Slovenija
24730 ogledov

Andreja Hoivika iz državnega zbora odpeljali z reševalnim vozilom

Komentarjev 49
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • FejstDogaja 17:14 11.november 2025.

Rešilca za vročino? Malo morgen. Razen če imajo poslanci privilegije? Če bi klical jaz, bi mi rekli, naj pokličem taksi.

• Kondor 17:45 11.november 2025.

Rekli bi ti, da si vzami lekadol.

• vojko19 19:21 11.november 2025.

Bomo poklicali rešilca ko bomo imeli vročino pa bomo videli,če je intervencija za vse državljane enaka?

• maček 19:23 11.november 2025.

Ko bom imel vročino pokličem rešilca. Če ne bodo prišli jih kazensko ovadim, banda pokvarjena.

• Pizdamaterina 17:41 11.november 2025.

Kdor se druži z Jelko se ne more počutiti dobro.

• Kondor 17:44 11.november 2025.

Andrej, če si hočeš dobro pobegni iz sds sekte pa čim prej ozdravi.

StarMačk 17:59 11.november 2025.

"Andrej Hoivik je bil še zjutraj prisoten na seji državnega zbora. Z njim je govorila vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec, poroča 24UR. V stranki so ocenili, da se ne počuti najbolje, zato so poklicali nujno medicinsko pomoč." Po zapisanem ...prikaži več bi se dalo sklepati tudi tako, da je stranka ocenila kako naj se njihov poslanec počuti!?

• sandi76 19:36 11.november 2025.

Če bi ga peljali malo na svež zrak, recimo na streho, bi se lahko stanje izboljšalo !

• Pierre 17:21 11.november 2025.

Janezova sekta žre svoje otroke....

• 4krogci 19:30 11.november 2025.

Tolk mlad pac nezmore sproducirat vseh zahtevanih lazi iz sds sekte pa se je zlomu!!

• Žvižgač 18:52 11.november 2025.

A mu je Jelka namerala temperaturo, ki je šla čez vrelišče, da ga je rešilec prišel iskat? Mu kar dogaja psihotu, po moje jih je tam več za rešilca in Kalce levo.

• Kmodri_ 17:12 11.november 2025.

Ima pred volilno mrzlico? Samo vpršam....

luckyss1 17:54 11.november 2025.

Lahko bi napisal nesramen komentar, pa se bom vzdržal...Naj se poba pozdravi in gre raje v kakšno normalno stranko, če že hoče biti politik...

• jan631 18:56 11.november 2025.

Daj ne kvasi, saj so vsi isti. Ista golazen. Privat pa dobri prijatelji.

• vzev 20:12 11.november 2025.

Končno en, ki razume, da so vsi isti. Pred kamerami se kregajo, ko so pa ugasnjene pa so skupaj.

• Ender3 22:12 11.november 2025.

vzev, ko se direktno problematizira SDS pa naenkrat postanejo vsi enaki..Sicer pa udri po tistih, ki so manj zaslužni, da imamo kar imamo pa bi lahko več imeli. Ker z bolj zaslužnimi je treba delat s spoštovanjem..

• vzev 22:23 11.november 2025.

@Ender3, sem ti že večkrat napisal, preberi moje komentarje, pa potem piši. Jaz znam kritizirati ene in druge. In če bodo kaj pametnega naredili bom pohvalil ene ali druge. Toda to je od slovenskih politikov težko za pričakovat. Nisem tako ...prikaži več kot ti, ki si tako noro zaljubljen v levo stran, in hvališ vse kar naredijo in kritiziraš vse kar naredi SDS.

• matija07 08:51 12.november 2025.

Ne se delat norca iz zdravja nekoga drugega. Človek ima vsaj dušo, za razliko od ostalih negativnih komentatorjev. Vročina al ne, na koncu gremo vsi pred stvarnika. Tisti z "vročino" in tisti brez. Za vsakega pa je tam v zdravstveni ...prikaži več ustanovi en zidak. Glede na preizkušnje sodobnega človeka ni to danes nič čudnega.

