Slovenija
14262 ogledov

Branko Grims besen: "To je poden od podna ... Hči je dva dni jokala!"

Komentarjev 59
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • janez52 18:09 13.januar 2026.

Torej lahko levo vladajočo falango mirno obkladamo s fašisti in nacisti, diktatorji in kar je še teh. Potemtakem Urška proti Vodebu nima šans. Ali so za leve drugačna merila?še teh. Potemtakem Urška proti Vodebu nima šans. Ali so za leve drugačna merila?

• mihail 18:11 13.januar 2026.

Samo fašiste lahko zmerjaš z fašisti! Ti so pa zbrani okoli janeza in trumpa.

• Pizdamaterina 18:29 13.januar 2026.

Pa kaj sami negativni komentarji o Grimsu,kaj so v kleti na Trstenjakovi na počitnicah.

• Anči 19:09 13.januar 2026.

Ne morjo pisat, solze si brišejo.

• Dieta 20:07 13.januar 2026.

šE EDEN PRIMITIVEC, KI NI PREBRAL PRAVNA POJASNILA. PRVI PRIMITIVEC PA JE JANŠA S SVOJO OBRAZLOŽITVIJO, PODOBNO TVOJI PRIMITIVNI.....

• dusan498 17:35 13.januar 2026.

Dolgoročni učinek sodbe, izgubili so vsi Mladina, Grims in še tisti v bodočnosti katerega bodo imenovali nacist. Zaradi te sodbe bom volil SDS.

• Dieta 20:15 13.januar 2026.

Seveda boš. Ker si primitiven, neizobražen in morda tudi sivolasi starček. Sodbe nisi bral, pravne obrazložitve še manj, torej si volivec SDS.

• ToSmJest 16:29 13.januar 2026.

Še danes mi ni jasno, kako je Mladina iz nekdaj avantgardnega časopisa postala tako zatohlo najbolj konzervativno trobilo. Nekdaj je Mladina rdeči oblasti kazali ogledalo, da so videli svojo grdo podobno. Danes rdečim 3 vogale podpirajo. Res neverjetno.

• igorgeus 17:13 13.januar 2026.

se vedno kazejo rdecim ogledalo. grimsu, jansi, hojsu, zveru in ostalim rdeckarjem.

• twitko 17:58 13.januar 2026.

Za to, da žalijo Grimsa me ne briga. Izbral je pač poklic politika. Ampak da so pri napadu nanj očrnili še njegove otroke ni sprejmljivo. Tudi če jih je ata Grims izkoristil za politično propagando to ne sme biti izgovor, ...prikaži več da se novinarji izživljajo. Ko bodo imeli 18 let bodo odgovorni za svoja dejanja, do takrat naj se novinarji speljejo nekam.

• atamama 21:09 13.januar 2026.

Žal je Grims otroke ''zlorabil'' za svojo samopromocijo'' In obstajajo službe, ki naj bi skrbele za dobrobit otrok, menda se imenujejo ''centri za socialno delo''. Pa so reagirali? Sicer pa je bil Grims pedagog, ravnatelj, in naj bi dobro vedel ...prikaži več kako se zaščiti otroke in kdo je za zaščito odgovoren, vsaj moja soseda trdi, da fotr in mat....

• slovenski3 16:22 13.januar 2026.

Ko sem prebral gornje komentarje, sem ugotovil, da naivno nisem pričakoval, da imamo v Sloveniji še toliko oslov in bedakov. K sreči slo med njimi samo neprištevni levičarji.

• mihail 16:32 13.januar 2026.

A si res tako jezen, samo zaradi tega, ker normalni ljudje ne moremo prebavlajati pokvarjenega, polnega sovraštva in primitivnega janšizma ? A, te to res tako boli ? Zakaj ? Ker nismo taki primitivci, kot ste vi ? Hcala kurcu, ...prikaži večrcu, da večina ni tok primitivna in pokvarjena, kot ste janševi. Res ste dno dna!

