• Denar in posel

Futurolog: To nas čaka v bližnji prihodnosti

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 13:56 10.oktober 2026.

Ha-ha-ha! Kot samovozeči avtomobili, za katerega ne boš rabil izpita! Dandanes AI ne obvlada niti vporedne vezave uporov, ampak vdirati naokrog pa je zanjo mala malica!

Suli 16:23 10.oktober 2026.

Za "TROJANSKIM KONJEM" - "Umetno Inteligenco" stoji kapital 😎 Vas pa prepričujejo, da je to vsemogoči "BOG", ki dela za Vas 😮🙄🤔 Prefinjen način, da vzpostaviš nadzor - odvisnost nad množicami in to brez napora - upiranja 👏👏👏🤐

• 4krogci 16:43 10.oktober 2026.

ista situacija kot cerkev...sam da ta "UI" je bolj uspesen

• rd2dmk2 18:59 10.oktober 2026.

kaj če bi UI temu linquistu svetovala nja raje utihne. ker lupeta. ja kdo pa dela Ui ? no kdo ? ti rabiš počitek . ma ja pa jade. kolk maš še na računu , ma dejmo zapravit, pa še… ...prikaži več mal kredita vzet. pizda saj ti delaš ne jest UI. jest sem tle zato da moji bosi služijoi s tvojo neumnostjo, naivnostjo, lenobo

• sandi76 19:15 10.oktober 2026.

Če kaj, nam bo UI prinesla novega Terminatorja,

oven 14:29 10.oktober 2026.

Zakaj bi vezal upora vzporedno? Vzameš takega z ustrezno vrednostjo. Jaz bi raje, da gre UI namesto mene k zobarju. Ko bodo to zrihtali, bom plačeval naročnino.

• Toma 17:04 10.oktober 2026.

Raziskoval sem driverje, ki nizkofrekvenčni zvok predvajajo kot vibracije telesa, saj jih obešiš nase. Me je nato AI vprašal, kako močan ojačevalnik imam in nato sam ponudil izračune koliko kosov potrebujem in kako naj jih vežem, da bo impedanca med… ...prikaži več 4 in 8 ohmov in za katere sem jaz že na oko videl, da je totalno brcnil v meglo ;-)

Bozo53 12:46 10.oktober 2026.

Čez tri leta, verjetno pa še prej bom mel v žepu slikco šiptarja, da se bom spomnil, kdo je prodal, pokradel, zavozil državo!

• realmadrid4 12:50 10.oktober 2026.

Sicer se ne strinjam s tabo, ampak je delno res le to, da so šiptarji pri nas in kmalu bodo zahtevali dvojezičnost po albansko tako kot v Severni Makedoniji, naše slovenske fufike rade dajejo obrezanim po patriotsko, slikico boš imel… ...prikaži več toliko da se spomneš dni, ko šiptarji še niso zavzeli celotne Slovenije.

• ambi 14:29 10.oktober 2026.

Sicer je vse opisano predhodno povzrocil titobandito zato si kar njegovo zlocinsko crnobelo fotko stisn v prosellj

• 4krogci 16:25 10.oktober 2026.

Bozo en popravek...Janšarijevo sliko bos mogu imet, ce se bos hotel sprehajat zuni...#nadzor

• 4krogci 16:22 10.oktober 2026.

Švedska mogoče ja...mi pa drvimo v čas in razmišljanje "vozi miško"...

• jakec1575 02:08 11.oktober 2026.

trenutno ai opravlja umazana dela nadzora ljudi, vojaske operacije itd. zelo malo dela na tistih svetlih podrocjih. resuje nas to, da gre za bubble, kinbo kmalu pocil. mnoge bo bolela glava. izginilo bo v trenutku 4 tisoc mrd dolarjev.

• Nelaži 20:11 10.oktober 2026.

Z eno besedo: ŠALOM

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.