Avto /avto/na-strom
6228 ogledov

EU skupaj s Srbijo zadala pomemben udarec Kitajski

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar @narhist
    @narhist 17:28 19.julij 2024.

    EU o udarcih Kitajski med tem ko je največji delničar Rio Tinta s 14,57% ALUMINIUM CORPORATION OF CHINA LIMITED !

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 14:26 19.julij 2024.

    Ja za EU je to dobro, za Vučiča tudi, za ostale Srbe slabo , ker jim bo vzhod obrnil hrbet, za deželo Srbsko pa porazno zaradi ekološko izredno umazane tehnologije..

    • oneh 14:53 19.julij 2024.

      Kdo pa še je vzhod? Nekoč so pod tem pojmom bile zajete številne države, danes pa je ostala zgolj RuSSija, ostalo je v EU. Kot kažejo trenutni trendi pa RuSSi postajajo vedno bolj vazali Kitajske. Če imaš na izbiro- ali ...prikaži več se zameriti obubožanemu hlapcu ali dobro stoječemu gospodarju...? Vem, da bi levaki izbrali bankrotiranega hlapca, ker je taka pač vaša nrav. Imamo pa (na srečo ne več dolgo) svobodo in levaki- a še plešete?

    • Avatar Hribar65
      Hribar65 15:05 19.julij 2024.

      oneh - zdaj si vsaj priznal, da si kreten. Vzhod je 2/3 prebivalstva - Kitajska, Indija, Rusija in BRIKS predstavlja 80% svetovnega prebivalstva - J.Amerika + Afrika in zato je "Zahod" v paniki, ker izgublja dominanco. Ampak tega se kletni ...prikaži več kreteni ne zavedate.

    • Avatar torolino
      torolino 15:42 19.julij 2024.

      Ti hribar boš pa štrikal zokne za vzhodnjake- kitajce, ruse, ki jih zelo obožuješ. Na balkonu.

    • Jernej65 17:12 19.julij 2024.

      Takoj se vidi, kdo so podaljšana roka Putlerjeve propagande, ki že vrsto let napoveduje propad EU, Nata in še koga ter vzpon vzhoda z Rusijo na čelu. Resnica je povsem drugačna. EU je močnejša kot kdajkoli, Nato opravlja svojo nalogo, ...prikaži več morilski Putler pa klečeplazi pred Kitajci, ki jim prodaja 30 let staro tehnologijo. Rusija je zadnja leta globoko padla in jo že debeluh iz Severne Koreje zalaga z orožjem. Morilskega Putlerja nobeden ne jebe niti pet posto. Kitajcu se pa na široko smeji.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 17:40 19.julij 2024.

      Hlapec Jernej..EU je gospodarsko na psu...Gospodarska rast Indije je trikrat in Kitajske več kot dvakrat večja... Če ne bomo končali vojne v UKR in nekje dobili konkurenčne energente, bomo kmalu bežali od tja od koder dobivamo migrante ....BRICS že več ...prikaži večč kot 40% medsebojnega poslovanja opravlja v lastnih valutah namesto v dolarju...ZDA ne pomaga niti tiskanje denarja, ampak nujno rabijo vojno, ki pa ne bo z Rusijo, ampak s Kitajsko..EU pa bo crkovala v Ukrajini...Toliko, sedaj pa orgazmiraj :))

    • Jernej65 17:43 19.julij 2024.

      luckyss1, normalno je da je gospodarska rast tistih ki so daleč zadaj večja. To še ne pomeni da nam gre slabo. Če sem jaz bogat in me ti revše počasi dohitevaš, še ne pomeni, da meni gre slabo, pomeni samo ...prikaži več to, da ti nisi več revše.

    • Jernej65 17:45 19.julij 2024.

      Tvoj BRICS si vtakni nekam, non stop goniš isto lajno, tvoj Putler pa klečeplazi že pred celim svetom. Tvoje nakladanje o svetovnem gospodarstvu in politiki nima ne repa in ne glave.

    • Jernej65 17:47 19.julij 2024.

      Si kot papiga, ki dobesedno ponavlja Putlerjeve zblojene propagandiste.

    • oneh 18:05 19.julij 2024.

      Točno se ve kaj je vzhod, kaj je Azija, kaj je Afrika... Če se reče vzhod je to mišljena vzhodna Evropa, katera sega do Urala. Tam se potem začne Azija. Po logiki ruSSofilskih levakov pa je tudi Italija vzhod, saj ...prikaži več če greš proti vzhodu slej ko prej prideš tudi do Španije, Francije in Italije. In ker so levaki taki bedaki pa (na srečo ne več dolgo) imamo svobodo in levaki- a še plešete?.

  • dejan12 16:18 19.julij 2024.

    Ne to bo eko nikel

  • Kmodri_ 17:12 19.julij 2024.

    Svinjska tehnologija za srbine!

    • oneh 18:10 19.julij 2024.

      Očitno pojma nimaš, kako svinjska je tehnologija za vzgojo svinj. Že tistih za prehrano, kaj šele onih na dveh nogah, ko se prerivajo pri koritih. Te svinjarije te naj skrbije, za one tehnološke obstajajo predpisi in standardi o ravnanju z ...prikaži več okoljem in če bo tehnologija kakorkoli preveč obremnejvala okolje bo rudnih prej zaprt, kot se bo sploh odprl. In ker so levaki taki bedaki pa še imamo svobodo in levaki- a še plešete?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.