Slovenija
96489 ogledov

Velika novost pri slovenski banki: Gotovinsko poslovanje močno omejeno

Komentarjev 76
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    juric 08:22 22.marec 2025.

Takoj si izbrati drugo banko, vsak ki se s tem ne strinja.

krucefix123 07:12 23.marec 2025.

In kaj ti bo pomagalo,NIČ ,saj bodo šle v to vse banke.

• Smetfor 07:06 22.marec 2025.

Komitenti NLB, čas je da menjate banko, s tem pokažete nestrnjanje z omejevanjem vaše pravice do vaših sredstev.

• munja 10:16 22.marec 2025.

Ja, katera banka je pa drugačna?? Sicer pa s komentarji na netu ne bomo nič dosegli, treba bi bilo nestrinjanje sporočit na drugačen, bolj konkreten način, mogoče s podpisi peticije ali pa s prostesti pred banko.

• Smetfor 16:32 22.marec 2025.

Najboljši protest je odhod komitentov. Kakor vem nobena druga banka ni uvedla omejitev izplačevanja... Katera banka je pa najugodnejša si pa naredi analizo stroškov...

omega_v6 08:13 22.marec 2025.

Lopovi hočejo točno videt kdo ke kdaj in kolio plača!! Ta Ljubljanska banka je zanič je ena najdražih bank in ,ko sem jo pred 6. leti zapustil je bil to korak v pravo smer!! Lahko je biti velika in močna ...prikaži več banka,če ti davkoplačevalci pokrijejo miljardno zgubo!!

Garancija 09:38 22.marec 2025.

Lahko vprašam katera banka pa je poštena?

• Ender3 17:10 22.marec 2025.

Brodnjak je mifijski bančnik prvega reda..

krucefix123 07:15 23.marec 2025.

Še najboljša je kmetijska banka oz- DBS,večina so tam penzionerji in kmetje,ki brez gotovine ne delajo ,oz. jih nihče ne bo premaknil oz. prepričal da ne bo gotovine

• kapibara1 07:45 22.marec 2025.

Mic po Mic ... se žaba kuha

• dare326 08:47 22.marec 2025.

NLB je v krogu bank pod Rothschildovim vplivom, iz česar sledi poizkus zasužnjevanja. Ob uličnem prepoznavanju obrazov, ukinitvi gotovine, bodo disciplinirali državljane. Ne boš priden, ne bo denarja. Klik, klik in si out. Upor!

• kapibara1 09:13 22.marec 2025.

Kaki spor je bil s Slovensko banko in kontrolo njenih papirjev

• riki3 09:26 22.marec 2025.

Točno tako…

• Ender3 17:08 22.marec 2025.

dare 👍 obstoj dollarja kot glavne svetovne trgovalne valute je na preizkušnji. ZDA 10 državam že omejujejo plačevanja z Visa kartico. Američani bodo naredili vse, da povzročijo trgovinski in finančni kaos. Ker jim enormen trgovinski primanjklaj govori, da tega ne ...prikaži veče bodo sposobni odplačati..

• ico8 08:43 22.marec 2025.

Narod je za gotovino, banke pa pod pritiskom vlade v elektronsko vohunjenje osebnosti drzavljana! Takoj po nakazanemu(placa, penzija in ostala nakazila) denarju na vas konto, dvognite VSO vsoto in uporabljajte naprej klasiko z „kesom“!!! Ze sedaj vedo za vsaki krompircek, ...prikaži več kje , kdaj in koliko ste ga kupili, ce placate z kartico. To vodi v totalno kontrolo vasih financ in pri kaksnemu nejasnemu izvoru denarja(poraba na kartici!) vam bodo zaprli racun- potem pa prezivi, ce lahko. Pr. Kitajska‼️

• iravadi 08:50 22.marec 2025.

Poštenjak nima česa skrivat...

• kapibara1 09:13 22.marec 2025.

v ico - Pedofilski TrudioJE ŽE v Kanadi blokiral denar- samo s na gumb- Kultnemeu Konvoju kamijonarjev.. med tem, ko je bejžal na skrito lokacijo guzico skrit

• ico8 09:15 22.marec 2025.

