Magazin > VIP
42806 ogledov

Sina Helene Blagne videli s to znano Slovenko

La Toya instagram
Opazili so ju, kako sta skupaj preživela večer.

O sinu Helene Blagne se te dni veliko piše, saj je ponosna mama objavila, kako je nedavno na Pravni fakulteti v Ljubljani diplomiral z odliko. Očitno pa mu gre odlično od rok tudi družabno življenje. Te dni so Kristijana namreč opazili v enem izmed ljubljanskih lokalov, kjer se je mudil v družbi prijatelja in zelo znane Slovenke. Gre za La Toyo, eno naših nekoč najbolj slavnih pornes, ki se s trdo erotično industrijo sicer ne ukvarja več. Se pa počasi vrača na erotične sejme, nedavno je bila gostja na znanem italijanskem erotičnem sejmu, vse bolj znana pa je tudi kot DJ Toya Lopez.

Informacijo je potrdila tudi La Toya, ki je za Žurnal24 povedala, da so se v družbi njene prijateljice in njegovega prijatelja prejšnji teden res družili v nekem lokalu, a da se ne poznajo od prej, pač pa je bilo srečanje povsem spontano. "Meni je vse to res zabavno, saj sta fanta stara 25 let, jaz pa 43 in nisem imela nobenih namenov. Lahko povem, da smo preživeli prijeten večer, se pogovarjali in smejali. Kristijan je zelo kulturen fant, se vidi, da je sin Helene Blagne," je povedala La Toya in razkrila še, da je tisti večer očitno privlačila le mlade fante. Pred tem se je namreč mudila na Lady pikniku pod klobuki, kjer pa je povsem očarala še enega znanega mladeniča, resničnostnega zvezdnika Jana Klobaso, ki se je z njo tudi fotografiral.

Naši viri pa pravijo, da je bil nad njo vidno navdušen tudi Blagne, ki je La Toyi menda pritisnil celo poljubček na lice. Nekdanja pornesa je trenutno sicer samska, kar nekaj let pa je imela mlajšega srčnega izbranca, vseeno pa pravi, da so 25 let stari fantje zanjo premladi in da so se zabavali le kot novi znanci. Za komentar smo preko družbenega omrežja prosili tudi Kristijana, odgovor še čakamo. 

25 let stari Kristijan, ki se je Heleni Blagne rodil v zakonu z bivšim soprogom Mitjo Zamanom, je po gimnaziji tako več kot uspešno zaključil študij prava. Diplomiral in magistriral je z odliko, na podelitvi diplom je prejel celo zlato priznanje in kar dvakrat dobil ponudbo, da bi prakso opravljal v odvetniški pisarni Petra Čeferina, kot je poročala revija Suzy. Vendar se je nato odločil za študentsko izmenjavo v Lizboni na Portugalskem. Na magistrsko nalogo se je pripravljal v Rimu, kamor ga je povabil slovenski veleposlanik v Italiji, Matjaž Longar, Kristijan pa je vabilo sprejel tudi zato, ker ga najbolj zanima mednarodna diplomacija, je takrat še pisala omenjena revija. 

25-letni Kristijan je tudi aktivni član Ženevskega kluba pravnikov in pravniškega senata, med sodelavci naj bi bil zelo priljubljen. Med opravljanjem pripravništva v Rimu ga je obiskala tudi Helena, skupaj pa sta obiskala veleposlanika v Vatikanu, Francija Buta, kar je ponosna mama ovekovečila na svojem Instagram profilu.
 

Komentarjev 5
  • Avatar Antikrist6
    Antikrist6 15:41 17.junij 2024.

    Nategnil jo je Zaman, hehehe.

  • sam1 13:24 17.junij 2024.

    Verjetno ga mama skuša "razdevičiti"......

  • Pierre 11:27 17.junij 2024.

    Fa fa la si mi bejbi fala ti :-)

Sorodne novice