Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
To ti je ta olimpijska enakost ja. Sama sminkerija in kes. In pripadnost narodu? Sportniki s 100 k pogodbami so lahko pozdravili navijace pa se boljso glasbo so imeli, ceprav po slovensko vsi pisejo o Severini ne pano nasih.Dalec od… ...prikaži več tega, da sem kak hud patriot ampak.ce so lahko Hrvatje.pozdravili svoje na trgu bi jih lahlo tudi nasi ne glede na to, da niso dobili medalje. Za nas niso bili porazenci, so bili zase?
kdor je hotel, jih je šel lahko pozdravit na letališče. Da niso šli na včerajšnjo prireditev ni nič takšnega. Če bi dobili bronasto medaljo, bi bili tam, tako pa pač niso želeli biti samo statisti oziroma razstavni eksponat, ob katerem… ...prikaži več bi se lahko slikali mestni veljaki.
Ja, pri taki podpori naroda, kot so jo imeli košarkaši, ne bi smelo biti nič pomembnejšega kot srečanja z navijači. Pogodba in žurka bi eno uro zagotovo počakali.
To je bila njegova zabava za njegov denar in je potekala kot je njemu všeč. Je zaslužil in naj uživa v njej. Komur pa ni všeč, pa naj se nauči igrati košarko kot on in bo potem z zaslužkom priredil… ...prikaži večl zabavo kot bo njemu všeč.
vidim, da vas je večina sfalila portal .. na noro24 morate iti .. glede na to, da je plačal, se bo zabaval kot on hoče kajne? .. Luka čestitke za dosežek kariere! Fajn se mej!
Jaz pa mislim,da so tile zgoraj nesrečni levaki,ki bi lahko pisali za Ekipo,pa Mladino mogoče.Samo zafrustrirani levaki so lahko tako žaljivi in škodoželjni drugim uspešnim ljudem.
Kaj mam premalo znakov. Balkanci naj balkansko zurajo na balkanu. Dvorec zemono ja..pa balkanski zur. Sramota. Nej zgine na balkan..kaj skoz neki lapate o tem bumbarju.
Sram vas bodi, pisuni! Če bi fovšija gorela - bedni naslov članka in bedni, nevoščljivi komentarji. Sramoten odziv.
Bla Bla Bla. Od 13. leta naprej po svetu. Vsako kinto si je zaslužil.
Kaj Murko ni bil povabljen?
A zato niso mogli na sprejem. Oni so se pac tako odlocil samo KGZ je lahko pa sram da laze za njih.
s tem čefurskim žurom si je doncic porušil precej ugleda, ki ga je do sedaj zgradil...podn
Says who?
strokovna komisija.
Strokovna komisija česa?
Kakšen strokovni fašistični svet za vprašanja čistokrvnosti in čefurstva pri Nori24 ;)
Sramota. Lahko bi se za kakšno uro prikazali na Kongresnem trgu.
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Bolje Severina kot pa sdsov zur. Slednjo kmetavzarijo smo lahko videlu v Bovcu. Rovtarjev je Slovenija prepolna.
Rovtar te je naredu,kreten.
To ti je ta olimpijska enakost ja. Sama sminkerija in kes. In pripadnost narodu? Sportniki s 100 k pogodbami so lahko pozdravili navijace pa se boljso glasbo so imeli, ceprav po slovensko vsi pisejo o Severini ne pano nasih.Dalec od… ...prikaži več tega, da sem kak hud patriot ampak.ce so lahko Hrvatje.pozdravili svoje na trgu bi jih lahlo tudi nasi ne glede na to, da niso dobili medalje. Za nas niso bili porazenci, so bili zase?
kdor je hotel, jih je šel lahko pozdravit na letališče. Da niso šli na včerajšnjo prireditev ni nič takšnega. Če bi dobili bronasto medaljo, bi bili tam, tako pa pač niso želeli biti samo statisti oziroma razstavni eksponat, ob katerem… ...prikaži več bi se lahko slikali mestni veljaki.
