Konj je zelo oboževana slikarska ikona, upodobljen na veliko slikah v lepoti dolgega obraza, skladnih misic in proporcij. Res da imajo vsake oči svojega malarja, le-tu, v tem članku pa se občuti po besedah, da pisun ali pa ''malar'' nista… ...prikaži več imela kaj veliko z lepoto, skladnostjo ampak zgolj z lezenjem v rit kubini, ki po moje ne bo prineslo fis točk v obliki večje plače piscu .... Sicer pa če že ta podolgovati fris kažete bi lahko še Majhniča, da bi bilo bolj uravnoteženo-dogo okroglo-kajne?
s čim si tale zaslužila omembo neke spremembe na njej? ker javni osebnosti na vodstvenem položaju greje posteljo ali še s čim, kar ne vem? S takimi objavami iz nepomembne in ničvredne osebe delate zvezdo, poneumljate ljudi in izzovete primitivce… ...prikaži več da pod krinko anonimnosti kao junaško in duhovito , v resnici pa samo nespodobno javno komentirajo. pa čeprav ste še stopnico ali dve višje od recimo konkurenčnih s. novic
Ne ni mi všeč. Ni mi všeč vizuelno, še manj pa mi je všeč njen karakter. Nisem si mislil, da bo anti-janša, ki sem ga volil, tako izgubil glavo zaradi kosa smrdljivega mesa.
hehehe, se je prijatelj ločeval in je rekel, da če bi vedel da bo toliko stroškov in zajebancije zaradi enega uscanega kosa mesa bi ostal soloseksualec...
Vsaj "atamama" razume mojo poanto. Veš Ender3, dostikrat imaš prav in ti dam prav. Da pa si slepo "zaljubljen" v Goloba, pa ti ni v čast. Pač Golob je slab predsednik vlade, in to je treba na glas povedati. Seveda,… ...prikaži več če bi izbiral med njim in Janšo, bi spet Goloba izbral, a imamo boljše, verjemi!
Glede sramote za uredništvoportala se tokrat s tabo kar strinjam @ Ender. Je pa to in še kaj drugega le posledica PR politike, ki jo vodi Golobova ekipa nasploh. Vse je krasno in brezhibno in še najlažje je to sprovesti… ...prikaži veči pri Tinci. Denar je pa le denar. Sicer so tudi pred njim prakticirali podobno le, da jih Golob na veliko vse poseka.
Kura s ćefurskim ksihtom!
In obnašanjem....
Joj, prosim ne, jaz sem glih po zajtrku.
Lepotica je oblečena v črno obleko... Kje se skriva ta lepotica? Na fotografijah vidim samo dolgi ksiht.
Ena konila je vmes. Ta zagotovo ni? Al pa…
Če zamenjaš "dlako" glede na letni čas še ne pomeni, da je to na bolje. Karakter še vedno ostane isti in tu ni pomoči.😏
Me je pravkar sr.t pritisnilo!
Okusa za oblačila pa res nima. Ne za kroj, ne za barve.
Pa zakaj stalno to k#rbo vlečejo ven, stoji na nogah široko kot, da se bo polulala
Konj je zelo oboževana slikarska ikona, upodobljen na veliko slikah v lepoti dolgega obraza, skladnih misic in proporcij. Res da imajo vsake oči svojega malarja, le-tu, v tem članku pa se občuti po besedah, da pisun ali pa ''malar'' nista… ...prikaži več imela kaj veliko z lepoto, skladnostjo ampak zgolj z lezenjem v rit kubini, ki po moje ne bo prineslo fis točk v obliki večje plače piscu .... Sicer pa če že ta podolgovati fris kažete bi lahko še Majhniča, da bi bilo bolj uravnoteženo-dogo okroglo-kajne?
s čim si tale zaslužila omembo neke spremembe na njej? ker javni osebnosti na vodstvenem položaju greje posteljo ali še s čim, kar ne vem? S takimi objavami iz nepomembne in ničvredne osebe delate zvezdo, poneumljate ljudi in izzovete primitivce… ...prikaži več da pod krinko anonimnosti kao junaško in duhovito , v resnici pa samo nespodobno javno komentirajo. pa čeprav ste še stopnico ali dve višje od recimo konkurenčnih s. novic
Manj ko se instagramuša kaže, boljše za Slovenijo.
Ne vem zakaj jo mediji tako oglašujejo. Želijo narediti komu predpražnik za čiščenje lastnih frustracij in zavisti..
to pohlepno čefursko lajdro bi blo treba sam na njivo sterat krompir pobirat, in to nekam v južno Srbijo, za drugam ni...
Uredništvo, Zalaznik !!! Je čas za ukrepanje. Onemogočite komentiranje za božjo voljo..Soodgovorni ste, za širjenje sovraštva in medijski kaos.
sovraštvo je to, da mediji kažejo njeno sliko... sovraštvo do naroda
Ne ni mi všeč. Ni mi všeč vizuelno, še manj pa mi je všeč njen karakter. Nisem si mislil, da bo anti-janša, ki sem ga volil, tako izgubil glavo zaradi kosa smrdljivega mesa.
Kakor vem sta oba vegana in zato smrdljivo meso za koga drugega prišparaj..
hehehe, se je prijatelj ločeval in je rekel, da če bi vedel da bo toliko stroškov in zajebancije zaradi enega uscanega kosa mesa bi ostal soloseksualec...
Vsaj "atamama" razume mojo poanto. Veš Ender3, dostikrat imaš prav in ti dam prav. Da pa si slepo "zaljubljen" v Goloba, pa ti ni v čast. Pač Golob je slab predsednik vlade, in to je treba na glas povedati. Seveda,… ...prikaži več če bi izbiral med njim in Janšo, bi spet Goloba izbral, a imamo boljše, verjemi!
A nas lahko vsaj kakšen dan nehate bombardirat s to gabrovko????
Tebi bombandira Nora24tv zato kar tam ostani komentirat
A vi to resno 24 žurnal?
Ne, ker bo Pigion za nakup njenih tangic uvedel nepremičninski davek!
NE. Pa kaj nimate nobene druge, kot so Tina, Rosvitka, Ukrška in Ana?
A prostitutke so častivredne dame????
Nikdar mi ni bila in mi ne bo všeč,pa če jo še tako porivate v ospredje. Še tisto malo pa izgubi,ko spregovori......
Avtor🖕 lahko bi objavil prispevek drugačne vsebine, da se nebi z njim naslajali samo prikletni aktivisti. Sramota za uredništvo Z24.si.
Glede sramote za uredništvoportala se tokrat s tabo kar strinjam @ Ender. Je pa to in še kaj drugega le posledica PR politike, ki jo vodi Golobova ekipa nasploh. Vse je krasno in brezhibno in še najlažje je to sprovesti… ...prikaži veči pri Tinci. Denar je pa le denar. Sicer so tudi pred njim prakticirali podobno le, da jih Golob na veliko vse poseka.
Jaz se tudi strinjam... z Enderjem in to trikrat... prvič zadnjič in nikoli več
V pravilih piše, da bo žaljive komentarje uredništvo izbrisalo, na primer ''pohlepna čefurska lajdra'' Jaz bi nekoga na gobec useku!!!!!
kaj si hotu povedat s tem svojim komentarjem??
munja to, da plačan primitivizem janševih aktivistov pač ne sodi v medije.
Pierre, usekej sebe... fino usekej in pazi da ne zgrešiš