Slovenija

"Brez Primorske ni Slovenije"

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pravaresnica123 19:40 15.september 2012.

In tile "junaki" bi radi to državo povlekli iz krize. Posranci, še na proslavo si ne upajo, ker nekaj pa vendarle vedo. Izžvižgali bi jih in pod marš nagnali od koder so prišli. In prav bi bilo tako!!! In to ...prikaži več povsod, kjer se prikažejo.

• letalo13 14:18 15.september 2012.

kaj nebo konec že tega levi, desni ... pa prav vse eno mi je po 50 letih imamo dosti drugih probemov in tudi zaslužni za svobodo so nas že zapustili. "Zdajšnji borci" pa se borijo samo za svoje prvilegije in ...prikaži več verjemite mi ti so bili še v plenicah, ko so se je vojna začela

• Klemen Zec 11:19 16.september 2012.

goniš, goniš svoje že toliko časa, da sam sebi verjameš ?vabilo je prispelo naslovljeno na celotno vlado !to pa zate in za Ivana ne zadostuje, ve se zakaj, ker Ivan nima jajc, da bi se prikazal pred njemu ...prikaži več nenaklonjeno množico, kar je zakuhal sam in ti mu pomagaš !

• ljimonad 10:12 16.september 2012.

Še enkrat več so jj in njegovi podložniki dokazali, da jim gre samo za osebno korist in da so proti vsem kateri niso njihovi. Res bi jih izžvižgali, a si druzgega tud ne zaslužijo (morda da dobijo po p...., kot ...prikaži večt pravi juri), sej niso naredli nič druzgega do sedaj kot da delijo slovenijo na naše in vaše. Se sprašujem kako dolgo bomo mi kekekci še trpeli tele butalce iz sds, nsi, desus, sls in dl?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.