Ne pozabimo dejstva, da večini Janez laže že več kot 30 let..Zato lahko trdimo, da je Robert še čisti amater in, da notoričnega lažnivca ne bo nikoli prehitel..
V SDS se sklicujejo na demokracijo, ..... Ne vedo pa, da to pomeni, da so v politiki NE skorumpirani in NE obsojeni politiki, da je res demokraciji. TEGA ŽAL V SDS NI, ZARADI JANŠE.
Očitno ne spremljate Dela in Sobotne priloge. Pred leti se je tudi meni čudno zdelo, zakaj se ga toliko vlači po zobeh, če mu je mandat prenehal in se je upokojil. Potem pa je kmalu po tistem začel igrati monopoly… ...prikaži več s celo Slovenijo in s pravim denarjem.
Jaz upam, da mu v Bruslju ne nasedajo. Seveda ga pa brani Macron, pri katerem ostane cez noc "debatirata" (se ve kako) in isceta resitve. Se vedno mi pa ni jasno, da se tak skret kot je golob, sploh upa… ...prikaži veča upati, da bo se en mandat!!!!! Kaj je ozadje tega: ni imunosti in odgovarjati bo treba na nekatera vprasanja na primer: kje je 218 miljonov nerazporejenih od GEN-I, kam je izginilo vsako lelto 3,5 miljarde nasega denarja, Da ne govorimo o njemu zvestih politicnih cuckov!!!
Kaj misliš, da bodo Tomčevi in Omerzi nasedli ?. Izvajajo umazano igro proti Marti Kos. To je tisto domoljublje na katero prisegajo..Banda izdajalska mečejo nož v hrbet slovenski vladi in politiki..
Janša podpira vojnega zločinca Bibija, ki je prisilil Dumba v to vojno in podpira njega. Zdaj je Ivanček tiho. Najprej je javno lagal in grozil s tožbo za Black Qube, zdaj pa podpira vojno v Iranu..... Torej bo Janša nabavil… ...prikaži večl plin in nafto za SLO.
Oba bi se morala posloviti. Za Jajota je kristalno jasno, zakaj, Golob se je pa izkazal kot maščevalen, nadut, histeričen, užaljen wannabe influenser. In oba bi morala odpeljati s sabo v anonimo še precej svojih sodelavcev.
Najbolj močna je ta, ko pravi, da je na soočenju lagal. Pa kdo še bolj laže od tega kekca?.
Ne pozabimo dejstva, da večini Janez laže že več kot 30 let..Zato lahko trdimo, da je Robert še čisti amater in, da notoričnega lažnivca ne bo nikoli prehitel..
Ender3 - tako je, samo nizko izobražene ovce tega ne sprevidijo.
Vsi, ki sedite v parlamentu, ste zreli za odstrel, vključno s tabo, golob.
V garaži je ustvaril GENi??🤣 je imel že vse postlano od svojga fotra!!!
Bog, daj meni denar, levičarjem pa pamet!
Naj neha jokat pa Janeza zagrabi za jajca tam kjer najbolj boli.... pri denarju...
mogoče je pa ze cas, da se ta populistični skorumpirani laznjivec in manipulator umakne iz politike in odleti ne vem kam s vojo tinco!
Janezu pa sedaj čas ni več naklonjen. Tik, tak, tik...
Ja res je, da Janša leti iz politike in se posveti pisanju naslednjega romana na Dobu.
A je bil ta tip v ponedeljek pod vplivom DROG????
Nebi rekli. So mo svetovalci prav svetovali. Janeza je treba zastropiti z dejstvi.
Po vsej sili bi se ga radi znebili, ne vejo kaj bi ga še obdolžili. Če dobi človek največ glasov je pač treba sprejet
V SDS se sklicujejo na demokracijo, ..... Ne vedo pa, da to pomeni, da so v politiki NE skorumpirani in NE obsojeni politiki, da je res demokraciji. TEGA ŽAL V SDS NI, ZARADI JANŠE.
Janša bi rad imel demokracijo kot jo imajo v ZDA - oranžni dela kar hoče. Da ne govorim o Madžarski.
Dej vrabec spokaj,levičarji fuj.
🐏🐑🐏 pojdite se strič, dokler je pastir še pri moči.
Hitro v cerkev poiskati psihično pomoč in svoje mnenje.
Prej bo palček riknil!
Zadnje perje frči, mi pa s fračo na volitve ;-)
Uršula, Mauel, pomahajta, Janša mi hoče uničit korupcijo, največjo pridobitev države.
Pozabila si na: Beeee!
Natalija Chvatal 👎 sedaj Jajotu tudi sam Bog ne bo koristil..
Endrkač, bog še ni nikoli nikomur ni "KORISTIL" bebo si res.
Najprej pred svojim pragom. Kdaj se bo Kučan dejansko umaknil iz politike?
Kučan se je že umaknil Udbaški Janez še pa vedno serje po Sloveniji.
Kučan večna frustracija janšistov. Ubogi Milan ne pustijo ga na miru.
Očitno ne spremljate Dela in Sobotne priloge. Pred leti se je tudi meni čudno zdelo, zakaj se ga toliko vlači po zobeh, če mu je mandat prenehal in se je upokojil. Potem pa je kmalu po tistem začel igrati monopoly… ...prikaži več s celo Slovenijo in s pravim denarjem.
Kučan je Janšatova karma, haha
Kučan bo še ven z groba diktiral
Kučan Janšo tepe, ubogi Janez se že cmeri 30 let.
Jaz upam, da mu v Bruslju ne nasedajo. Seveda ga pa brani Macron, pri katerem ostane cez noc "debatirata" (se ve kako) in isceta resitve. Se vedno mi pa ni jasno, da se tak skret kot je golob, sploh upa… ...prikaži veča upati, da bo se en mandat!!!!! Kaj je ozadje tega: ni imunosti in odgovarjati bo treba na nekatera vprasanja na primer: kje je 218 miljonov nerazporejenih od GEN-I, kam je izginilo vsako lelto 3,5 miljarde nasega denarja, Da ne govorimo o njemu zvestih politicnih cuckov!!!
Kaj misliš, da bodo Tomčevi in Omerzi nasedli ?. Izvajajo umazano igro proti Marti Kos. To je tisto domoljublje na katero prisegajo..Banda izdajalska mečejo nož v hrbet slovenski vladi in politiki..
Pernati je dobu sumljivo vizijo;))) Verjetno mu je sam murgelški škrat skoču za vrat;)
Se strinjam, pa tu tudi.
Janša podpira vojnega zločinca Bibija, ki je prisilil Dumba v to vojno in podpira njega. Zdaj je Ivanček tiho. Najprej je javno lagal in grozil s tožbo za Black Qube, zdaj pa podpira vojno v Iranu..... Torej bo Janša nabavil… ...prikaži večl plin in nafto za SLO.
Oba bi se morala posloviti. Za Jajota je kristalno jasno, zakaj, Golob se je pa izkazal kot maščevalen, nadut, histeričen, užaljen wannabe influenser. In oba bi morala odpeljati s sabo v anonimo še precej svojih sodelavcev.
Pozabljaš, da ima Janša za opisano že več kot 30 letno tradicijo..Torej mu je rok že davno potekel..
Golob: Res bi bil čas da se obesiš na prvi kandelaber kriminalec pokvarjeni.
Takoj zraven Janše zaprtega v Iron Maiden. Kleriki bodo že vedeli kaj je to.