Slovenija
14332 ogledov

Bodo policisti Golobu pokvarili dopust? Zahtevajo takojšnji …

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 11:40 16.avgust 2024.

    Njemu ne moreš nič pokvariti, saj itak nič ne dela,samo meglo meša, obljube pa policistom ne bodo pomagale.

    • Ender3 11:50 16.avgust 2024.

      Podobno kot kletni aktivizem. Nobene koristi od maloumnih trolov, ki širijo propagando sovraštva in nasilja. Treba bo ukinit komentiranje po forumih in prepovedat sektaške medije, ki se ukvarjajo z migracijami in organiziranim kritiziranjem vlade..

    • FejstDogaja 12:15 16.avgust 2024.

      Policaji so pač zavohali priložnost za višje plače. Nič dramatičnega. Ampak če dajo njim svoj steber, bo na koncu teh stebrov sto. Če bo podobnih sindikalnih teženj še veliko in se bo pritisk stopnjeval, bo pa ta vlada naredila enako ...prikaži več kot predprejšnji dve - odstopila, pa naj kdo drug rešuje to godljo. JU pa spet prst v rit zaradi previsokih apetitov. Ne bo prvič. In tako gre status quo iz leta v leto.

  • atamama 12:51 16.avgust 2024.

    Mislim, da plače ne bodo rešile kadrovskega manjka usposobljenih policistov. Ob objavi dogajanja in že prej, ko so občani branili policiste sem se vprašal zakaj neki nosijo strelno orožje. Policist ni namenjen, da bo lutka v katero skačejo ženske in ...prikaži več otroci. Reakcije morajo bito ostre in s tem učinkovite. Spomnim se zgodbe sedaj že pokojnega miličnika, ko so začeli naseljevati Kerinov grm v Posavju. Ker se niso hoteli odseliti so prestrelili lonce, pa so šli. Potem pa je prišel ukaz in sranje....

    • atamama 12:56 16.avgust 2024.

      ... in rezultat danes? Leto nazaj v blagovnem centru cigančki (med 14-18 let) so kradli, grozili varnostniku da bodo se maščevali doma.Ko sta prispela policista so se norčevali iz njiju pro odgovorih kdo so, govorili cigansko in se smejali. Ta ...prikaži večTa glavni je zabrusil policistu da ga naj kar odpelje saj ga bo sodnik spustil kot vedno... Bilo je bedno za policista in nemoč nas ostalih ki smo bili priča. Ko so ljudje zahtevali da ga udari je policist povedal da ne sme.In rezultat, drugi dan glavni tam

    • nostradamus 13:00 16.avgust 2024.

      ja vcasih so milicniki brez tezav podelili par vzgojnih cigani pa tudi niso bili tako predrzni kot danes kje so tisti casi ko je bilo res varno v drzavi

    • atamama 13:06 16.avgust 2024.

      Nekje je to odraz družbe in težnje po permisivni vzgoji, ki se je izkazala za zgrešeno... Znanec, učitelj matematike, magister, je šel iz srednje šole učit na osnovno šolo. Pa smo ga vprašali zakaj? In kruti odgovor je bil, da ...prikaži več če hoče red v razredu v 3 - 4 letniku lahko reskira kakšno ''po kepi''. V OŠ pa se samo zagovarja pri ravnatelju, če zavpije ali pa da cvek otroku lokalnega podjetnika... Ali nam to dovolj pove?

    • munja 14:03 16.avgust 2024.

      atamama permisivna vzgoja ni samo zgrešena, ampak je katastrofa od katastrofe!!

    • dare326 14:39 16.avgust 2024.

      Znanec je bil ravnatelj OŠ. Sinčki odvetnikov in pomembnežev so uničevali šolski inventar brez posledic. Sinčki balkanskih staršev so poizkusili isto, vendar je bil odgovor, daj mu eno okoli ušes. Račeno, storjeno. Z balkančki nikoli več ni imel problemov.

    • Avatar Leon
      Leon 14:40 16.avgust 2024.

      Problem je vladavina prava ! Primeri iz prakse govorijo kako delujejo dogovori med tožilci ,odvetniki in sodniki !

  • Naklonsky 13:01 16.avgust 2024.

    Policisti in Golob se bojijo bakrenih, kaj šele Tince!

  • dare326 14:42 16.avgust 2024.

    Bodo policisti Golobu pokvarili dopust? Ne, cigojnarji ga bodo.

  • Avatar Leon
    Leon 14:36 16.avgust 2024.

    Sindikat policije deluje po sistemu sindikata javnih služb ,ki izkoriščajo vsako priložnost za zahteve po povišanju plač ! Ničesar niso povedali kaj naj vlada spremeni za boljšo varnost ljudi in policije ampak samo povišanje plač...... "Obenem pa so v PSS ...prikaži večS poslali dopis predsedniku vlade Robertu Golobu, v katerem ga sprašujejo, ali ima namen zakonito ovrednotiti delo policistov" To je vse .

  • andrija 15:25 16.avgust 2024.

    golobu in vladi se fučka,golob uživa,vlada zapravlja

  • Ender3 11:56 16.avgust 2024.

    Zahvala STA za nov prispevek za manipuliranjem javnosti. Najbolje bo, da povzamejo, kar tisto kar objavljajo avtorji z inicijalkami na Nori24tv..Stanje v državi je po njihovem mnenju tik pred razpadom..Bo treba znova uvesti policijsko uro, ni druge možnosti. Dokler se ...prikaži več Golob ne vrne iz počitnic ..

    • nostradamus 12:57 16.avgust 2024.

      Ender3 nihce si ne zeli policijske ure a varnost v drzavi je resnicno na psu pa naj to pise na nori tv novicah zurnalu migranti harajo po ljubljani po navedbah poznavalcev so prevzeli posle z drogo na metelkovi in verjetno ...prikaži večo se kje bakreni kradajo ko srake celo streljajo napadajo policiste za tebe je to normalno stanje policisti pa kot vedno preganjajo prekrskarje za kaj vec ni pooblastil pa tudi ne zelijo se izpostavljati tam kjer je vroce sploh pa ne za te place ki jih prejemajo varna drzava

    • munja 14:09 16.avgust 2024.

      nostradamus škoda razlagat endreku, ker on tako in tako nima nič v glavi, saj bereš njegove komentarje. Sicer je pa pod njegovim imenom piše komentarje več različnih oseb.

    • Avatar Leon
      Leon 14:45 16.avgust 2024.

      Na PP je vsak dan parkiranih okoli 20 vozil ,ki nekoga čakajo . Koga čakajo ? Ta vozila čakajo ,da se zgodi nesreča in gredo v "akcijo" ! Kaj pa preventiva ?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.