jebo vas halal. A so gosti? Pol pa naj ne vsiljujejo tega sranja. jebo vas cevapi, bosanski cevapi in halal. vera je leglo sovrastva in zla. vedno bila. islam je v srednjem veku trenutno, ce stejemo njihovo nulo od 622… ...prikaži več2 n. sr. agresivni, pojdite s tem pokrivanjem v 3 pm. V Sarajevu sem srecal manj pokritih kot v Ljubljani. Terorizirate s tem sranjem izobrazen narod.
Mateja, izobražen narod ve, da je človek po zgradbi telesa vsejed, torej tudi mesojedec. Malce si poglej anatomijo človeškega telesa in anatomijo recimo volka, pa boš tudi ti postala "izobražena" (a ne v tvojem smislu...) In, zakaj vi vegani VEDNO… ...prikaži več na veliko reklamirate svoje stanje in pljuvate po normalnih ljudeh? Če si vegan, nimam nič proti, bodi vegan in bodi TIHO! Ne rabiš drugim vsiljevati svojega mnenja.
Pa še nekaj, Protonček, ali ti sploh veš, da je večina kmetijskih zemljišč namenjena proizvodnji hrane za živino, da velik del farmacevtske industrije predstavljajo fitofarmacevtska sredstva. Posledično izginjajo naravni habitati, ki so še kako pomembni tudi za naš človeški obstoj,… ...prikaži več, fitofarmacevtsko sranje pa slejkoprej konča v naši pitni vodi. SRAM NAJ TE BO!!! Zato nimaš prav NOBENE pravice meni zapirati ust, jaz pa prav iz zgoraj naštetih razlogov z lahkoto moraliziram.
Od kod pa pridejo (in kam gredo) škropiva za mango in papajo, ki ju je btw potrebno pripeljat z drugega konca sveta? Verjetno ne ješ samo zelja in krompirja ki si ju sama pridelala za bajto?
Blayo, ti niti osnovne šole iz zdrave prehrane še nisi naredil, zato raje ne moraliziraj...In PROSIM TE, ne lezi mi v pisker in za mojo bajto...Nisi in verjetno nikoli ne boš dorasel drugačnemu načinu razmišljanja kar se tiče varne hrane.… ...prikaži več In ja, imaš prav, v moji kulinariki ni prostora za taka ali drugačna škropiva, jem pa še veliiiko drugega kot zelje in krompir, vse iz domačih logov. Samo žal, ti manjka šola...
Mateja ne pametuj preveč. Veganstvo deluje prav tako kot ne deluje. Za veganstvo nimamo prav nič boljših pogojev kot za mešano prehrano, torej če nekdo želi jesti meso naj ga je. Zaradi tega pogoji zate niso nič slabši.
Blayo, ti mojim komentarjem na neumnosti praviš pametovanje? Realna slika našega okolja je zate očitno španska vas, slediš samo svojim interesom, slep si za vse spremembe, ki se nam dogajajo pred očmi, samo, da zadovoljiš svoje "potrebe".
Res si ubog na umu...
Kako svojim interesom? Ravno zgoraj sem napisal, da v tem primeru interesi nekoga drugega ne gredo na škodo tvojim. Kje vidiš problem? Tvoja iluzija je, da če bi danes ukinili meso, da bi bil svet lepši. Nič se ne bi… ...prikaži več spremenilo, zasledovanje profita bi se pač preselilo na tisto kar bi pač ostalo.
Večina kmetijskih zemljišč je namenjena proizvodnji hrane za živino, velik del farmacevtske industrije predstavljajo fitofarmacevtska sredstva. Posledično izginjajo naravni habitati, ki so še kako pomembni tudi za naš človeški obstoj, fitofarmacevtsko sranje pa slejkoprej konča v naši pitni vodi. Boš… ...prikaži večš še trdil, da si s svojim načinom prehranjevanja ne delaš škode meni???!!!
