Magazin > VIP
11659 ogledov

Spet na goli sceni: La Toye takole nismo videli že vrsto let!

La Toya instagram
Kakšne prsi!

Pornesa La Toya, ki svoje vsakdanje življenje preživlja v idiličnem Posočju, na Instagramu vsake toliko časa objavi žgečkljive fotografije, ki moških ne pustijo ravnodušne. Tokrat je 43-letnica objavila vročo fotografijo svojih buhtečih prsi, katerih bradavice si je prekrila z nalepkami v obliki srčka. Spodaj je nosila krilo svetleče sive barve, ne moremo pa tudi mimo njenih privlačnih ustnic, ki jih je tokrat obogatila z vpadljivo rožnato barvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lilli Murati (@la_toya_lopez)

Lepotička se je nazadnje v javnosti pojavila ob tradicionalni Lady zabavi s klobuki, kjer je štrene zmešala bivšemu izbrancu Arturju Šternu, da se je ta zaradi nje skregal s svojo ženo Mijo. Mija je bila namreč, ko je videla, kako sta se pornesa in Štern skupaj slikala, zelo ljubosumna. Posledično sta se Artur in Mija za nekaj dni razšla, a sta se hitro pomirila.

Znano pa je tudi, s kom je La Toya preživela čas po pikniku. V enem od ljubljanskih klubov so jo videli s Kristijanom Blagnetom, ki je sin naše pevske dive Helene Blagne. Pornesa je druženje takrat komentirala z besedami: "Meni je vse to res zabavno, saj je fant star 25 let, jaz pa 43 in nisem imela nobenih namenov. Lahko povem, da smo preživeli prijeten večer, se pogovarjali in smejali. Kristijan je zelo kulturen fant, se vidi, da je sin Helene Blagne.”

Naši viri pa pravijo, da je bil nad njo vidno navdušen tudi Blagne, ki je La Toyi menda pritisnil celo poljubček na lice. Nekdanja pornesa je trenutno sicer samska, kar nekaj let pa je imela devet let mlajšega srčnega izbranca, ki ga je spoznala v nočnem klubu, kjer je delala.

Da se je v zvezi zataknilo, je prvič priznala na gostovanju pri radiu Robin, ko je povedala, da ima fant težave s pretiranim ljubosumjem. Več si preberite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar lopov
    lopov 09:17 30.junij 2024.

    bolše prsi ma kaka 60/70 letnica .... to so viseči zizki sedaj bi še morala met kot da ima višjo na bradavički to pa zgleda kot ko kmetica sir cedi v plenici ..ko je juho lahko reče mi je toplo ...prikaži več pri scu ... z krožnika si vzemi zizek vidiš da ti plava v juhi ...