Ko bos dobil obvestilo, da si dosegel mesecni limit, se pa javi. Naslednji mesec imas pa zato ze kazen z zmanjsanjem limita, pri tretjic ti zacnejo pa rubiti. Beri se kaj drugega kot „nase“ izbrane kolhozne novice in gledati filialo CKZK mocvirske TV!

• ico8 09:17 22.marec 2025.

Zgoraj je namenjeno „postenjaku“ iravadi!

• munja 11:27 22.marec 2025.

To je vse maslo EU, ki mu naša nesposobna in brezhrbtenična vlada brezpogojno sledi.

• bobubob 14:43 22.marec 2025.

Mi volilci pa poskrbimo, da imamo vedno take vlade.

• riki3 09:22 22.marec 2025.

Že 20 let nazaj sem zamenjal banko sedaj vem zakaj! Ne bo vam uspelo. Gotovine ne boste izbrisali. Mi smo vas financirali ker ste že dvakrat kapitulirali!Lopovi!

• Luksi 09:04 22.marec 2025.

Čas za menjavo banke🤣

Garancija 09:41 22.marec 2025.

Kam pa,če so pa vsi isti.Naš denar posojajo drugim za svoje zaslužke nam pa še toliko ne da poravnaš stroške poslovanja,mrš

• rd2dmk2 10:24 22.marec 2025.

garancija, samozato ker misliš da so vse enake, ni treba bit len in se ne premakniti. nobena ni rdeči križ , ampak ena pa je vseeno malo manj slaba od nlb. recimo ti dam primer če prestopiš k intesa sanpao, ...prikaži več boš dobil 40 €pa še jest če te priporočim. obresti , so tudi varčevanje se da. edino za kredite ne vem ker jih ne jemljem, drugi primer drugabanka ( poišči katera) ti v enem letu nakaže 200€ na petrol kartico.

• munja 17:51 22.marec 2025.

hja, intesa ima zelo malo poslovalnic po Sloveniji.

• kapibara1 18:18 22.marec 2025.

@ garancija - Japonci imajo denar na banki BREZ kakega % dobička, češ: Mi vam hranimo gotovino- denar

Garancija 08:07 23.marec 2025.

Kaj vsi delate na banki,sam vprašam

• rd2dmk2 10:30 23.marec 2025.

hecno je da znate iskat kje so cenejš počitnice in ne marate na hrvaško, kjer je menda drago in greste v turčijo kjer je...pokvarjen šnops, vsak dan gledate kje je cenejš pir in se vozite po makarone v italijo, ampak ...prikaži več banke se vam pa ne ljubi zamenjat ? in kaj je problem menjat banko ? en popldan 3 urce. kolk pa zapravte da grest c šoping in graz ?bodite zvesti svojemu partnerju, banki, elktro podjetju, mobilnemu operaterju in delodajlcu pa pokažite sredinec takoj ko vas sam pomisli odirat

uros8 09:32 22.marec 2025.

Tako, kot so že napisali pred mano. Zaprite račun prl LB oz. NLB in ga odprite pri drugi banki ali hranilnici. Banka si pri vsakem plačilu s kartico zaračuna provizijo.

• kapibara1 18:19 22.marec 2025.

Je tako ! In je bilo lepo logično razloženo plačevanje 50€ s kartico ali gotovino..

karjola 11:13 22.marec 2025.

Butci se pustimo peljati čez vodo zaradi dveh požrešnih bankirjev. Začnite dvigati iz računov. Ko se bojo TRR spraznili bojo banke pokleknile ker ne bo zaslužka na naš račun.

• munja 09:25 22.marec 2025.

Čas je za zamenjavo - a mislite, da druge banke pa ne bodo tega uvedle??

• munja 09:27 22.marec 2025.

.. da ne bo pomote, sem absolutno za to, da se pravica do gotovine vpiše v ustavo. Ne vem, kaj s tem mečkajo tako dolgo!!!!!!!!

• bobubob 14:41 22.marec 2025.

Bodo, če bomo čakali na zakol kot ovce na pašniku..