Kako hudiča ti veš kaj bi se zgodilo, če bi na zemljiščih na katerih se sedaj proizvaja hrana za živino, proizvajala hrana za ljudi? A imaš stekleno kroglo? Hočeš reči, da v tem primeru ne bi bilo potrebno nič škropiti… ...prikaži več in gnojiti? In vse bi raslo povsod in vedno?
mateja04 da se ne boš razpočila od te svoje ihte in vsiljevanja svojega mišljenja drugim, ker ne bo uspeha. Hitro pojej tisto travo, ki ti je dodeljena, da te ne bodo krave in ovce prehitele. Pusti ljudem naj jedo, kar… ...prikaži več jim odgovarja in se brigaj zase. PIKA!!!!!!!!
samo zabit clovek lahko verjame v odresenistvo v 1 podobi, ki naj bi bila cloveska. Da ga pa se narisat ne smes, je pa se vecja agresivna zabitost. smo v 2026. dovolj vere in vec odgovornosti za svoja dejanja.
lahko bi ze nehal uvazati islamske rednecke katerekoli nacionalnosti. izvajajo trd patriarhat in tradicijo s seljacko glasbo ter so neprilagodljivi. ce ze uvazamo, dajmo iz mest, educiran folk.
Prav nobene potrebe ni po kakršnemkoli uvozu od kjerkoli, njihova prisotnost nam avtohtonim Slovencem jemlje možnost, da bi ohranili svojo državo zase, niža nam standarde, znižuje plače, še o čem drugem pa raje niti ne bi...
Ruska zmaga, kaj bluziš? Če se nočeš prilagoditi, naredi pač kaj v tej smeri, ne tuli v luno brez zveze. Jaz sem padel na glavo? A zato ker vam pravim posranci, ker samo lajate in nič ne naredite? Že to… ...prikaži več da se tukaj oglašate, namigujete na iztrebljenje obrezancev in hujskate proti njim, je bedno, ker v resnici si v bistvu ne upate nič. Na koncu vam bodo ti isti, proti katerim hujskate, brisali riti, posranci presrani 🤣
Mi vsaj pišemo in brez skrbi,tudi delamo na tem,da se prilagodijo, v nasprotnem primeru jih čaka transport v obliki vagona za prevoz živine!!! Ti pa še naprej pametuj in se delaj pametnega, z MS sta glih za skupaj,pa še IQ00… ...prikaži več0 bi pasal zraven!!!
IQ boš ti nucal, če boš hotel kaj ukrenit v kakršni koli smeri, z besedami ti ne bo ratalo. Kdo ti bo pa dal vagone? Kam jih boš pa odpeljal in kako s temi vagoni. Kar nekaj pametuješ v resnici… ...prikaži več pa pojma nimaš kako bi to izvedel, reva 🤣
Pametujete predvsem tisti, ki pravite da boste nekaj naredili, ne tisti, ki vas potem sprašujemo, kako mislite to narediti 🤣
Ajde, da te slišim, zvezda, kako boš naredil oziroma izvedel stvari o katerih pišeš?
Končni kupec z lahkoto naredi red - tako da poskrbi za svoje nakupe drugje. Ko bo tako daleč - pri najbližjem eko kmetu. Oni pa naj kar nadgrajujejo človekove pravice, inkluzivnost, solidarnost...meni pač ne bo nihče ukazoval, kaj naj jem… ...prikaži več oziroma dajem vase. Niti zidiotizirani Bruselj ne, s svojimi tukajšnjimi kučanističnimi in janšističnimi hlapci vred. Amen.
Kar je zanimivo so halal predpisi: visok standard čistoče, ločenosti od drugih prepovedanih snovi ter da je upoštevan etičen odnos... kar je čisto ok, ampak... torej vsi ostali jemo meso, ki se obdeluje v "svinjskih" prostorih in to delajo mesarji,… ...prikaži več ki nimajo pojma o čistoči, ali kaj? Realno mislim, da je edina razlika med halal in klasičnim mesom način zakola.
Točno to je edina razlika. Zakol. Lepo bi bilo, če bi to tudi kdaj videli, kako eden možakar stoji nad kravo in ji goltanec z vsemi tremi žilami in hrustanci v enem rezu prereže z roko in nožem. To je… ...prikaži več največja goljufija, ker ga ni dedca ki to zmore na kravi, biku, oslu, samo na ovci in kozi morda.
Kam so nas SS-svobodnjaki pripeljali, narod strezni se in voli desnico, DOVOLJ, DOVOLJ je lizanja riti mus-ličem, če so prišli v Evropa naj se prilagodijo !!!!
