Avto /avto/dosje-avto
52330 ogledov

Štirje zviti triki policije za merjenje hitrosti, vpletena celo roza barva

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 06:44 21.december 2023.

Slovenija, neuspel poizkus drzave. Te buhtli v razpisni komisiji se sploh ne zavedajo kako veliko moralno skodo delajo. Gre za mnogo vec kot 800 jurjev brez ddv.

StarMačk 11:11 21.december 2023.

Hebe se tem osebkom za moralo! Ko se prikomolčijo na položaj v raznih komisijah, ki pripravljajo razpise kateri se financirajo iz državnega ali pa tudi občinskih proračunov, ni neke razlike v pristopu, jim je najpomembnejši "inovativni pristop" kako izkoristiti priložnost ...prikaži več za lastno korist. Zavesti, da je primarno potrebno delovati v korist skupnosti, takšni ljudje nimajo! Seveda se najdejo tudi svetle izjeme, ampak te imajo kratek rok trajanja, saj se jih praviloma hitro postavi na stranski tir.

StarMačk 10:44 21.december 2023.

Ni čudno, da policija zazna in preiskuje tako malo koruptivnih dejanj, če pa še tistih na lastnem pragu "ne vidijo"!

Garancija 08:45 21.december 2023.

Z eno besedo,ugotavljajo kako nas še čimbolj oskubit na vsakem metru “ceste“

• AnGus 12:25 21.december 2023.

Pogrešam eno ime - kje je v teh zgodbi Rok Snežič?

juric 08:15 21.december 2023.

Zakaj že je to potrebno? Namesto dvigniti hitrost tam kjer je zdaj 100 km/h na vsaj 110 km/h, podaljšati prepoved prehiteva za TA do 22.00, bilo manj zastojev kolon. Čisto preprost argument, kvazi strokovnjaki naj gredo kdaj pa kdaj na ...prikaži več teren ( preverjat na te odseke kaj se dogaja tudi v tunelih) Drugače pa me zanima statistika prometnih nezgod na teh odsekih. (vseh PN, lahko, hudo tel. poškodovani in mrtvi) Vzroki prometnih nezgod, kategorija vozil. Ali morda samo polnjenje malhe brez dna...

Garancija 09:24 21.december 2023.

Nedotaknjenih lahko na zmagovalčevem računu teh 80 tisoč evrov ostane tudi tako, da policija v primeru okvare nekega dela ne bi zahtevala garancijske zamenjave oziroma bi bil kot vzrok okvare naveden razlog, ki ni krit s strani garancijskih pogojev. Ni ...prikaži več treba veliko domišljije za vprašanje, ali bi lahko favoriziran in vnaprej informiran ponudnik višino svoje ponudbe ustrezno zmanjšal na podlagi zagotovila, da policija ne bo nikoli posegla v rezervacijo 80 tisočakov.Naj mi kdo to po domače razloži

• marko256 06:43 22.december 2023.

V naši slo jim ni za varnost na cesti, gre jim samo za pobiranje denarja. V tujini so policisti vedno tam kjer se ureja promet pa kjer se ga rabi ustavijo te z prešnjimi opozorili ko res narediš nekaj kar ...prikaži večr je vredno te ustavit. Pri nas se pa gredio skrivalnice po grmih in koruzah ter te streljajo od koder koli. Celo se mi je zgidilo vkznik pred menoj katiri me je poprej prehitel in drvel narej je bil očitno njihov saj so se pozdravili mene pa ustavili in mi kazali njegovo hitrost na pištolci.

• YaKo 09:42 21.december 2023.

Ma je svoboda, samo da ni JJ.

StarMačk 12:06 21.december 2023.

Pri nas tovrstne prakse nemoteno delujejo neglede na politiko na oblasti, razlika je le v tem kdo si polni žepe!

• endrug 07:48 23.december 2023.

Eden glavnih krivcev sta SDS in JJ. Dokazano goljufajo, a se jih voli. Zaslepljeni st. Potem se pa čudite, da pride na vrh Svoboda z vsemi potaknjenci, ki služijo na naš račun.

• Grof 14:57 21.december 2023.

Rok uživa, da se Slovenceljni pasejo s svojo neumnostj v lastni štali,, samo, da ni Janša,

• endrug 07:49 23.december 2023.

Ali pa, bolj verjetno, prav zaradi tega. Manj goljufij. Dokazano.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.