Magazin > VIP
54155 ogledov

Bolezen še bolj povezala družino Arturja Šterna

Artur Štern joonglaa
Kljub bolezni, tudi veliko lepega.

Artur Štern pravi, da je lahko v vsaki negativni stvari tudi nekaj lepega in tako tudi gleda na nedavno družinsko situacijo, nedavno je njegovega 82 let starega očeta namreč zadela možganska kap. "Očeta imam v bolnišnico oziroma trenutno na rehabilitaciji, saj ga je zadela možganska kap. Ker ima lahko vsak stvar tudi dobro plat, je dobra plat te to, da se sedaj res več druživa. Čeprav je zdaj bolj nemočen, je bolj simpatičen," pravi Artur.

To pa nikakor ne pomeni, da je bil njun odnos v preteklosti slab, le Štern vedno vse pove realno, ampak ne surovo, kot pravi sam. "Ne bom rekel, da je bil moj odnos z očetom slab. Ni bil idealen, še vedno pa lahko rečem, da nadpovprečen," pravi. 

Sicer pa je bil 15. avgust, kljub očetovi bolezni, za družino Štern zelo srečen, Arturjeva starša sta namreč praznovala že 60. obletnico poroke. Lep odnos ima tudi z mamo, v preteklosti pa je razkril, da si ne kuha sam in da je še vedno "mamin sinko".  

"Mama mi prinese zamrznjene stvari, ki si jih pogrejem. Seveda sem 'mamin sinko'. Nisem odvisen od nje, a če mi nekdo nekaj nudi, potem rečem 'najlepša hvala'. S tem ko od nekoga nekaj sprejmeš, s tem mu daš možnost, da je dober do tebe. Jaz pa ji vračam na neki drug način, s tem, da 14 dni abstiniram, na primer," je lansko leto za Žurnal24 povedal Artur, ki se zmernosti pri alkoholu drži tudi to poletje. V to ga je namreč delno prisilila bolezen. 

Nikoli ni skrival, da ima pijačo zelo rad, in zato ni videl razloga, da bi s tem početjem prenehal. Do nedavnega, ko ga je v to prisililo zdravje. Štern je junija namreč za Žurnal24 razkril, da se mu kri ne strjuje pravilno. To lahko povzroči težave s prekomerno krvavitvijo po poškodbi ali operaciji. S stanjem, ki ga je odkril, danes pije veliko manj, ni pa se pijači popolnoma odpovedal.  "Zdaj sem normalen pivec, spijem pet piv ali pol litra vina dnevno, prej je bil zame liter in pol vina na dan malenkost, spil pa sem vse do tri litre dnevno," je priznal.

 

Komentarjev 9
  • Pierre 11:40 20.avgust 2024.

    Artur naj raje poskrbi za SVOJO bolezensko odvisnost od alkohola

  • Avatar lopov
    lopov 10:49 20.avgust 2024.

    KOGA zanima Štern... mislim da niti najbližjih nee se ga izogibajo... samo sramoto jim dela...

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:24 20.avgust 2024.

    Koga briga ta “inteligentni “kronik

Sorodne novice