Kakšni svobodnjaki? Očitno se ti niti celotne vsebine ne ljubi prebrat, važno ti je le da goniš svojo politično propagando, kreten! "O vprašanju prepovedi obrednega zakola brez predhodnega omamljanja je leta 2018 presojalo tudi slovensko ustavno sodišče. Soglasno je odločilo,… ...prikaži več da omenjena zakonska določba, ki prepoveduje zakol toplokrvnih živali brez omamljanja, ne posega prekomerno v versko svobodo in torej ni v neskladju z ustavo". In zakaj zadnja Janševa vlada še tega ni odpravila!???
Resničnost, ki je ne morejo več skriti. Članek avtorja Alexander Wendt, objavljen na portalu Tichys Einblick, je izrazito mnenjski komentar, ki trdi, da se islamizacija v Evropi ne le dogaja, ampak jo zdaj priznavajo celo politiki in del medijev. Ključne… ...prikaži večne teze članka
Dolga leta je bila “islamizacija” označena kot teorija zarote — danes pa se o njej govori vse bolj odkrito.
Avtor trdi, da Zahod sam sebe ideološko razorožuje: popušča pritiskom v imenu “strpnosti”, a s tem izgublja lastno kulturno identiteto. Kritizira politiko množičnih migracij in medije, ki naj bi nevarnosti sistematično zmanjševali ali relativizirali. Po njegovem ne gre več za… ...prikaži večza integracijo, ampak za postopno prilagajanje Evrope islamskim normam.
Vir:Tichys Einblick
Alexander Wendt
Dolga leta so nam govorili: islamizacija ne obstaja.
Da je to teorija zarote. Da strašimo.
Danes pa celo politiki in mediji priznavajo — sprememba je resnična.
Mošeje namesto cerkva.
Šeriatske zahteve namesto evropskih pravil.
Tišina elite namesto zaščite lastnega naroda.
To ni več integracija.
To je postopno podrejanje Zahoda.
In najhujše?
Ne vsiljuje se nam s silo — mi jo dovoljujemo sami.
Kultura, ki se ne brani, izgine.
▶️KONKRETNI PRIMERI Kaj se dogaja v Nemčiji Konkretni pojavi: ▶️Nastanek območij (npr. Berlin-Neukölln, Essen-Marxloh), kjer nemška pravila v praksi izgubljajo avtoriteto ▶️Pritisk na šole (halal hrana, ločevanje spolov pri športu, verske zahteve) ▶️Policija in učitelji javno priznavajo strah pred klanskimi… ...prikaži večmi strukturami in nasiljem
▶️Vedno več razprav o vzporedni družbi, ne o integraciji
Država, ki je verjela v multikulti model, zdaj govori o njegovem neuspehu.
Realnost v Francija Konkretni pojavi: ▶️Cele četrti (banlieues), kjer država skoraj nima več nadzora ▶️Redni nemiri, napadi na policijo in gasilce ▶️Umori učiteljev zaradi kritik islama (primer Samuela Patyja je postal simbol) ▶️Vlada sama priznava obstoj “islamskega separatizma” ➡️ Ne… ...prikaži večNe gre več za priseljevanje, ampak za kulturni konflikt znotraj države.
Opozorilo iz Švedske
Konkretni pojavi:
▶️Eksplozije, streljanja in kriminalne tolpe v migrantskih predelih
▶️Policija uradno označuje “no-go cone”
▶️Vlada priznava, da je integracija propadla
Švedska – nekoč simbol odprtosti – zdaj zaostruje migracijsko politiko
Multikulturna utopija se je končala v nasilju.
"standardi halal in predpisi DOVOLJUJEJO ter PRIPOROČAJO uporabo omamljanja živali, kadar je to izvedeno na način, ki ne povzroči smrti živali pred zakolom, saj je osnovni CILJ zagotoviti dobrobit živali." Tu nihče ne opazi, da niso nikjer potrdili, da je… ...prikaži veče to obvezno? Priporočeno je, ker vedo, da so zaenkrat v ne večinsko muslimanski državi..in s tem se izognejo problemom. Vprašajte vsakega ''pravega'' muslimana, bo zihr rekel, da je omamljanje nepravilen način.
Torej BLA BLA BLA
Kdaj bodo pripeljali v Spar krave iz južne amerike ? Tiste so neprecenljivo bolj užitne kot evropske. Kdor je bil v južni ameriki in jedel goveje meso na žaru ve kaj je perfektno meso, sočno, mehko, dišeče, okusno...
Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za… ...prikaži večza nekaj kilogramov:- https://nub.ro/iems
jebo vas halal. A so gosti? Pol pa naj ne vsiljujejo tega sranja. jebo vas cevapi, bosanski cevapi in halal. vera je leglo sovrastva in zla. vedno bila. islam je v srednjem veku trenutno, ce stejemo njihovo nulo od 622… ...prikaži več2 n. sr. agresivni, pojdite s tem pokrivanjem v 3 pm. V Sarajevu sem srecal manj pokritih kot v Ljubljani. Terorizirate s tem sranjem izobrazen narod.
Torej jutri se seliš v Sarajevo 🤣
Izobražen narod ne je mesa, ne halal, ne kateregakoli drugega.
Mateja, izobražen narod ve, da je človek po zgradbi telesa vsejed, torej tudi mesojedec. Malce si poglej anatomijo človeškega telesa in anatomijo recimo volka, pa boš tudi ti postala "izobražena" (a ne v tvojem smislu...) In, zakaj vi vegani VEDNO… ...prikaži več na veliko reklamirate svoje stanje in pljuvate po normalnih ljudeh? Če si vegan, nimam nič proti, bodi vegan in bodi TIHO! Ne rabiš drugim vsiljevati svojega mnenja.
Verjemi, Protonček, KMALU pride bolezen v tvoje telo, um pa ti je itak že zgnil...
Pa še nekaj, Protonček, ali ti sploh veš, da je večina kmetijskih zemljišč namenjena proizvodnji hrane za živino, da velik del farmacevtske industrije predstavljajo fitofarmacevtska sredstva. Posledično izginjajo naravni habitati, ki so še kako pomembni tudi za naš človeški obstoj,… ...prikaži več, fitofarmacevtsko sranje pa slejkoprej konča v naši pitni vodi. SRAM NAJ TE BO!!! Zato nimaš prav NOBENE pravice meni zapirati ust, jaz pa prav iz zgoraj naštetih razlogov z lahkoto moraliziram.
Od kod pa pridejo (in kam gredo) škropiva za mango in papajo, ki ju je btw potrebno pripeljat z drugega konca sveta? Verjetno ne ješ samo zelja in krompirja ki si ju sama pridelala za bajto?
Blayo, ti niti osnovne šole iz zdrave prehrane še nisi naredil, zato raje ne moraliziraj...In PROSIM TE, ne lezi mi v pisker in za mojo bajto...Nisi in verjetno nikoli ne boš dorasel drugačnemu načinu razmišljanja kar se tiče varne hrane.… ...prikaži več In ja, imaš prav, v moji kulinariki ni prostora za taka ali drugačna škropiva, jem pa še veliiiko drugega kot zelje in krompir, vse iz domačih logov. Samo žal, ti manjka šola...
Matejka 007@ KAKO PA TI STOJIŠ Z MESNIMI PALČKAMI . Zgleda da slabo !!
Mateja, ne rabiš mi odgovarjati, ker, sorry, glupih komentarjev sploh ne berem.
Mateja ne pametuj preveč. Veganstvo deluje prav tako kot ne deluje. Za veganstvo nimamo prav nič boljših pogojev kot za mešano prehrano, torej če nekdo želi jesti meso naj ga je. Zaradi tega pogoji zate niso nič slabši.
Blayo, ti mojim komentarjem na neumnosti praviš pametovanje? Realna slika našega okolja je zate očitno španska vas, slediš samo svojim interesom, slep si za vse spremembe, ki se nam dogajajo pred očmi, samo, da zadovoljiš svoje "potrebe". Res si ubog na umu...
Kako svojim interesom? Ravno zgoraj sem napisal, da v tem primeru interesi nekoga drugega ne gredo na škodo tvojim. Kje vidiš problem? Tvoja iluzija je, da če bi danes ukinili meso, da bi bil svet lepši. Nič se ne bi… ...prikaži več spremenilo, zasledovanje profita bi se pač preselilo na tisto kar bi pač ostalo.
Večina kmetijskih zemljišč je namenjena proizvodnji hrane za živino, velik del farmacevtske industrije predstavljajo fitofarmacevtska sredstva. Posledično izginjajo naravni habitati, ki so še kako pomembni tudi za naš človeški obstoj, fitofarmacevtsko sranje pa slejkoprej konča v naši pitni vodi. Boš… ...prikaži večš še trdil, da si s svojim načinom prehranjevanja ne delaš škode meni???!!!
