Kdaj se pa še lažnivi domobranci sekirami za delavca?Oni znajo samo lagati pa krast.Dol jim visi za vročino.Saj sedijo pod klimo ali pa v hladni kleti Cankarjevega doma Bando Sterat v 3 krasne.
Njih boli kita,saj niti ne vedo,kako je zajebano delati na gradbišču v taki vročini.Jaz sem delal 25 let na gradbišču,ne po 8 ampak 12,16,18 ur na dan,skoraj vse sobote veliko nedelj in praznikov.Njih pa res boli kita oni pa res… ...prikaži več ne delajo v pravem pomenu besede,plače pa zelo velike.Potem pa se vprašajmo,zakaj primankuje gradbenih delavcev.
Izgubil sem vse družinske naložbe na tej lažni investicijski platformi (Aurum). Sprva je bilo težko živeti, ampk ko sem našel in stopil v stik s to ekipo za obnovitev na Trustwavehackerstech AT gmail com, mi je uspelo vse povrniti.
Lažnivca "boli ku***" tam pod klimo...
Res. Gozdar je sramota na dveh nogah.
Dal bi jaz njih za minimalca na gradbišče!!!Naj vidijo,kako se v realnem življenju služi kruh.
Kdaj se pa še lažnivi domobranci sekirami za delavca?Oni znajo samo lagati pa krast.Dol jim visi za vročino.Saj sedijo pod klimo ali pa v hladni kleti Cankarjevega doma Bando Sterat v 3 krasne.
Točno tako!!!
Kaj lani jih je pa komunajzarska horda hladila s klimo? Veliki zagovorniki socialnih pravic! Nič se ne spomnim, torej povejta!
Njih boli kita,saj niti ne vedo,kako je zajebano delati na gradbišču v taki vročini.Jaz sem delal 25 let na gradbišču,ne po 8 ampak 12,16,18 ur na dan,skoraj vse sobote veliko nedelj in praznikov.Njih pa res boli kita oni pa res… ...prikaži več ne delajo v pravem pomenu besede,plače pa zelo velike.Potem pa se vprašajmo,zakaj primankuje gradbenih delavcev.
Če manjka gradbenih delacev, se reaktiviraj, saj si v stanju goniti kramp in lopato tudi po18 ur na dan.
Prekleti pokvarjenec.
Izgubil sem vse družinske naložbe na tej lažni investicijski platformi (Aurum). Sprva je bilo težko živeti, ampk ko sem našel in stopil v stik s to ekipo za obnovitev na Trustwavehackerstech AT gmail com, mi je uspelo vse povrniti.
Pirnat: Varovanje Nataše Pirc Musar je nezakonito.Zakaj pa jo je treba varovat,če tako poštena ne rabi varovanja
Varujejo Lidlove vrečke v prtljažnuku, vsebina so morda davkoplačevalski euri glede na Musarjeve lepljive prste.
Garancija, varujejo jo izključno zato, da ti lahko opletaš s svojim gobcem.
Med drugim tudi zato, da imajo tri babnce varovano nemotečo službeno zabavo.