Tole ocenjevanje je čisto obračanje javnega mnenja. Nekdo ima zgleda 30 profilov odprtih.Vsekakor bi tu bile ocene v obratni smeri ... kot so vedno bile ...
Formirat in izšolat afganistansko brigado in jih poslati nazaj v domovino delat mir in z delovnimi brigadami graditi infrastrukturo tam na licu mesta. Tako se pač dela po vojni. Mi moramo izvažat red, ne pa uvažat kaos.
Tole ocenjevanje je čisto obračanje javnega mnenja. Nekdo ima zgleda 30 profilov odprtih.Vsekakor bi tu bile ocene v obratni smeri ... kot so vedno bile ...
Kakšna manipulacija z minusi... sramota žurnalovska!!!
se strinjam ... žurnal še podpira lažne minuse
nekatere komentatorje so blokirali, žurnalu so zatežili jeseničani in so žurnalovci se ustrašili in malo prikrojili številke na desni
kamele so v živalskem vrtu nekam živčne zadnje dneve :D
koristno.net/p/posnetek-beguncev-iz-francije-ki-nam-ga-mediji-nocejo-pokazati
Sami mladci so zbežali....to mora nekaj povedat,a ne?
Ma dej utihni že, če ime nekdo drugačno mnenje kot ti še ne pomeni da je član kake skupine ali neonacist.
kaj pa trobezljaš?
inovak tudi vaju so razkrinkali, verjetno sta že pod nadzorom če pride do česa sumljivega, karkoli, kar bi se lahko povezalo s terorizmom.
"Mi smo jih dostavili odeje, a ko ima policija racijo, jim vse to zaseže."Pa kaj je tem policistom???
Se strinjam z mph. Neonacisti so tisti, ki so nam nevarni, ne begunci...
sploh pa v sloveniji ni neonacistov...smo samo neokomunisti, pa neobelogardisti...vendar pa, karl in miro pa sta bolj kot ne dino-komunista...
goo.gl/6mQJBV
Ja, tudi meni je marsikdaj že precej sumljivo to z minusi.
Prej bi rekel, da ima kdo kakšen administratorski dostop do talanja minusov.
to je fb skupina liberalnežev ki skupaj ocenjujejo to stran. Saj vdiiš kako visoki minusi so, plusov pa skoraj nič
daj, šuft, odpeketaj tja od koder si prilezel.
šuft velja za inovaka.
Formirat in izšolat afganistansko brigado in jih poslati nazaj v domovino delat mir in z delovnimi brigadami graditi infrastrukturo tam na licu mesta. Tako se pač dela po vojni. Mi moramo izvažat red, ne pa uvažat kaos.