V Strasbourgu bo tožbo dobil in davkoplačevalci bomo odškodnino plačali, ime Slovenije pa bo zaradi naših sodišč ponovno oblateno, kot že ničkolikokrat.
Spet en primer turture bedastih birokratov, ki imajo najbrž po pomoti vpisano državljanstvo Slovenije.
Ni čudno, da so šli po letu 1945 Slovenci v glavnem v Argentino, ker takih bedakov že takrat niso prenašali.
Bebec ostane bebec pa četudi je v državni službi.
TU SE SPET TOČNO VIDI, DA TILE NAŠI ZLOBNI DRŽAVNI PARAZITI DELAJO PROTI SVOJEMU NARODU , NE PA ZA NAROD !!! ! !!! IN KAKO SMO PRIOŠLI DO TEH ANTISLOVENSKIH ZLOBNEŽEV V NAŠEM NARODU ??? KDO JE KRIV ZA TE… ...prikaži več IZRODKE PEKLA, KI NAS TAKOLE ZATIRAJO ??? !!! ???
Koder so komunjare na oblasti se državljanom slabo piše( pa ne vsem). Naj gre naprej do tujine. Tam je komunjarska SLO še vsakič zgubila. oziroma: Naj ustanovi NVO ali pa ELGEBETExx društvo.. pa bode dobil
V Strasbourgu bo tožbo dobil in davkoplačevalci bomo odškodnino plačali, ime Slovenije pa bo zaradi naših sodišč ponovno oblateno, kot že ničkolikokrat.
Ja, tudi sodiščni Paraziti so se nam že PrePokvarili !!! ! !!!
Bi mu vsaj prav dali, kar ima in nekaj simbolično plačali. Zdaj pa se sprenevedajo. Ne samo povišice ampak tudi njihove napake na koncu mi plačamo.
Spet en primer turture bedastih birokratov, ki imajo najbrž po pomoti vpisano državljanstvo Slovenije. Ni čudno, da so šli po letu 1945 Slovenci v glavnem v Argentino, ker takih bedakov že takrat niso prenašali. Bebec ostane bebec pa četudi je v državni službi.
TU SE SPET TOČNO VIDI, DA TILE NAŠI ZLOBNI DRŽAVNI PARAZITI DELAJO PROTI SVOJEMU NARODU , NE PA ZA NAROD !!! ! !!! IN KAKO SMO PRIOŠLI DO TEH ANTISLOVENSKIH ZLOBNEŽEV V NAŠEM NARODU ??? KDO JE KRIV ZA TE… ...prikaži več IZRODKE PEKLA, KI NAS TAKOLE ZATIRAJO ??? !!! ???
Jaz sem njegova bivša žena, ko je 20 dni v zaporu v Jakarti, mu veliko pomagam. Ko poznam RESNICO. Bil je LAŽNIK. To je razlog, da se ločim od njega
Šter je reševal venezuelske otroke domobranskih potomcev .
Koder so komunjare na oblasti se državljanom slabo piše( pa ne vsem). Naj gre naprej do tujine. Tam je komunjarska SLO še vsakič zgubila. oziroma: Naj ustanovi NVO ali pa ELGEBETExx društvo.. pa bode dobil