Kako hudiča ti veš kaj bi se zgodilo, če bi na zemljiščih na katerih se sedaj proizvaja hrana za živino, proizvajala hrana za ljudi? A imaš stekleno kroglo? Hočeš reči, da v tem primeru ne bi bilo potrebno nič škropiti… ...prikaži več in gnojiti? In vse bi raslo povsod in vedno?
mateja04 da se ne boš razpočila od te svoje ihte in vsiljevanja svojega mišljenja drugim, ker ne bo uspeha. Hitro pojej tisto travo, ki ti je dodeljena, da te ne bodo krave in ovce prehitele. Pusti ljudem naj jedo, kar… ...prikaži več jim odgovarja in se brigaj zase. PIKA!!!!!!!!
Mateja, samo še to: pozabljaš, da so tudi rožce, ki jih ti ješ ŽIVA STVAR in jih ravno tako UMORIŠ, ko jih odtrgaš... samo žal ne znajo tega povedati.
Islam sami klavci.
Ljudi, ki jih zakoljejo, ne omamijo prej.
Tudi za druge, ki jedo ali koljejo živali velja enako.
samo zabit clovek lahko verjame v odresenistvo v 1 podobi, ki naj bi bila cloveska. Da ga pa se narisat ne smes, je pa se vecja agresivna zabitost. smo v 2026. dovolj vere in vec odgovornosti za svoja dejanja.
Av islambadu prodajajo pečenice pa krvavice?
lahko bi ze nehal uvazati islamske rednecke katerekoli nacionalnosti. izvajajo trd patriarhat in tradicijo s seljacko glasbo ter so neprilagodljivi. ce ze uvazamo, dajmo iz mest, educiran folk.
Prav nobene potrebe ni po kakršnemkoli uvozu od kjerkoli, njihova prisotnost nam avtohtonim Slovencem jemlje možnost, da bi ohranili svojo državo zase, niža nam standarde, znižuje plače, še o čem drugem pa raje niti ne bi...
mateja piši na "predlagaj vladi" mogoče te bodo uslišali, čeprav se s teboj, kar se tega komentarja tiče, popolnoma strinjam.
Golazen obrezana.Sedaj se pa spravljajo na živali,katere usmrtijo tako,da počasi umirajo pri vsem trpljenju.Uboge živali.Prekleti Obrezanci.Pocrkajte.
Lahko bi jim to povedal osebno, ne prek nekega obskurnega medija 🤣
blayo,ti bi pa lahko odstopil del svojega stanovanja ali hiše za prišleke, če jih že zagovarjaš!!!
Blayo obrezan,bolje bi bilo odrezan.
Sami posranci, tukaj prek nekega obskurnega medija kažete svoje mlahave mišice 🤣😂🤣😂
blayo, napiši svoje pravo ime in priipek, "internetni heroj"
priimek*
Zakaj? Jaz se ne kurčim in ne kažem "mišic". Zakaj naj bi jaz bil heroj? A zato ker vam širokoustim posrancem nastavljam ogledalo 🤣
Kakšno ogledalo, a zato, ker se v lastni domovini mi prilagajamo tujcem???!!!,človek,ti si definitvno padel na glavo,posledice so vidne še danes!!!
Zato, ker SE kurčiš in kažeš mišice za izmišljenim imenom. Torej nisi nič boljši...kvečjemu si še slabši.
Jaz se NE kurčim, kurčite se vi, polna usta so vas kaj vse BI bilo treba narediti pa nihče nič ne naredi. Posranci 🤣
Ruska zmaga, kaj bluziš? Če se nočeš prilagoditi, naredi pač kaj v tej smeri, ne tuli v luno brez zveze. Jaz sem padel na glavo? A zato ker vam pravim posranci, ker samo lajate in nič ne naredite? Že to… ...prikaži več da se tukaj oglašate, namigujete na iztrebljenje obrezancev in hujskate proti njim, je bedno, ker v resnici si v bistvu ne upate nič. Na koncu vam bodo ti isti, proti katerim hujskate, brisali riti, posranci presrani 🤣
Mi vsaj pišemo in brez skrbi,tudi delamo na tem,da se prilagodijo, v nasprotnem primeru jih čaka transport v obliki vagona za prevoz živine!!! Ti pa še naprej pametuj in se delaj pametnega, z MS sta glih za skupaj,pa še IQ00… ...prikaži več0 bi pasal zraven!!!