Hrvatje so kmetje,Donćići je pastir.
Moj sin tega ne bo pozabil, da jih ni mogel videti ker so zmatran, medtem ko oni zurajo...
Ja, pri taki podpori naroda, kot so jo imeli košarkaši, ne bi smelo biti nič pomembnejšega kot srečanja z navijači. Pogodba in žurka bi eno uro zagotovo počakali.
Pela jim je največja Kurba na balkanu
In to ciganska,da se razumemo... .
To je bila njegova zabava za njegov denar in je potekala kot je njemu všeč. Je zaslužil in naj uživa v njej. Komur pa ni všeč, pa naj se nauči igrati košarko kot on in bo potem z zaslužkom priredil… ...prikaži večl zabavo kot bo njemu všeč.
NE MOŽE BALKANAC DALJE OD BALKANCA...
...pa Slovenček ven iz Slovenca...
kaj ti pomagajo milijoni, če si v osnovi nekultiviran balkanc brez okusa in stila...
Veliko mu pomagajo. Tebi pa tvoja kultiviranost, okus in stil prav nič :)))
Novinarska napaka. Predvidevam, da je Goltesova rekla "Resnično si zaslužim!"
vidim, da vas je večina sfalila portal .. na noro24 morate iti .. glede na to, da je plačal, se bo zabaval kot on hoče kajne? .. Luka čestitke za dosežek kariere! Fajn se mej!
Jaz pa mislim,da so tile zgoraj nesrečni levaki,ki bi lahko pisali za Ekipo,pa Mladino mogoče.Samo zafrustrirani levaki so lahko tako žaljivi in škodoželjni drugim uspešnim ljudem.
prjatu .. kdo je rekel da ne priznava tujih črk v slovenščini .. kdo je primenoval Dončića v Dončiča? .. aja, desni .. pa ne zdej o politiki no ..
A ti si novo 24 omenil kar tako mimogrede?Pa ne o politiki no prosim.Kar se pa slovenske abecede tiče,pa jo menda ja poznaš.
Toliko denarja pokasiral??? Košarkarski zvezdnik??? Meni bi špilali kakšni Depeche Mode ali Hot Chocolate - Every 1's A Winner..... .
Kaj mam premalo znakov. Balkanci naj balkansko zurajo na balkanu. Dvorec zemono ja..pa balkanski zur. Sramota. Nej zgine na balkan..kaj skoz neki lapate o tem bumbarju.
On ima 200mio praktično že v žepu, ti pa na portalu Žurnal24 lapaš v tri krasne :)))
Pol pa svizec zavije čokolado.
In Kurbišče Zemono je oživelo od preseravanja in preveč denarja!!
Kaj ste mislili ,da bodo nastopali Modrijani ali Dunajski dečki ?
Leon, če bi bili zavedni SLOVENCI, bi prav gotovo nastopal kdo drug kot čefurška žnabla skurbana!
radovednica .. si fauš a ne .. itak .. prava Slovenka
radovednica, ti, ki si zavedna Slovenka to dobro veš... ješ samo Poli salamo in piješ vodo iz pipe...
Donceć je Kebin sin.
SRAMOTA....si vidi da so balkanci, po duši in po kulturi... najbolš da vsi nehajo igrat za slovensko reprezentanco.
Sramota od komentarja. Grem stavit da se tudi v tvojem rodovniku skrivajo ne le balkanci ampak tudi neandertalci ;)
Samo,da ni mešanec s Hrvati....,pa bo še nekako.
popo,a si med tekmami na OI mislil enako,kot misliš zdaj?
drugič naj grejo dol na balkan žurat, ne pa da sramotijo celo nacijo pred Američani s to čefursko musko.
Zakaj bi mogli dol na Balkan? Saj se isto sliši kjer koli si.