• atamama 09:22 22.marec 2025.

Cena vodenja računa, minimiziranje uslug za isti denar, skrčoflacija. Prodajajo pa nam kot? Se spomnite hranilnih knjižic. Stroškovno dražje kot kos plastike. Ampak s pomočjo politike-leve in desne ....- pa sedaj plačujemo vse storitve. Morda tržna niša da se poenostavi ...prikaži več dostope do N26 ali podobne, kjer si stroškov za osnovni račun. Zakaj država ne sklene pogodbe za tiste, ki nimajo sredstev?

• pipinerazzurro 12:59 22.marec 2025.

Pa se je začelo. Bojkot. Kaplja v morje, a vsaj narediš svoje.

• bobubob 14:36 22.marec 2025.

Recimo, da v sistemu zmanjka elektrike - posledično ne moreš niti na WC. Recimo, da ti pomotoma ukinejo račun ali pa ga kaki barabini izpraznijo - na sodišču ti brez plačane takse niti dober dan ne rečejo. Se sploh zavedamo, ...prikaži več kaj to pomeni v realnem življenju, če kaj slučajno ne gre, kot smo si zamislili? Bo tisti prizor iz filma 'Trading places', ko premožnemu tipu 'po pomoti' ukinejo kartice....in ga mora vzdrževati prostitutka - postal pogost prizor iz naših življenj?

• johan 11:56 22.marec 2025.

Ko dvignem denar prek NLB, grem v poslovalnico. Tam mi rečejo, da imam lažji način in da ga dvignem kadarkoli, na bankomatu. Ampak mi ga vseeno izdajo. Ja, ljudje, hodite na bankomate kar pomeni--> hitrejše zapiranje poslovalnic

• rd2dmk2 10:28 22.marec 2025.

ok. napitnina gre preko terminala. komu ?! banki-ker pobere provizijo za transakcijo. premladi ste da bi poznali čeke (ki jih USA še predobro pozna in uporablja) tam ni bilo provizije. in kdo je profitiral. prodajalec. ker je ceno dobil polno. ...prikaži več ko so začel uvajata kartice, se je dalo doput popust na gotovino . ja dalo ! sedaj ste pa LENI. telefon, kartica mobilc. rezultat ? dražji izdelki ! ja DRAŽJI! ker kdo plača provizijo ? VI! ne prodajalec ni govora. zato keš in prosit- daj popust prosim

• Toma 13:06 22.marec 2025.

Yep. tega sem se jaz zavedal že od začetka, ko me je kupec v vrsti pobaral Kaj nimaš plastike in se muzal… Hja, sedaj tudi jaz z volkovi tulim in dam keš-lovo le še kelnarcam.

• zvonka38 15:28 22.marec 2025.

en primer- zidar želi gotovino za beton in železo, na banki pa" nimamo denarja", se morate naročiti. Da ti zavre v glavi, moj denar leži na banki, brez obresti, oni si pa talajo dobičke, Depoziti so nič vredni, a do ...prikaži več njih ne moreš po lahki poti. Mene niti slučajno ne zanima, zakaj hoče zidar got., banko pa očitno zanima. Slovenci imamo na banki 29 miljard in to jih žuli, kako bi prišli do tega denarja. Začeli so z obveznicami, enkrat bodo naredili samo blokado, ker bodo tudi to zapravili.

• ToSmJest 18:10 22.marec 2025.

Turkov naša lokalna folklora ne zanima, ko hočejo 5 jurjev kavcije v gotovini za najem jahte.

• kapibara1 18:21 22.marec 2025.

NLB se je pred časom hvalila da ima 2.2 miljoina TRR.. ZDaj pa računajte nacenejši paket za stranko.. so pa seveda v večini tu državna podjetja..

• sas1 17:45 23.marec 2025.

Trebaje je spremenit vse iz korenine. Smilijon se mi nekater. Lp

• AN27 19:00 22.marec 2025.

Bo treba hitro na banko po gotovino, dokler zaloga ne poide. Potem banki ostajajo samo še digitalna "imetja", ki pa jih itak lahko sama kreira.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.