IQ boš ti nucal, če boš hotel kaj ukrenit v kakršni koli smeri, z besedami ti ne bo ratalo. Kdo ti bo pa dal vagone? Kam jih boš pa odpeljal in kako s temi vagoni. Kar nekaj pametuješ v resnici… ...prikaži več pa pojma nimaš kako bi to izvedel, reva 🤣
Pametujete predvsem tisti, ki pravite da boste nekaj naredili, ne tisti, ki vas potem sprašujemo, kako mislite to narediti 🤣 Ajde, da te slišim, zvezda, kako boš naredil oziroma izvedel stvari o katerih pišeš?
Kdo si ti,da ti polagam račune?!!!
Klasičen odgovor nekoga, ki nima pojma kako bi izvedel nekaj, o čemer so ga polna usta 🤣
Torej smo že uradno islamska država, lepo. Vsa Evropa je, UK se posebej, no zdaj pa še mi.
pejdte v tri pm, vi muslimani in vas halal dol u arabijo pa se halalite po picki
Končni kupec z lahkoto naredi red - tako da poskrbi za svoje nakupe drugje. Ko bo tako daleč - pri najbližjem eko kmetu. Oni pa naj kar nadgrajujejo človekove pravice, inkluzivnost, solidarnost...meni pač ne bo nihče ukazoval, kaj naj jem… ...prikaži več oziroma dajem vase. Niti zidiotizirani Bruselj ne, s svojimi tukajšnjimi kučanističnimi in janšističnimi hlapci vred. Amen.
Kar je zanimivo so halal predpisi: visok standard čistoče, ločenosti od drugih prepovedanih snovi ter da je upoštevan etičen odnos... kar je čisto ok, ampak... torej vsi ostali jemo meso, ki se obdeluje v "svinjskih" prostorih in to delajo mesarji,… ...prikaži več ki nimajo pojma o čistoči, ali kaj? Realno mislim, da je edina razlika med halal in klasičnim mesom način zakola.
Točno to je edina razlika. Zakol. Lepo bi bilo, če bi to tudi kdaj videli, kako eden možakar stoji nad kravo in ji goltanec z vsemi tremi žilami in hrustanci v enem rezu prereže z roko in nožem. To je… ...prikaži več največja goljufija, ker ga ni dedca ki to zmore na kravi, biku, oslu, samo na ovci in kozi morda.
Čisti prostori so mišljeni v muslimanskih državah , kjer je higijena na psu in ne na EU , kjer je vse v 0 !
No, če to velja za muslimanske države, potem imamo tudi mi v EU halal meso, saj so pri nas tudi predpisi, da mora biti vse čisto…
Jejte krompir, ta je ziher halal...
Kam so nas SS-svobodnjaki pripeljali, narod strezni se in voli desnico, DOVOLJ, DOVOLJ je lizanja riti mus-ličem, če so prišli v Evropa naj se prilagodijo !!!!
Kakšni svobodnjaki? Očitno se ti niti celotne vsebine ne ljubi prebrat, važno ti je le da goniš svojo politično propagando, kreten! "O vprašanju prepovedi obrednega zakola brez predhodnega omamljanja je leta 2018 presojalo tudi slovensko ustavno sodišče. Soglasno je odločilo,… ...prikaži več da omenjena zakonska določba, ki prepoveduje zakol toplokrvnih živali brez omamljanja, ne posega prekomerno v versko svobodo in torej ni v neskladju z ustavo". In zakaj zadnja Janševa vlada še tega ni odpravila!???
Si pozabil, da je bila janševa vlada manjšinska in zaradi tega je veliko stvari ostalo nespremenjenih.
V Sloveniji je vse dovoljeno za šarijatsko golazen.
Resničnost, ki je ne morejo več skriti. Članek avtorja Alexander Wendt, objavljen na portalu Tichys Einblick, je izrazito mnenjski komentar, ki trdi, da se islamizacija v Evropi ne le dogaja, ampak jo zdaj priznavajo celo politiki in del medijev. Ključne… ...prikaži večne teze članka Dolga leta je bila “islamizacija” označena kot teorija zarote — danes pa se o njej govori vse bolj odkrito.
