Druge države take gradove in dvorce čuvajo, kot punčico v očesu, in od njih turizem dobro živi, v Sloveniji jih je pa povojna komunistična drhal požigala in to je ostalo tudi ponosnim naslednikom komunistov še danes, tako, da jim je… ...prikaži več to zadnja stvar, naj propade, kajne?
Pri nas je komunizem uničil velik del naše kulturne dediščine. Tujina čuva svoje zaklade in jih prodaja za suho zlato. Mi pa na koncu uničimo še to, kar nam je dala narava. Znamenitosti pa degradirajo arhitekti z napadi slabega okusa… ...prikaži več in nerazumevanja kulturne dediščine in slogovno zminirajo vse kar lahko. Me prav zanima, če bi Benetke še bile lepe, če bi vmes stale črne škatle in steklene priamide in še kaj plastičnega po možnosti.
Slovenija ima na vsakem koraku eno sramoto. Največja vlada.
Druge države take gradove in dvorce čuvajo, kot punčico v očesu, in od njih turizem dobro živi, v Sloveniji jih je pa povojna komunistična drhal požigala in to je ostalo tudi ponosnim naslednikom komunistov še danes, tako, da jim je… ...prikaži več to zadnja stvar, naj propade, kajne?
Komunjare znajo edinole denar dobesedno po vodi dol spuščat... vlagat v lesene dile Franje
Pri nas je komunizem uničil velik del naše kulturne dediščine. Tujina čuva svoje zaklade in jih prodaja za suho zlato. Mi pa na koncu uničimo še to, kar nam je dala narava. Znamenitosti pa degradirajo arhitekti z napadi slabega okusa… ...prikaži več in nerazumevanja kulturne dediščine in slogovno zminirajo vse kar lahko. Me prav zanima, če bi Benetke še bile lepe, če bi vmes stale črne škatle in steklene priamide in še kaj plastičnega po možnosti. Slovenija ima na vsakem koraku eno sramoto. Največja vlada.
No, to pa je sramota naše države!
Ko ste revežem vrnili gradove so mislili da jih bo država obnovila, ma Je... se, Kaj bi radi ?