Zračna razdalja med St. Peterburgom in Kijevom je dobrih 1000 km. Ni verjetno, da jih radarji nad Belorusijo ne-bi zaznali, zato je to možno le s sodelovanjem baltiških državic ali/in Finske. Tako dolgo ga bodo srali, da bo Rusom spipalo,… ...prikaži več pol pa se bog usmili Evrope. Bodite prepričani, da se v tem primeru Američani ne bodo vpletali.
Pozdravljeni, ponujamo hitra in varna posojila. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 5.000.000 €. Potrebujete hitro financiranje za svoje projekte?
Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
To in pa teroristični napadi v stilu kozjejebcev,je še edino kar jim je preostalo 😂😂😂
Zračna razdalja med St. Peterburgom in Kijevom je dobrih 1000 km. Ni verjetno, da jih radarji nad Belorusijo ne-bi zaznali, zato je to možno le s sodelovanjem baltiških državic ali/in Finske. Tako dolgo ga bodo srali, da bo Rusom spipalo,… ...prikaži več pol pa se bog usmili Evrope. Bodite prepričani, da se v tem primeru Američani ne bodo vpletali.
Pozdravljeni, ponujamo hitra in varna posojila. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 5.000.000 €. Potrebujete hitro financiranje za svoje projekte? Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Gori Rusija = posebna vojaška operacija!
Yes!