Logar poskuša s tendencioznimi projekti izboljšati svoj propadli rating. Dejstvo pa je, da se v parlament ne bo nikdar več vrnil, njegov nateg volivcev je epski !
Uaaaauuuuu, to je pa ena izmed najbolj pomembnih koalicijskih zavez, ki bo prinesla zadovoljstvo Logarjevim podrepnikom, pa odnesla nekaj miljonov..... Mi bomo pa še naprej zbirali donacije za bolne otroke za zdravljenje..... Se vidi, da bolni otroci so ''od boga… ...prikaži več dani'' in naj bi za njih skrbel bog ne država, kajne?
"Predstavljen projekt avtomotodroma v Ljubljani"
Da ne bi slučajno kaj delali izven Ljubljane. Najbolje bi bilo še smučarske skoke preseliti v Ljubljano pa Planico in Ljubno zapret. Pa namesto kolesarske dirke po Sloveniji, bi lahko vozili samo po Ljubljani in okrog nje...itn.
Ta Logar je edino, kar zna je lagati ali kopirati tisto, kar nekateri že imajo....Posnemal bi hrvaški USKOK in sedaj še dirkališče. To so ti demokrati..
Logar poskuša s tendencioznimi projekti izboljšati svoj propadli rating. Dejstvo pa je, da se v parlament ne bo nikdar več vrnil, njegov nateg volivcev je epski !
Govori kot da bo on plačal.
Banda domobranska.V teh časih je
Uaaaauuuuu, to je pa ena izmed najbolj pomembnih koalicijskih zavez, ki bo prinesla zadovoljstvo Logarjevim podrepnikom, pa odnesla nekaj miljonov..... Mi bomo pa še naprej zbirali donacije za bolne otroke za zdravljenje..... Se vidi, da bolni otroci so ''od boga… ...prikaži več dani'' in naj bi za njih skrbel bog ne država, kajne?
"Predstavljen projekt avtomotodroma v Ljubljani" Da ne bi slučajno kaj delali izven Ljubljane. Najbolje bi bilo še smučarske skoke preseliti v Ljubljano pa Planico in Ljubno zapret. Pa namesto kolesarske dirke po Sloveniji, bi lahko vozili samo po Ljubljani in okrog nje...itn.
Taka prevara volivcev se pa ne odpušča. Sramota.
Hrvati bodo imeli 2028 že zgrajenega,pri nas bodo pa do 2050 iskali dovoljenje,pa da jim
Sem proti bebastim levičarjem, pametnih sicer ni. Dirkališče naj gradi privat kapital, brez Logarjevega vmešavanja.
Točno tako,z državnim denarjem naj zgradijo novo bolnico čeimajo jajca.
dare326 večina smo proti desničarjem, ki lažejo in kradejo.
Ta Logar je edino, kar zna je lagati ali kopirati tisto, kar nekateri že imajo....Posnemal bi hrvaški USKOK in sedaj še dirkališče. To so ti demokrati..