Se strinjam! Ampak mu na kraj pameti ne pade, da bi kot premier odstopil - ni zastonj lagal, ponarejal, zavajal 3 leta, rušil vse reforme - da bo sedaj kar odstopil iz premierskega mesta.
hehehe , kako se PINGVINI razburjajo ! Kako na nas vodi PINGVINSKA STRANKA če pa še enih usranih podpisov za referendum NE ZNA uložit tako kot je treba?? Dragi moji za vsako poslovanje z državno upravo MORATE imeti ORGINAL -… ...prikaži več - ne fotokopije ali pa vsaj notarsko overovljene dokumente !! Očitno potrčko Jani Mudadorfer ne obvlada scene - ga bo moral Zoki počas zamenat zaradi NESPOSOBNOSTI!!
Ne vem zakaj, se tole ne omenja več, Zokija in Ropa, kjer je jasno, da je ex-LDS nastavil Zokija. Še celo ime je znano, Tone Rop. http://www.youtube.com/watch?v=_yocf_Hfcj0
a si nepismen , da zato rišeš ?
Upam, da te bo Jankovič tožil za to kar si napisal in boš ti za rešetkami , vse se vrača
To sem napisal v tvojem jeziku, tak da me razumeš, pingvin!!!!!
Mnoge Slovenke so poročene z južnimi PRAVIMI MOŠKIMI ....in jih v postelji ne zanima vaše kozlanje ....hvala vam mnoge Slovenke :-) eh
vprašaj si to mater
oseba ti si mona?
3 x NE - iz principa. Se spomniš? Še ena izmed SDS ameb? Selektiven spomin? Bo Hrabri mišek tokrat pojedel polento?
SLABA BANKA = legalizacija kraje do sedaj,HOLDING = legalizacija kraje v prihodnosti.NE LAŽEM, NE PONAREJANJU, NE ZAVAJANJU = NE JANŠIZMU
Žrtev njegovih bolanih dejanj ne bo njegova domovina ampak naša.LPTupamaros
Se strinjam! Ampak mu na kraj pameti ne pade, da bi kot premier odstopil - ni zastonj lagal, ponarejal, zavajal 3 leta, rušil vse reforme - da bo sedaj kar odstopil iz premierskega mesta.
hehehe , kako se PINGVINI razburjajo ! Kako na nas vodi PINGVINSKA STRANKA če pa še enih usranih podpisov za referendum NE ZNA uložit tako kot je treba?? Dragi moji za vsako poslovanje z državno upravo MORATE imeti ORGINAL -… ...prikaži več - ne fotokopije ali pa vsaj notarsko overovljene dokumente !! Očitno potrčko Jani Mudadorfer ne obvlada scene - ga bo moral Zoki počas zamenat zaradi NESPOSOBNOSTI!!
Morajo pa resnično sovražiti svoje slovenske starše da se odločijo za kaj takega.Za počitnice gredo pa v Smrdijo.
e mrki mrki res si mrki pa se slepec ki ne vidi kok smo u riti.ce je on rusu vse reforme naj se m zdej mece polena u glavo
sramota kaj janković dela. in katastrofa za vse nas.
ah, ne....jaz mislim, da prikazuješ svoje korenine. Iz kje pa si? Bosna? Ne rabiš se sramovat svojega porekla!
Roksa, južno dete, kaj to pomeni?
a to je Sv. Urh?
Ne vem zakaj, se tole ne omenja več, Zokija in Ropa, kjer je jasno, da je ex-LDS nastavil Zokija. Še celo ime je znano, Tone Rop. http://www.youtube.com/watch?v=_yocf_Hfcj0
Kaj pa Hilda , Zidar , Bavčar , Kordež ( za 5 let sedet ) , Rupar , zaprti Prijatelj , Šrot....in še in še ...ssAh Slovenci , Slovenci
ah Slovenci