Svet
8 ogledov

Četrt milijona lačnih otrok čaka smrt

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 12:06 10.marec 2016.

    Ne nam nabijat slabega občutka , ker za njihove probleme mi nismo niti slučajno krivi ! Kar so si ustvarili , to imajo ! Vojna traja že 4 leta in ne razumem staršev , ki se med vojno , ko ...prikaži več je pomankanje normalno , odločijo za rojevanje ! Hruščov je rekel tvoji so , preživljaj jih !

  • Dolfi 17:20 09.marec 2016.

    Pri nas tudi nekaj sto , pa nikomur mar!

  • Avatar olor
    olor 21:55 09.marec 2016.

    Dolfi, ja pa še res je. Samo problem je v tem, da naju nihče od poslancev ne sliši/bere.

  • jakec1575 22:12 09.marec 2016.

    Lahko vaju je sram. Otroci umirajo pod streli ostrostrelcev ali od lakote. matr bi vaju jaz tja transportiral. Zjokala bi se , ko dva navadna poscanca.

  • jakec1575 23:45 09.marec 2016.

    Psihopate in sociopate, ki se skirvajo za Obamo, ki ima zvezane roke, ker v Ameriki voli manj kot tretjina ljudi. Politik brez pritiska ljudstva ne more pritiskati na lobije. Psihopate v Ankari, Damasku in še kje.

  • malonaokoli 08:20 10.marec 2016.

    ja in to je problem izključno od ponosnih mož, fantov, vojakov, mladcev, borcev, beguncev, prebežnikov ki so žensko maternico spremenili v stroj za rojevanje.Briga jih za lačne otroke.

  • malonaokoli 08:23 10.marec 2016.

    Res je, samo da je pri nas kriva malomarnost žensk, ki ne gredo k brezplačnemu ginekologu po brezplačno kontracepcijo. Še vedno velja žensko prepričanje da bo partnerja zadržala, če bo noseča.Briga njo otrok.

  • dragec 16:47 10.marec 2016.

    Samo, da so Slovenski zdravi in debeli

  • Žurnalček 17:44 10.marec 2016.

    Mene ni pa nič sram , ker na njih niti slučajno jaz ne streljama ampak se streljajo med seboj . Na to jaz rečem samo : -da bog da si oći povadili - če razumeš star Balkanski pregovor !

  • jakec1575 23:43 09.marec 2016.

    A iz Srebrenice jim je tudi uspelo? Hrvaška je iz okupiranega območja na varno svojo obalo evakuirala. Anglija nikoli ni bila okupirana in je otroke umaknila na vasi pred bombardiranjem. Sarajevo je bilo prvih nekaj mesecev obkoljeno, dokler niso uspeli ...prikaži več tunela naredit. Različne skupine med seboj obkoljujejo nasprotna mesta. Ne bit prevec pameten. Moj komentar pa je ciljal samo na neokusnost komentiranja. Teh otrok zal ne moremo resiti, razen s pritiskom na sociopate, da se nehajo it igrice.

  • erikkk 15:31 10.marec 2016.

    Ta članek razumem ko da smo mi v EU krivi za lakoto in razmere tam dol . Sem za to da se pošilja hrana in pomoč tja dol .. to pa je tud use.....za ostalo naj poskrbijo okioliške ...prikaži več države ... ne pa EU ki je nekajtisoč kilometrov stran

  • jakec1575 22:09 09.marec 2016.

    Vidva obadva nista normalna. Vsi odločevalci v Siriji pa očitno c psiho-sociopatskem mentalnem stanju. Kjer je zivljenje vredno manj kot nic. kje sem to ze videl? Glede slovenskih otrok pa. Glede na to, da sta verjetno brezposelna. sta šla vsak ...prikaži več teden pred parlament opominjat poslance na sistemske resitve? Sta darovala vsaj anini zvezdici ali kaksni drugi organizaciji. Sta ponudila streho nad glavo ali drva oz. denar za ogrevanje. Pun *urac mi je takih kot vidva. Ko ni bilo migrantov nobenega domaci otroci niso zanimali. No so tiste tihe dobrotnike in dobre ljudi, ki so v tišini pomagali, ker je država odpovedala. In ne sprašujta me, če sem pomagal. Tega odgovora iz mene ne bosta izvlekla.

  • sprehajalec 23:17 09.marec 2016.

    Jakec, ko se je Slovencev v zadnjih 70 letih povečalo za 0,5 milijona, se je Sirijcev v istem času povečalo za 20 milijonov. Če se toliko povečuješ imaš menda v mislih tudi skrb za otroke, ki jih v takšnih količinah ...prikaži več spravljaš na svet. Bodo ti otroci sedaj naša skrb? Spomnim se kako so Hrvatje skrbeli za otroke in jih evakuirali na obalo med hrvaško vojno, pa kako so angleži evakuirali vse otroke iz Londona na začetku druge vojne. Zakaj Sirci ne poskrbijo za svoje otroke, kot npr. Hrvatje, pa Angleži?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.