Za SDSsovce so pogruntali posebno dodatno tehniko in sicer, da jim skozi desno uho najprej vbrizgajo montažno Pur-Pen peno, da imajo potem čip kam pritrditi..Objavljeno nedavno v medicinski reviji Lancet.:DD
Zarota je v tem, da se je BigPharma odločila pobasati goro denarja. Najprej od vlad za razvoj cepiva in potem spet od vlad za prodana cepiva. Za cepiva, ki so bila slabo preizkusena, kar je BF vedela, zato si je… ...prikaži več v tajnih pogodbah z vladami izposlovala, da za svoje zvarke ne odgovarjajo.
Za SDSsovce so pogruntali posebno dodatno tehniko in sicer, da jim skozi desno uho najprej vbrizgajo montažno Pur-Pen peno, da imajo potem čip kam pritrditi..Objavljeno nedavno v medicinski reviji Lancet.:DD
Zmanjkalo za SDS-ovce.. vso porabila na leftardih
A ni bila to ena izmed teorij zarote,pri ceplejnju s cepivi za kovid (nekaj podobnega)?!!!
V kemtrejlse so dajali čipe. Ali pa obratno. Moja zena ve vse o tem 🙄
Ravno zaradi tega sem to omenil,me zanima reakcija glavnih vaxerjev na portalu :D!!!
MS že brusi tipkovnico 😡
Sedaj išče linke,da jih bo lahko lepil!!!
Pri teh cepivih ni nobene zarote..Le delujejo ne in imajo stranske učinke predvsem na srce (miokarditis)..
Zarota je v tem, da se je BigPharma odločila pobasati goro denarja. Najprej od vlad za razvoj cepiva in potem spet od vlad za prodana cepiva. Za cepiva, ki so bila slabo preizkusena, kar je BF vedela, zato si je… ...prikaži več v tajnih pogodbah z vladami izposlovala, da za svoje zvarke ne odgovarjajo.
Hvale vredno je komentirati takšne teme samo, da ni poleg domača politika..
Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni. Ker koristnih idiotov ne manjka.
Dobra!!!
Musk ima sedaj novo pogrutavščino odkar je izgubil primat najbogatejšega zemljana..Za 3,3 miljarde $ ga je prehitel manj po/znani Francoz..
Posranci že čakajo v vrsti...
S totim programiranjem v glavi, si pa želi živet 200 let.. te že prej odklopijo