Daj se malo poglobi v podobo, ki jo gledaš v ogledalu, morda se kaj premakne globoko v tebi. Rabiš pomoč, pa si to priznaj ali ne. Res si patetična in pomilovanja vredna...
Citat njene izjave v slo. Novicah: odzvala na instagramu, kjer pa ni konkretno priznala, da je bila v incident vpletena prav ona. Povedala je le, da se vrača še močnejša in zapisala: »Za vse radovedneže, ki mi želite toookkk slabooo,… ...prikaži več serem vam se u usta svima!!!!«
nobeden ne želi nič slabega nj razmisli opstajajo ljudje ki znajo pomagati sam stakim odnosom pa res ne žalit pa ni treba draga Aneta neka odgovornost je pa treba imeti vsi odgovarjamo za svoja dejanja mal si zamisli !
Šefika ko Šefika... .Prokleta bula smrdljiva in zabita... .
Mami reč da drugic pride stusirana.
@faki279,jebi svojo naprej,pusti mojo.
Sine moj najrajs te mam
Daj se malo poglobi v podobo, ki jo gledaš v ogledalu, morda se kaj premakne globoko v tebi. Rabiš pomoč, pa si to priznaj ali ne. Res si patetična in pomilovanja vredna...
Ok če se nje jebe pa se naj ko bi pa koga ubila se ji bi pa jebalo 30 let v zaporu naj si mal zamisli
Citat njene izjave v slo. Novicah: odzvala na instagramu, kjer pa ni konkretno priznala, da je bila v incident vpletena prav ona. Povedala je le, da se vrača še močnejša in zapisala: »Za vse radovedneže, ki mi želite toookkk slabooo,… ...prikaži več serem vam se u usta svima!!!!«
nobeden ne želi nič slabega nj razmisli opstajajo ljudje ki znajo pomagati sam stakim odnosom pa res ne žalit pa ni treba draga Aneta neka odgovornost je pa treba imeti vsi odgovarjamo za svoja dejanja mal si zamisli !
Na instagramu je napisala: »Za vse radovedneže, ki mi želite toookkk slabooo, serem vam se u usta svima!!!!« (Slovenske Novice)
Tudi jaz tebi... 😎
Ko ena sama beseda pove več o osebi kot 1.000 dejanj...
Zblojena čefurka. Jo bo pes v anus
Čudno da je že doma ?
Sama serviserji v usta ko ga neumna,vedo na nesramna
kaj bi ji delal
sral v gobec
Zaradi takšnih kot si ti imajo ti resničnostni šovi gledalce.
ma kaj bi ji pa ti delal revez...dobi si babo da bo tudi ona tebi delala,jebes take babe polne same sebe ,ki so samo za v vitrino in jo gledas