"Zdaj sem normalen pivec, spijem pet piv ali pol litra vina dnevno, prej je bil zame liter in pol vina na dan malenkost, spil pa sem vse do tri litre dnevno," je priznal."........Za štajerske normative je "zmerni abstinent"..:))
Kako mama kuha za njega, pa že on je pravi osiveli starček - vsa pijača se mu pozna... Že davno bi on moral začeti kuhati mami in skrbeti za starše....konec koncev ga starši podpirajo nenormalno dolgo....in mu zato najbrž ni… ...prikaži več bilo treba odrasti...
"Zdaj sem normalen pivec, spijem pet piv ali pol litra vina dnevno, prej je bil zame liter in pol vina na dan malenkost, spil pa sem vse do tri litre dnevno," je priznal."........Za štajerske normative je "zmerni abstinent"..:))
Za Kočevarje pa so to predpriprave😅
Koga briga ta “inteligentni “kronik
Jetra mu grejo v spodnje organe, u k
Očitno je lahko tudi odvisnost lahko inteligentna. V tem očitno prednjači druge prej ali slej nosijo z nogami naprej..
Artur naj raje poskrbi za SVOJO bolezensko odvisnost od alkohola
Če je ne bi tako dobro obvladoval bi bil zagotovo že pokojni. Tip kemične učinke očitno obvlada dvomim pa, da tudi fizične posledice..
Kako mama kuha za njega, pa že on je pravi osiveli starček - vsa pijača se mu pozna... Že davno bi on moral začeti kuhati mami in skrbeti za starše....konec koncev ga starši podpirajo nenormalno dolgo....in mu zato najbrž ni… ...prikaži več bilo treba odrasti...
KOGA zanima Štern... mislim da niti najbližjih nee se ga izogibajo... samo sramoto jim dela...
lopov ti si tudi mamin sinko in staršem v sramoto..