Ha, ha, ha..."Zdaj sem normalen pivec, spijem pet piv ali pol litra vina dnevno, prej je bil zame liter in pol vina na dan malenkost, spil pa sem vse do tri litre dnevno,"...Očitno se avtorica in Artur ne zavedata, ampak… ...prikaži več redno dnevno spiti 5 piv ali pa 1/2 litra vina je še vedno pijančevanje! Ampak ne verjamem, da se ustavi pri 1/2 litra vina kadar ne pije piva, prej bi rekel dnevno 5 piv plus 1/2 litra vina... Odvisnost je celo, če bi Artur izjavil, da dnevno (!!!) popije le pivo ali dve!
Lakho bi ga razglasili za medicinski čudež glede na to koliko alkohola je predelal. Ob tem pa še nima varic požiralnila kot posledice ciroze jeter. Očitno ima pridobljen gen zaščite pred učinki maligamov.
O njem se ne bi pisalo, če on ne bi bil žid in židovski mediji v glavnem pišejo o tem kar se dogaja z njihovimi soborci (žido-udbaši). Če ni o čem pisat se piše o banalnih židih...za zbujanje zgražanja pri goyimih...
Ob takšnem pijančevanju je samo čudno, da mu jetra že niso zgnila.
Če moraš vsak dan 5 pirov spit in pol litra vina,spadas pod kategorijo pijancev.
Ha, ha, ha..."Zdaj sem normalen pivec, spijem pet piv ali pol litra vina dnevno, prej je bil zame liter in pol vina na dan malenkost, spil pa sem vse do tri litre dnevno,"...Očitno se avtorica in Artur ne zavedata, ampak… ...prikaži več redno dnevno spiti 5 piv ali pa 1/2 litra vina je še vedno pijančevanje! Ampak ne verjamem, da se ustavi pri 1/2 litra vina kadar ne pije piva, prej bi rekel dnevno 5 piv plus 1/2 litra vina... Odvisnost je celo, če bi Artur izjavil, da dnevno (!!!) popije le pivo ali dve!
On ga nič več ne pije, manj pa tudi ne.
Jetra so mu šla v spodnji organ
Vsa čast-človek je zmanjšal količino dnevno zaužitega alkohola na raven kronika,ki je potreben zdravljenja,ampak zmanjšal je pa le......
On je normalen alkoholik!
Dipsoman, pivec na kvatre. Nekaj časa se opija potem dela pauze. Verjetno tudi bolj zdrave alkoholne uživa, ker tip je izobražen odvisnik..
Pijanec se spreobrne ko s v grob zvrne.
"spijem pet piv ali pol litra vina dnevno" . Nič ne verjamem. 5 piv je namreč 2,3x toliko kot pol litra vina.
Lakho bi ga razglasili za medicinski čudež glede na to koliko alkohola je predelal. Ob tem pa še nima varic požiralnila kot posledice ciroze jeter. Očitno ima pridobljen gen zaščite pred učinki maligamov.
Koga briga ta zguba! Toliko besed o propadlem zblojenem kroničnem alkoholiku zmore le najbolj rumen tisk! Kam pluje nekoč cenjeni medij Žurnal 24?
Ampak, izgubam se je Z24.si težko odreči. Končno lahko komentirajo brez posredovanja medijatorja in blokade. Tukaj imajo očiten privilegij.
tako ali drugace je to destruktivno vedenje
O njem se ne bi pisalo, če on ne bi bil žid in židovski mediji v glavnem pišejo o tem kar se dogaja z njihovimi soborci (žido-udbaši). Če ni o čem pisat se piše o banalnih židih...za zbujanje zgražanja pri goyimih...
Mogoče za pol leta. Druga polovica pa še več, kot prej.