V treh dneh so zbrali 47000 podpisov.Vau,ti so pa res sposobni.Neovirjene in izmišljene,butalci.Za zbrat te podpise v treh dneh,bodo morali odpret še par sto upravnih enot.Aja javni sektor je v igri,sej res.Mi gre na bruhanje.....
Ker smeh...interventni zakon izpod prstov Janšarija...so samooklicani tretji blok vlozili in ga zagovarjajo.... kaj to je dokazovanje pripadnosti in da bodo lepo kimal Janšariju??
Normalno...Rušili bodo vse, kar je dobro za državo in državljane..Sesuli bodo zdravstvo in ga sprivatizirali po ameriškem modelu..Penzije bodo padle, denarja za kulturo šolstvo in socialo ne bo. Uvedeno bo obvezno služenje vojaškega roka, da se naučijo teorije, praksa bo… ...prikaži več pa v Ukrajini..
Kar pripravite se prikletni, volili ste, sedaj pa bo to kar ste skuhali treba tudi pojesti..Dober tek kreteni...
Še začeli niso in vse rušijo.fuck of.
Jaz si ga ne želim, verjamem pa da sobnašli 47k lenuhov, ki se počutijo ogrožene.
V treh dneh so zbrali 47000 podpisov.Vau,ti so pa res sposobni.Neovirjene in izmišljene,butalci.Za zbrat te podpise v treh dneh,bodo morali odpret še par sto upravnih enot.Aja javni sektor je v igri,sej res.Mi gre na bruhanje.....
Ker smeh...interventni zakon izpod prstov Janšarija...so samooklicani tretji blok vlozili in ga zagovarjajo.... kaj to je dokazovanje pripadnosti in da bodo lepo kimal Janšariju??
Normalno...Rušili bodo vse, kar je dobro za državo in državljane..Sesuli bodo zdravstvo in ga sprivatizirali po ameriškem modelu..Penzije bodo padle, denarja za kulturo šolstvo in socialo ne bo. Uvedeno bo obvezno služenje vojaškega roka, da se naučijo teorije, praksa bo… ...prikaži več pa v Ukrajini.. Kar pripravite se prikletni, volili ste, sedaj pa bo to kar ste skuhali treba tudi pojesti..Dober tek kreteni...
Mater koliko überdebilidiotov!
Za posvetovalni referendum, je škoda denarja.
Janševi ''domoljubi'' se šele ogrevajo...
Levičarji Go home.Z vami ni popolnoma nič,nada
Zakaj imam občutek da bojo letele glave?
Resnica je govorila glas ljudstva, česa se potem bojijo. Resnica je za odpis, sami lažnivci
Dajmo malo popravit ta naslov in ga približat realnosti. "Demokrati, Resnica in NSi preprečili protisutavni referendum." Bo šlo?
Referendum je volja ljudstva .
V tem primeru ta najbolj glupega dela ;-)
Torej so pobudniki referenduma "glupi" ? Spomni de vseh pobudnikov referendumov .
Živel Janša,samo da ni Golob,vrabec.