• igorgeus 17:13 13.januar 2026.

zdaj naenkrat vas svoboda govora moti?

juric 17:29 13.januar 2026.

NI TI POMOČI NITI V IDRIJI NE...

• Toma 18:25 13.januar 2026.

Nikar ne žali oslov. So 11x bolj pametni kot levajzarji!

• Dieta 20:19 13.januar 2026.

Janša je polna usta poudarjal svobodo govora, v Demokraciji in Nori TV se stalno hujskaško, žaljivo in satirično piše o levičarjih...... ZDAJ PA NAENKRAT SVOBODA GOVORA PREPOVEDANA. A SI KDAJ BRAL KOZLARIJE IN LAŽI GRIMSA ? VSAJ TISTO, DA GA ...prikaži več, DA GA JE NA STOPNIŠČU PARKIRIŠČA POSKUŠAL UBITI MOŠKI !!!!!!

• igorgeus 21:27 13.januar 2026.

meni se vedno bolj zdi, da oni mislijo, da svoboda govora velja samo za njih, vse drugace mislece pa je potrebno utisati.

• tinto 15:30 13.januar 2026.

Meni se pa dopade kako GOSPOD GRIMS JEBE SMRDLJIVE KOMUNAJZERJE

• mihail 15:33 13.januar 2026.

Je napisal smrdljiv janšist. Res ste eni navadni pokvarjeni primitivci....

• dare326 15:57 13.januar 2026.

mihail, smrdljivi ukro nacist.

• mihail 16:07 13.januar 2026.

Dare. Ukro-nacisti so grimsovi bestiči. Janša jim je šel med prvimi lizat jajčka... ;))

juric 17:28 13.januar 2026.

Na kogas to misliš? jANŠO, zVERA, bREZIGARJEVO, rUPLA, Gorenaka, Črnača, Tankota in ostale bivše komuniste iz sekte SDS?

• Dieta 20:22 13.januar 2026.

Grims je tako primitiven, da ga samo primitivni razumete in spodbujate..... he,he,he

• dare326 15:53 13.januar 2026.

Mladina bi se morala preimenovati v Satirični tednik Mladina, ker nima nič z resnim novinarstvom.

• Dieta 20:21 13.januar 2026.

v REDU, KER NE BEREM. kAKO BI PREIMENOVAL dEMOKRACIJO IN nOROTV OD sds, KJER PA STALNO ŽALJIVO IN SATIRIČNO PIŠEJO O LEVIČARJIH ? NAPR. GREZNICA JANŠE 1 IN 2.

• oneh 15:41 13.januar 2026.

To pomeni, da bo tudi Demokracija dobila odškodnino, ko je tri ekstremistke med levaki na naslovnici objavila v uniformah, katere so bile kot vlite zanje. Mogoče še jaz na svoji spletni strani objavim npr. Kučana kot vampirja kateri pije kri ...prikaži več poštenih Slovencev in mi kaj kane v žep. In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete?

• igorgeus 17:15 13.januar 2026.

ne mores nenacista risat v nacisticni uniformi, lahko pa nacista.

juric 17:26 13.januar 2026.

lej ga lej primitivca, kolko seže njegov um. Samo do zmerjanja in prostaškega izražanja.

• Dieta 20:24 13.januar 2026.

Seveda lahko. Mladina je napisala satiro na Grimsovo politično delo, nabiranje točk na račun svojih otrok. Zato to ni kaznivo. ČE NE BI BILA SATIRA NA POLITIČNI NAČIN DELA, BI MLADINA IZGUBILA, ČLOVEK, PAMET V ROKE.

• igorgeus 21:28 13.januar 2026.

mladina je nekoga, ki uporablja nacisticne metode, primerjala z nacistom. po domace se temu rece, da mu je nastavila ogledalo. grimsu pa ni bilo vsec, kar je videl v ogledalu.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.