Pa še to ,da dodam glede Božičnice..... to si jo bomo sami plačali.... od naših plač bo trgano tisto ,kar bomo dobili... in zame to ni nobena Božičnica ampak samo zasoljen kredit, plače pa so itak na psu.... razen ,če… ...prikaži več si sodnik ,odvetnik ali politik v vladi kjer si sami pišejo plače.
150 enako za tistega z 2000 in 517 ni nobena socialna država.Glede ključnega resorja(pravosodja) ni bilo v dobrih 3 letih storjeno 0.Torej, naj ostane Zlovenija stari Texas naprej,potem bomo pa že stisnili glave vsi državljani-ke in videli kako in kaj naprej.hehehe
Spodbuda za zaposlitev, kakšna bedarija je to. Ljudje bi morali prisiliti, da si najdejo zaposlitev. Ne pa da jim dajo spodbudo, či si najdejo delo. Socialo na minimum, in če je na voljo delo, je potrebno ljudi prisiliti delat.
Sej to vedno velja samo za tiste ,ki imajo polno rit vsega in za Ci...e. Nikoli in nikdar nisem slišal za kaj takega.Službo sem bil primoran sam iskati in po eni strani je tudi prav tako, ne pa da bi… ...prikaži več dobival nagrado zato ,ker je nimam .
Vseeno sem preživel..... težko ampak sem in sem ponosen na to ,da nisem dobival od države nobene podpore ali socialo ,da bi mi kdorkoli kaj očital. Službo se dobi ,če le hočeš, če nočeš dobiš nagrado.... hmmm, kera bedarija. Hvala vseeno Slovenija
dobro so to napisali - le malokdo ve za to- verjamem da se tisti na zavodu za zaposlovanje ne. žalostno pa je to da e dobi tisti, ki se zaposli v deficitarnem poklicu- recimo natakar ali šofer. eh, ker jih… ...prikaži več tako težko dobijo, pa še to jim ne morejo dat. za enga uradnika pa ni problema. evo jih zaposlimo ene ducat na RTV pa jim še dodatek potalamo, pa v pisarni naše stranke , evo država primakne za 12 mesecev potem pa noga in marš v d- pisarno druge stranke- hehehehe
Pa kakšna jajca so to?? Ob zaposlutvi poštena plača in to bi moralo biti to.
Važno je da bomo penzionisti dobili božičnico,in si bomo lahko privoščili en dan v kopališču z malico vred,hvala taubi,nikol te ne bom pozabil
Pa še to ,da dodam glede Božičnice..... to si jo bomo sami plačali.... od naših plač bo trgano tisto ,kar bomo dobili... in zame to ni nobena Božičnica ampak samo zasoljen kredit, plače pa so itak na psu.... razen ,če… ...prikaži več si sodnik ,odvetnik ali politik v vladi kjer si sami pišejo plače.
tavbi ti vzel 6 % penzije - dol s to vlado
ti penzije še dobil nisi, pa že cmizdriš 🤣
150 enako za tistega z 2000 in 517 ni nobena socialna država.Glede ključnega resorja(pravosodja) ni bilo v dobrih 3 letih storjeno 0.Torej, naj ostane Zlovenija stari Texas naprej,potem bomo pa že stisnili glave vsi državljani-ke in videli kako in kaj naprej.hehehe
Spodbuda za zaposlitev, kakšna bedarija je to. Ljudje bi morali prisiliti, da si najdejo zaposlitev. Ne pa da jim dajo spodbudo, či si najdejo delo. Socialo na minimum, in če je na voljo delo, je potrebno ljudi prisiliti delat.
Sej to vedno velja samo za tiste ,ki imajo polno rit vsega in za Ci...e. Nikoli in nikdar nisem slišal za kaj takega.Službo sem bil primoran sam iskati in po eni strani je tudi prav tako, ne pa da bi… ...prikaži več dobival nagrado zato ,ker je nimam . Vseeno sem preživel..... težko ampak sem in sem ponosen na to ,da nisem dobival od države nobene podpore ali socialo ,da bi mi kdorkoli kaj očital. Službo se dobi ,če le hočeš, če nočeš dobiš nagrado.... hmmm, kera bedarija. Hvala vseeno Slovenija
dobro so to napisali - le malokdo ve za to- verjamem da se tisti na zavodu za zaposlovanje ne. žalostno pa je to da e dobi tisti, ki se zaposli v deficitarnem poklicu- recimo natakar ali šofer. eh, ker jih… ...prikaži več tako težko dobijo, pa še to jim ne morejo dat. za enga uradnika pa ni problema. evo jih zaposlimo ene ducat na RTV pa jim še dodatek potalamo, pa v pisarni naše stranke , evo država primakne za 12 mesecev potem pa noga in marš v d- pisarno druge stranke- hehehehe