Magazin > VIP
3924 ogledov

Artur Štern se je močno ustrašil za hčerko

Artur Štern joonglaa
Z nami delil počitniško prigodo.

Poletje je tukaj, s tem pa tudi čas dopustov. A Artur Štern, avtor pesnitve Atojada, ki je sestavljena iz 50.000 palindromnih kitic in iz več kot četrt milijona verzov, pravi, da je njegovo življenje en sam dopust. “Najlepše se imam v svoji zeleni oazi na Vrabčah, kjer uživam v samoti. Ne maram gneče in vročine,” prizna Štern. Njegovo sanjsko posestvo si lahko ogledate TUKAJ.

In kje bo Artur preživel poletje? “Prav daleč ne, na hrvaško obalo grem. V resnici sem poleti še najmanj na morju. Na morje hodim jeseni in pozimi,” pravi in dodaja: “Ker sem nudist, imam rad samotne plaže, kjer se kopam nag in potem nag ležim na plaži.”

Najlepše dopuste je preživel na rajskih otokih, kjer se je sprehajal po peščenih plažah pod prelepimi palmami in ob turkiznem morju. Bil je tudi na Copacabani in na Havajih, a ga te močno popularne turistične destinacije nikoli niso privlačile. Še posebej mu je v spominu ostal Tobago, kamor se je odpravil s prvo ženo, ki je bila takrat v petem mesecu nosečnosti.

Štern pa se je spomnil tudi neljubega dogodka, ki se je zgodil v Turčiji, ko je bila hčerka Stela stara 4 mesece. “Na telesu se ji je pojavila bulica in dva dni smo preživeli v bolnišnici. Dobro, da smo imeli zavarovanje, sicer bi preiskave, ki so jih delali, stale nekaj tisoč evrov. K sreči se je izkazalo, da ni bilo nič takega,” pove 59-letnik.

Arturju se je hčerka nedavno poklonila na prav poseben način, tetovirala si je Guka, lik iz slikanic, ki jih je Artur zanjo ustvarjal v njenih otroških letih. Kakšna lepotica je, preverite TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 10:19 20.julij 2024.

    Vidim, da ga že žalite, ampak vsi debili skupaj na teh straneh, skupaj z žlahto, nimate toliko izobrazbe in objavljenih znanstvenih del.....Artur Štern je doktor bioloških znanosti, magister medicinskih ved in doktor veterinarske medicine. Objavil je pesniško zbirko "Dolina lepotic" ...prikaži več ter številne biofilozofske eseje, članke in knjige, ki povezujejo znanost, filozofijo in etiko. Med njegovimi deli so "Filozofija biologije", "Etologija človeka", "Molekularna evolucija" in "Gola resnica".

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:34 20.julij 2024.

    Že spet o tem debilu,grozni ste

Sorodne novice