...prikaži več .koliko je privatnimov ki bodo rešili svoje firme in ljudi pa niso nič znani in nikjer gor uzeti to so pravi delodajalci ki vedno malo računajo na podobne situacije kot je sedaj sepravi večina privatnikov ima denar ko pa pride kriza so pa bogi bol kot pa običajni delavci .

  • Covid_1984 17:49 27.oktober 2020.

    dokler boš, zvezdnata prepotentnica, podpirala ukrepe, toliko časa boš imela tudi zapiranja, kako ti to ni jasno, sicer ne razumem. tako da ti kar navijaj za varnost in boj z virusom, haha, užitkov polna skleda tvoje pašte

  • fiston 01:48 28.oktober 2020.

    Ona sigurno ni tik pred preživetjem. Mogoče firma. Zaposleni bi tudi morali dobiti, če jih da na čakanje. Je treba malo razlikovati, kaj je izpad dohodka, zaradi tega se še ne bori vsak za preživetje. V času korone so se ...prikaži več depoziti na bankah povečali za celi 2 milijardi... No sem tudi onega poslušal a je bil od gospodarske zbornice. Potabili so vse prihranke v prejšnjem valu, ko si pa prej poslušal pa takrat sploh niso imeli prihrankov.

  • bostjan86 13:01 27.oktober 2020.

    Napačni naslov za pripisovanje krivde. Kriva je vlada, ki ni zaprla meje s HR, ko so videli, da se na HR plažah odvijajo divje zabave. Pa seveda Kacina je moral bazen spucat. Vlada vam je zaprla gostilno in ne kak ...prikaži več Mariborčan, ki ni maske nosil.

    • blayo 16:29 27.oktober 2020.

      A lahko še večjo neumnost prijaviš? Od 15. avgusta do 7. septembra se ni zgodilo nič. Nobenega bistvenega porasta ni bilo.

  • gregor51 11:05 27.oktober 2020.

    prov smili se mi revca

  • matermila 11:04 28.oktober 2020.

    Cena menija je na osebo: Meni: 175 € Meni s spremljavo slovenskih vin: 255 € Meni s spremljavo mednarodnih prestižnih vin: 315 € Meni s spremljavo brezalkoholnih koktejlov: 230 € *Ker naš meni vsebuje sezonske sestavine, se lahko pred vašim ...prikaži večm prihodom nekateri krožniki spremenijo......nebi rad bil nesramen,ampak če s takimi cenami in razprodanimi mizami v preteklosti,ni zmožna preživet enega ali dveh mesecev,potem....

  • onxxx 14:33 28.oktober 2020.

    Dobro sedaj pa že nehaj jamrati počasi,če ti pač ne znese zapri in adijo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.