Magazin > VIP
940 ogledov

Nina Radi: Najprej nove zdravstvene težave, nato je postala še žrtev napada

Nina Radi instagram
“Ostajam optimistka in verjamem, da bo na koncu vse v redu,” je povedala.

Aprila je Nina Radi, ki smo jo spoznali v šovih Sanjski moški in Kmetija, šokirala z izpovedjo, da bo čez 10 let morda na vozičku. Diagnosticirali so ji namreč avtoimunsko bolezen mišic, pri kateri se mišično tkivo spreminja v “kraste” in s tem mišice izgubljajo prožnost in moč. Mariborčanka, ki je strastna tekačica, je takrat sklenila, da bo pod nadzorom zdravnikov vseeno nadaljevala s tekom, vse dokler se ji stanje ne bo začelo slabšati.

To pa ni edini izziv, s katerim se je srečala simpatična Nina. Konec leta je prebolela močno pljučnico, in ker zdravniki dlje časa niso vedeli, kaj ji je, je v tem času prejela kar pet škatel antibiotikov. “Pljučnica mi je pustila veliko posledic na odpornosti in na počutju,” je povedala in razkrila, da jo je po tem, ko si je opomogla, napadel še neznani pes in ji poškodoval prste na rokah.

Radijeva se je uspešno soočila tudi z rakom materničnega vratu. “Jeseni me čakajo nove preiskave. Srčno upam, da bodo rezultati negativni,” je razkrila za Žurnal24. Poleg tega bo jeseni operirana tudi na sinusih, kjer ji bodo odstranili dve kosti in zdrobili del nosne školjke ter zmanjšali zadebeljeno sluznico. “Čaka me tudi manjši poseg, na katerem mi bodo operativno odstranili dve znamenji, za kateri upam, da ne bosta pokazala kakšnih novih bolezni,” je dodala.

Ne glede na vse zdravstvene težave se Nina, ki je pred kratkim praznovala 35. rojstni dan, veseli vsakega novega dne. “Ostajam optimistka in verjamem, da bo na koncu vse v redu,” je njeno vodilo. V preteklosti je sicer že razkrila, da si pri borbah z zdravjem pomaga s hvaležnostjo in branjem motivacijskih knjig.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice