VIDIMO KAKO jJE TRUMP ZAMERLJIV IN TAKOJ GROZI KOT OTROK. jANŠA PRIHAJA V TO STAROST, ZAMERLJIV IN MAŠČEVALEN PA JE VRSTO LET. VLEČE GA TUDI KAOTIČNI TRUMPIZEM...
Ti bi bil isti,če bi bil najbogatejši Slovenec.Jaz mislim res,da je Janša najbogatejši v Sloveniji.
Domobranski sin ne more iz svoje kože. Drugo pa je, da vedno bolj posnema Dumba.
Janša se maščuje. Ne bo odnehal, pacient!
Janša verjame in zaupa v slovensko krivosodje .
Mogoče bo pa "sposobni"Janša prevzel,kdo ve,al pa dvojno doktor Snežič.
Stari prdec je ostal maščevalen....nismo nasedli njegovemu vabilu k sodelovanju. Pozna samo eno sodelovanje... tako delaj kot jaz hočem.
Noiste hoteli sodelovanja, zdaj pa je.
Pravi trolček si,za crknit do nezavesti.
Vsem v EU je jasno,da je korupcija v Sloveniji način vladavine prava. Narod si bo pisal sodbo sam : NE Janša le sosed bo mejak .
Dokler bo Janša veljak bo Slovenec siromak.V to sem prepričan!!!
Ne bo dolgo ! Rok mu je potekel.
Rok mu je potekel že na Dobu.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
VIDIMO KAKO jJE TRUMP ZAMERLJIV IN TAKOJ GROZI KOT OTROK. jANŠA PRIHAJA V TO STAROST, ZAMERLJIV IN MAŠČEVALEN PA JE VRSTO LET. VLEČE GA TUDI KAOTIČNI TRUMPIZEM...
Ti bi bil isti,če bi bil najbogatejši Slovenec.Jaz mislim res,da je Janša najbogatejši v Sloveniji.
Domobranski sin ne more iz svoje kože. Drugo pa je, da vedno bolj posnema Dumba.
Janša se maščuje. Ne bo odnehal, pacient!
Janša verjame in zaupa v slovensko krivosodje .
Mogoče bo pa "sposobni"Janša prevzel,kdo ve,al pa dvojno doktor Snežič.
Stari prdec je ostal maščevalen....nismo nasedli njegovemu vabilu k sodelovanju. Pozna samo eno sodelovanje... tako delaj kot jaz hočem.
Noiste hoteli sodelovanja, zdaj pa je.
Pravi trolček si,za crknit do nezavesti.
Vsem v EU je jasno,da je korupcija v Sloveniji način vladavine prava. Narod si bo pisal sodbo sam : NE Janša le sosed bo mejak .
Dokler bo Janša veljak bo Slovenec siromak.V to sem prepričan!!!
Ne bo dolgo ! Rok mu je potekel.
Rok mu je potekel že na Dobu.