Avto
20024 ogledov

Tako vas bodo letos "lupili" v Bohinju

Komentarjev 42
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • srecnii 21:44 15.februar 2018.

Bohinjci se špilajo, češ da je to edina lepota v Sloveniji, ahaha, naj se zapeljejo do Rablejskega jezera pa bodo vidli, parkiraš free, kopaš se free, ni pa to SLO. ampak Italija.

• tikoviko 21:50 15.februar 2018.

Pravilno, pravilno in še enkrat pravilno. Tudi v celotnem Triglavskem parku bi bilo potrebno omejiti promet. Upam, da se bo kdo spomnil in uvedel neke vrste vinjeto za turiste, vsaj v višini kakoh 100€. Ker v tem naravnem biserov je ...prikaži več VELIKO, VELIKO preveč obiskovalcev, tako, da dan danes teško rečeš, da je to naravni park. Da se bi bi nek kreten spomnil in obiskal ta naravni biser z javnim prevozom, o to pa ne.

• matermila 09:41 19.februar 2018.

"Tražim posao,a molim boga,da ga ne nađem" ali pa "bio bih jeben,ali da mi ne uđe",na to me spominja ta bohinjska kuhinja.Radi bi kasirali,samo zato,ker bi folk rad videl vodo v jezeru,saj česar drugega tam ni.Bo treba zavihat rokave,pa kaj postoriti.

• tomaz 10:14 15.februar 2018.

Tudi v Ljubljani ne moreš parkirati, kjer se ti zljubi. Upam da bodo svetniki odlok potrdili. Tam nekdo omenja Švico...kar probaj parkirati tam kjer ni to temu namenjeno, pa bo cifra štirimestna. Radi se primerjamo s tujino, samo tam se ...prikaži več tam se ne parkira na privatnih parcelah in povsod kjer je za en avto prostora.

praufo 12:18 15.februar 2018.

ena mera pa mora bit, pa ne boš mi reku, da je kazen za parkiranje 1000€, kar je preveč, je preveč

• Kojak 12:43 15.februar 2018.

V Ljubljani so KAZNI CELO ZNIŽALI, če se ne motim. Pa dovolj parkirišč je povsod, pa imaš dober javni prevoz, pa P&R opcijo. Kaj imaš v Bohinju? Župana Kramarja, ki si je prilastil gostišče, ki je v priobalnem pasu.

• srecnii 00:46 18.februar 2018.

V LJ je uro parkiranja 40 centov, v glavnem ni velik, maš pa tud free parkiranje mal izven centra, recimo v BTC-ju brezproblema od 8-20 ure. Nisem Ljubljančan, ampak Bohinjci so odpileni, recimo za pl.Blato stane 10 evrov

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.