Trajnostno
2677 ogledov

Bralec: Hišo mi gradi podjetje, odgovoren sem pa jaz?!

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 13:25 10.januar 2026.

Še ena izmed bedarij gradbene zakonodaje. Ampak ponovilo se bo , kar vsakič počnejo. Popravili bodo ta člen, pa naredili 20 novih bedarij !

• vzev 08:57 10.januar 2026.

Politiki nam s temi neumnimi zakonu samo komplicirajo življenje. Človek si gradi hiše že več 100 let, pa niso imeli takšnih neumnosti.

Mia23 14:26 10.januar 2026.

Iščeš dеkle za eno nоč💋? Dоbrodоšli -> www.sex21.fun

• vojko19 09:21 10.januar 2026.

Tretje razreni kmet obvlaba bolj logiko kod vsi visoko izobraženci

• Janez_533 11:36 10.januar 2026.

Ti s svojo polpismenostjo še "tretjerazredni kmet" nisi! A si bil na paši, ko so se sošolci učili slovenščino?

• atamama 15:30 10.januar 2026.

Zanimivo, vsako leto se ''zaostri'' gradbena zakonodaja. Pa ne na boljše gradnje, efektivnejše pač pa v dodatne zahteve ki zahtevajo dodatne stroške, ki ne doprinesejo ničesar k kakovosti gradnje ali hitrejši in preglednejši izvedbi. Ob tem vidimo ogromno reklamacij v ...prikaži več novozgrajenih stanovanjih. Kako to? Kje so bili nadzorni v času gradnje? Hudič je v podrobnostih, kajne? Ali pa v neodgovornosti nadzornikov gradenj, ki so zgolj strošek brez dodane vrednosti....

karjola 15:52 10.januar 2026.

Včasih je pou vasi pomagalo pri gradnji in je bilo kvalitetno narejeno. Brez inšpekcij

• dare326 16:55 10.januar 2026.

Gradbena inšpekcija, okoljska inšpekcija, my ass. Kaj pa sledljivost odpadkov, ISO pa to? A je treba za vsak odpadek na evidenčni list napisati od kod je in kje bo končal? Koliko je vgrajenega in koliko je škart robe? Te inšekcije ...prikaži več so same sebi namen, nekoristni birokrati.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.