Slovenija
16 ogledov

Dvema se izteka čas

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Filipka 15:19 24.april 2013.

    Tudi sama bi svoj glas dala Tušmobilu. Nedvomno se od vseh treh operaterjev nabolj trudijo in dejansko delajo v korist uporabnika. Stanje okrog Simobila se kaj dosti ni spremenilo, saj je njihovo omrežje kljub neumornemu prepričevanja da je ok, še ...prikaži več vedno obupno slabo, Mobitel pa ima najdražje možne storitve. Tušmobilovo omrežje pa dela super in za to kar uporabljaš so njihove storitve super.

  • dino.sepe 10:00 24.april 2013.

    Tole je kr dober pregled kateri operater je trenutno najbolj ugoden na tržišču pri nas. In cenovna razlika je kar velika. Da je med podobnimi paketi kar za 8€ razlike pove veliko. Kaj pa lahko recimo ponudi več Mobitel od ...prikaži več Tušmobila? Nič, razen tega novega 4lte omrežja ki pa ga tako ali drugače ne bo uporabljalo veliko uporabnikov, če ne drugega zaradi stroškov. Tale paket od Tušmobila najbližji se vsaj meni zdi trenutno najboljša opcija pri nas, pa še stroški odobritve so najnižji kar je pa tudi nekaj. SImobil sicer ponudi več enot, samo kaj ko je njihovo omrežje katastrofa.

  • Anže 12:56 24.april 2013.

    Tole je vse en velik "bullshit." Tušmobil ima res najcenejšo naročnino vendar še nimajo povsod niti 2G omrežja, zato se stroški zaradi gostovanja v Mobitelovem omrežju lahko povečajo. Pri Simobilu se Paket 9 ne da naročiti, brez da vzameš nov ...prikaži večv mobilni telefon. Mobitel je pa že tako ali tako znan, da je drag, vendar je zaradi tega pokritost z omrežjem največje.

  • Titan71 14:46 24.april 2013.

    Realno pogledano je Tušmobil najcenejši, Mobitel najdražji. Simobil ima ogromne težave s signalom (poglejte vsakodnevne pritožbe na njihovem Facebooku), tako da za razmerje med tem kaj dobiš in ceno ki jo plačaš je najbolj ugoden Tušmobil! Pa težko je primerjati ...prikaži več akcije z omejenim trajanjem, ki navabijo uporabnike s stalno ponudbo. Simobil ima recimo prakso, da da ven ugodno ponudbo, potem pa podraži (v preteklosti naročnina, SMS v tujino, opcije). Vsak naj se sam odloči, jaz sem v tem primeru za Tušmobil

  • Votko 11:21 24.april 2013.

    Točno tako, kot si rekel. S tem novim omrežjem niso nardili nič, samo še več dnarja hočjo potegnit od folka. A še 3G ne deluje povsod kot bi moral.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.