Slovenija
1 ogledov

Bojujejo se za plače in delovna mesta

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • graff 10:31 07.januar 2013.

    Bedak, policisti z JJ in drugo politično zalegio nimajo prav nič skupnega. Njihov temeljni akt delovanja je USTAVA RS in zakonodaja, ne glede na politiko, ki vlada. Drugič teslo, pa še nekaj, Štrukljev učitelj telovadbe, 20 ur tedensko z žvižganjem ...prikaži več in poskakovanjem zasluži 1.700 evrov, policist kriminalist s fakultetno Vll.stopnjo in 200 urami na mesec pa 1000 evrov. Prvi je vsak drug mesec na počitnicah in podaljšanih vikendih, drugi dela podnevi, ponoči, v dežju, snegu, vetru, za praznike, na prepihu ipd. In da bi tebe varovali, da do bi bila napaka, teslo primitivno.

  • copatek 13:53 22.februar 2013.

    Morali bi se znebiti predvsem tistih iz pisarn, ki nimajo dela, ampak šefi na oddelkih svojem kolegom ne bodo jemali dobro plačanega dela na toplem, odpuščali bodo tiste na terenu s slabo plačo.

  • mkmorfius 09:41 11.januar 2013.

    kdo ti je kriv če si kriminalist.... Sam si se odloču da boš jebena stranka in to za jurja...

  • feferon 15:43 14.januar 2013.

    Če pustimo ob strani mlade policiste, ki nekateri mislijo, da so bog in batina, mislim da si vseeno zaslužijo večje plače kot jih imajo sedaj. Hkrati pa bi vlada morala sprejeti ukrepe, ki bi barabam takoj zaplenili premoženje, pokvarjene odvetnike ...prikaži več odstranili iz igre in sodstvo naredili učinkovitejše. Tako pa zjutraj barabo primejo, zvečer pa že krade... Poleg tega opravljajo policisti preveč pisarniškega dela. Naj posnamejo na aparat potem pa naj tajnice pišejo, so cenejše.

  • aligator 08:14 15.marec 2013.

    Naj le stavkajo. Sami so si krivi ka so se dali premamiti in nasesti obljubam predpostavljenim. Če bi prijave sumov kaznivih dejanj preiskali bi s tem preprečili korupcijo in bi denar ostal za njihove plače.Tako so pa ščitili lopove sami ...prikaži več pa izviseli pri plačah.

  • dragec 09:59 07.januar 2013.

    Policisti - nedajte se.....štrajkajte in ne nastavljajte svoje zdravje za to bagro!!!

  • dragec 13:00 07.januar 2013.

    A jel, potem bi Gorenak predlagal zvišanje plač v policijski operativi???

  • Franc Zorko 08:17 15.januar 2013.

    Kakšem absurd, danes se proti njim bojujejo, že jutri jih spet varujejo.

  • feferon 20:14 25.januar 2013.

    Kuj železo dokler je vroče. Zdaj je politike strah, zdaj je priložnost,da si zborijo višje plače....

  • westal 08:17 02.marec 2013.

    Pod Tvoje izvajanje se pa tudi jaz podpišem.LP

  • prosti.strelec 08:37 07.januar 2013.

    Zanimivo, nobenega komantarja na stavko sindikata policijstov. HALO Janševi jurešniki ne boste nič komentirali. Ko Štrukljev sindikat javnega sektorja samo poda svoje mnenje jih takoj popljuvate. Vam je šef zabičal da ne drezate v žerjavico? ali nimate tolko korajže da ...prikaži več bi vsaj povedali svoje mnenje? Mislim da je res najbolje da policistom odobrite vse njihove zahteve saj vas končno samo vas ščitijo. Zaradi tistih socijalno ogroženih brez možnosti zaposlitve se pa ja ne boste sikirali.

  • mkmorfius 11:28 11.januar 2013.

    oprosti, vem da policisti MORAJIO bit ampak.... to kar pa je sedaj podmladka v policiji je pa pod vsako kritiko... Vsak mulec, ki nosi uniformo misli da je poslan od boga.... in se nato znaša nad nedolžnimi državljani.... Kot sem ...prikaži več seznanjen z našo zakonodajo, bi lahko policisti za manjše prekrške uporabljali "opozorila"... ... vendar to se meni še ni zgodilo.... In kakšen je njihov nastop... o tem sploh nebi začel debatirati... Nekateri policisti so čisti IDIOTI, medtem ko so nekateri normali ljuje in se znajo postaviti v kožo nas- običajnih ljudi- in te tudi upoštevajo oz upoštevajo kar imaš za povedat.... Včasih je moral mulc odštudirat 4 leta srednje šole da je postal policist, sedaj imajo 14-dnevni tečaj in pol že lahko nosi uniformo in jebe poštene ljudi pa še nosijo se kot da so bogovi... IDIOTI, ne pa bogovi... Slab izgovor za opravičevanje pomankanja EGA... oz manjšega kurca.... LP

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.