• rd2dmk2 17:20 11.november 2025.

torej človek ima vročino ! halooooo!!!! vročino! kje je Bejovička z ukrepi, in počivalšek in andrejček z cepivi in maskami - za ostali zborček. in kako si ga drznejo odpeljat z vročino v zdravsteveno ustanovo. joj joj prejoj, kaj bo ...prikaži več z ubogimi zdravniki. a se že zbirajo dodatki z težke pogoje dela? slečt ga do golega do pasu ga zavit v vato in ga polit z 10 litri špirita da se mu zbije vročina in blaznost. potem pa mu servirat kilo kumaric- no če ne veste imajo paracetamol- da ga ne bo bolel.

• Majazmaja 21:45 11.november 2025.

Imel je "vročino" in ne vročine v smislu povišane telesne temperature. Spet ga je "zakurilo", verjetno je imel spet psihotične izpade in je bilo treba poklicati reševalno, da ne bi spet plezal po strehi. Vseeno je reševalna cenejša in bolj ...prikaži več praktična, kot pa reševalna v kombinaciji s policijo, pogajalcem in gasilci, a ne?

ADImavasrad 21:08 11.november 2025.

Bogve, kdaj je ze začel z martinovanjem

• Ender3 21:45 11.november 2025.

Oni imajo janševanje non stop. Potem pa poči na najšibkejšem členu.

Bozo53 17:27 11.november 2025.

Ko maš enkrat potrjeno, da si psihično prizadet, je rešilec zmerej na voljo, samo ne za prevoz v UKC ampak naprej po Zaloški v Polje!

• Ender3 21:50 11.november 2025.

Res je ! Gre za reakutizacijo psihičnega bolezenskega stanja. Če bi bilo strokovno potem A.H s takšno diagnozo ne bi smel več sedeti v DZ..

• Jernej65 00:34 12.november 2025.

Politika ni zanj.

• Facja 20:09 11.november 2025.

skoč, kurba, požen v poden...leti, leti...če so nam že Adrio uničili, naj vsaj Hoivik leti.

• vzev 20:11 11.november 2025.

Eni ste res totalno bolni. Človeku želite smrt.

• Facja 20:47 11.november 2025.

vzev..ne želim mu smrti. ZAJEBAVAM se, kot se SDS zajebava iz Slovencev. In kje piše, da moramo biti vsi "bratje in složni ter se imeti radi"????? SDS je zabila tako kajlo v telo slovenskega naroda, da ne bomo nikoli več ...prikaži več enotni. Seveda SDS s pomočjo RKC, ki deli narod že 1000 let. Meni pa dol visi za Hoivika, ko ga jebe...a ne mi podtikat, da mu želim smrt.

• Facja 20:49 11.november 2025.

A tebe nič ne boli, da Slovenija nima nacionalnega letalskega prevoznika??? Še Črna gora ga ima. Smo nula d države, napihujemo se pa, kot bi nas bilo 300 mil in bi imeli 10 milijonov kvadratnih kilometrov ozemlja. Adrio so uničili ...prikaži več vsi politiki na oblasti od leta 1991, in ...ma brez veze! Jebe se mi za vse.

ADImavasrad 21:07 11.november 2025.

Še zimbabwe ga ma.

• vzev 21:18 11.november 2025.

@Facja, zabavaš se s smrtjo nekoga. Odlično. To veliko pove o tebi. Ja SDS zajebava Slovence. Kaj pa druga dela leva stran? Na prvo mesto postavlja tujce, uničuje našo kulturo.. Čisto vsi so isti tako levi in desni. Vsi delajo ...prikaži več za sebe. In tudi Adrijo so uničili oboji.

• vzev 21:19 11.november 2025.

Drugače me pa za nacionalnega prevoznika res ne boli kaj preveč. Zakaj bi ga pa potrebovali? Za potovanje po Evropi tako rajši izberem avto. Za daljše potovanje pa tako nisem nikoli izbral Brnika, temveč večje letališče v bližini.

• Ender3 22:00 11.november 2025.

Še Burundi ima prevoznika. Sicer pa SDS avioprevznik ne zanima. Da imajo potem možnost druge kritizirat kako drago se vozijo z vladnim ali najetimi letali. Navadno so cene prevozov visoke in na tem jahajo svojo mantro o razsipavanju denarja davkoplačevalcev..

• will 09:16 12.november 2025.

Kamor je odšel ni signala.

Leon 07:09 12.november 2025.

To je dokončno slovo A.H. iz stranke SDS !

Garancija 09:36 12.november 2025.

Tale mladina ne prenese takih svinjarij,ki se dogajajo,pa ga mal zmije

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.