Slovenija
1098 ogledov

Atentat na Trumpa – rezultat hudobnega ščuvanja?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 12:17 16.julij 2024.

    Dump je utelešenja zla. In Bog zlo eliminira!

  • rd2dmk2 06:00 16.julij 2024.

    dve stvari. prvič vzemite orožje v roko in pejte strelat. na 100 m v vojski so šle krogle mimo tarč. drugič, kaj vi vidite na 100 m ? za povrh pa o trumpu in ameriki pove vse dejstvo o programu ...prikaži več Vajenec, ki ga je izvajal Trump. ta država je vsa bedna in bolana in je res škoda da amandma o orožju mal ne popravijo, da vsak američan mora imet skoz za pasom pištolo. pa da se pokokajo med sabo in da bo mir pred njimi za veke vekomaj amen.

  • PasjaProcesija 11:27 15.julij 2024.

    Seveda je ameriška politika v rokah zaprtih lobijev, vendar je Trump del istih krogov. Še družinske člane poroča znotraj njih. Le državljane je uspel prepričati, da jim ne pripada in se proti njim celo bori. Varovanje Trumpovega zborovanja je bilo ...prikaži več zanič, kar pa je pri njih praksa. Spomnite se npr. bostonskega maratona ali napada na WTC. V neurejenosti se ne znajdejo. Znajo edino izjaviti, da je vse pod nadzorom. Zanašajo se na ikonografijo, postopaško varovanje s "frajerskimi" očali in oblekami.

    • PasjaProcesija 11:34 15.julij 2024.

      Verjetno je bil napad res (le) posledica hujskanja. Ne verjamem, da bi pri obilici vojnih veteranov kdorkoli najemal tako slabega strelca. Spregledano je, da je (slabemu) strelcu pihal bočni veter iz desne. In prva krogla je res šla bolj levo ...prikaži več kot si je fant najbrž želel. Osupljivo je sicer, da objekt njegovega strelskega mesta ni bil varovan, ampak to se v Ameriki dogaja. Ko so strelca opazili, bi Trumpa morali takoj umakniti. Ampak smo spet pri njihovem nastopaštvu in neutemeljeni samozavesti.

    • PasjaProcesija 11:39 15.julij 2024.

      Ko so prisotni strelca opazili, je do njega sicer šel policist. Strelec ga je odgnal in kmalu za tem začel streljati. Nimam odgovora zakaj policist ni streljal. Lahko je imel polne hlače, lahko ni bil v položaju ali kaj tretjega. ...prikaži več Ga pa fant ni ubil. Vseeno posredovanje policista igra vlogo. Fantu je zagotovo poskočil utrip, ki je moral biti povišan že zaradi treme in vzpona na streho. Ostrostrelci so bili o položaju strelca očitno obveščeni, se jim je pa najbrž do streljanja skrival za streho.

    • PasjaProcesija 11:42 15.julij 2024.

      Zelo sem bil sicer presenečen, da sta ostrostrelca za odrom kmalu začela pospravljati orožje. Napadalcev bi mirno lahko bilo več. Ampak zaenkrat ne bom šel v teorije zarot. Bo še desetletja časa za to:) Zaenkrat mi zadostuje razlaga, da je ...prikaži več njihovo varovanje zanič in so neupravičeno polni sami sebe.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.