Avtor trdi, da Zahod sam sebe ideološko razorožuje: popušča pritiskom v imenu “strpnosti”, a s tem izgublja lastno kulturno identiteto. Kritizira politiko množičnih migracij in medije, ki naj bi nevarnosti sistematično zmanjševali ali relativizirali. Po njegovem ne gre več za… ...prikaži večza integracijo, ampak za postopno prilagajanje Evrope islamskim normam. Vir:Tichys Einblick Alexander Wendt
Dolga leta so nam govorili: islamizacija ne obstaja. Da je to teorija zarote. Da strašimo. Danes pa celo politiki in mediji priznavajo — sprememba je resnična. Mošeje namesto cerkva. Šeriatske zahteve namesto evropskih pravil. Tišina elite namesto zaščite lastnega naroda.
To ni več integracija. To je postopno podrejanje Zahoda. In najhujše? Ne vsiljuje se nam s silo — mi jo dovoljujemo sami. Kultura, ki se ne brani, izgine.
▶️KONKRETNI PRIMERI Kaj se dogaja v Nemčiji Konkretni pojavi: ▶️Nastanek območij (npr. Berlin-Neukölln, Essen-Marxloh), kjer nemška pravila v praksi izgubljajo avtoriteto ▶️Pritisk na šole (halal hrana, ločevanje spolov pri športu, verske zahteve) ▶️Policija in učitelji javno priznavajo strah pred klanskimi… ...prikaži večmi strukturami in nasiljem ▶️Vedno več razprav o vzporedni družbi, ne o integraciji Država, ki je verjela v multikulti model, zdaj govori o njegovem neuspehu.
Realnost v Francija Konkretni pojavi: ▶️Cele četrti (banlieues), kjer država skoraj nima več nadzora ▶️Redni nemiri, napadi na policijo in gasilce ▶️Umori učiteljev zaradi kritik islama (primer Samuela Patyja je postal simbol) ▶️Vlada sama priznava obstoj “islamskega separatizma” ➡️ Ne… ...prikaži večNe gre več za priseljevanje, ampak za kulturni konflikt znotraj države.
Opozorilo iz Švedske Konkretni pojavi: ▶️Eksplozije, streljanja in kriminalne tolpe v migrantskih predelih ▶️Policija uradno označuje “no-go cone” ▶️Vlada priznava, da je integracija propadla Švedska – nekoč simbol odprtosti – zdaj zaostruje migracijsko politiko Multikulturna utopija se je končala v nasilju.
Ko gremo mi na Bližnji vzhod se držimo njihovih običajev....torej naj se drži tudi oni, ko pridejo v EU! Vaše closed!
Potemtakem zahtevam, da ko pridem v srbsko državo zahtevam pršut!
V srbski državi ti bodo pršut z veseljem postregli kolikor ga boš hotel, pa še pomagali ti ga bodo pojest, če se boš pri tem preveč obiral!
No, isto si želim za arabske države.....
"standardi halal in predpisi DOVOLJUJEJO ter PRIPOROČAJO uporabo omamljanja živali, kadar je to izvedeno na način, ki ne povzroči smrti živali pred zakolom, saj je osnovni CILJ zagotoviti dobrobit živali." Tu nihče ne opazi, da niso nikjer potrdili, da je… ...prikaži veče to obvezno? Priporočeno je, ker vedo, da so zaenkrat v ne večinsko muslimanski državi..in s tem se izognejo problemom. Vprašajte vsakega ''pravega'' muslimana, bo zihr rekel, da je omamljanje nepravilen način. Torej BLA BLA BLA
Kdaj bodo pripeljali v Spar krave iz južne amerike ? Tiste so neprecenljivo bolj užitne kot evropske. Kdor je bil v južni ameriki in jedel goveje meso na žaru ve kaj je perfektno meso, sočno, mehko, dišeče, okusno...
Preden bi to meso prišlo v Slovenijo, ne bi bilo ne sočno, ne mehko, ne dišeče, še manj pa okusno.
munja verjetno imaš prav, ker mi smo jedli sveže meso...iz pašnika na krožnik !
malonaokoli pa tudi z mlekom, ki ga je babica nadojila in smo ga otroci še v hlevu spili, se nismo zastruplili.
Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za… ...prikaži večza nekaj kilogramov:- https://nub.ro/iems
Če bi upoštevali minimum etike, bi imeli veganski svet. Tako pa imamo klavnice in samo trpljenje.
Bravo, pa ne skrbi, nas bo kmalu več, ki bomo tako razmišljali...
Hitro na travnik, pa dober tek vam želim!!!!!