Slovenija
1063 ogledov

"Z Marto se poznava dolgo časa, sva se usedla in se odkrito pogovorila"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Naklonsky 08:23 13.september 2024.

    Marta ima prav gotovo “odlične” izkušnje. Kučan ji drži štango, kot bivša udbašica prav tako, ni članica nobene politične stranke, bivša veleposlanica Švice, rada ima denar, ima popolno podporo vlade… skratka, vrhunske kompetence!

    • Jernej65 11:38 13.september 2024.

      Naklonsky, ne piši nekaj kar ni res. SDS je začel z lažmi o njenem sodelovanju z udbo. Za to ni nobenih dokazov. SDS se naj raje ukvarja s svojim udbašem, ki jih vodi že več kot trideset let. Za njega ...prikaži več je dokazano, da je bil zagrižen komunist z partijsko izkaznico. Sloveniji je naredil 1000x več škode kot Kosova.

  • PasjaProcesija 08:53 13.september 2024.

    Torej pismo obstaja. Posredno sta ga potrdila tako Golob („zaupne narave, ne komentiram“) kot predstavnica komisije („zaupne narave“). Takšno pismo ni zunanji poseg v suverenost. Je pritisk, pritisku pa se lahko ukloniš ali pa ne. Če se ukloniš, si zavestno ...prikaži več omogočil poseg v suverenost. Ne more pa za to biti kriva EU. SDS in SD bosta Golobu na račun njegove nesposobnosti najbrž zaračunala vse za nazaj, ko so jim Črnčec, Vuković, Cirman & partnerji d.o.o. podtaknili afero. Litijska ni pozabljena.

  • Grof 08:49 13.september 2024.

    To, daje dolga leta, šekot smrkla delala za udbo ve cela Slovenija, ida se voluharja že dolgo poznata, je tudi jasno, jabolko ne pade …. .. ……., za malega pa tako vemo, da je navaden nategun in velik psihič

    • Jernej65 11:41 13.september 2024.

      Tudi to ve cela Slovenija, da je Janša bil zagrizen komunist in udbaš ter še sedaj vodi SDS. Za Kosovo ni nobenih dokazov, so samo natolcevanja udbaške SDS, ki jih vodi največji slovenski udbaš.

  • Plavi-mil 09:03 13.september 2024.

    Pa kdo ti še verjame, nakladač?

  • Enzgg4 09:15 13.september 2024.

    Še malo mi bodo prodajali ta sranja, pa bom spremenil odločitev o bojkotu volitev in bom šel volit jajota. Enkrat sem to že naredil, 2004, ko je v mandatu pred tem samopašnost LDS dosegla take višave, da bi volil tudi ...prikaži več podgane, samo da zrušim pizdune. In očitno takrat nisem bil edini, ki je tako razmišljal. Glede na to, kaj gledamo sedaj, lahko čez 2 leti s precejšnjo verjetnostjo pričakujem ponovitev 2004, le da bodo tokrat na smetišče zgodovine letele stranke te koalicije.

  • atamama 12:01 13.september 2024.

    Kako bo človek, ki ob osebnem porazu ali nezadovoljstvu reagira tako, da poruši vse mostove za nazaj lahko deloval v korist Slovenije? Kaj bo ta gospa naredila ko bo švicarski interes v nasprotju z interesi EU ali Slovenije? Saj je ...prikaži veče bil neki minister z dvojnim državljanstvom in glej hudiča imeli smo sranja na južni meji, kajne? In nekaj podobnega lahko pričakujemo tudi v prihodnje. Kosova ima karakter, ki ga ni več moč spremeniti. Ima tudi mir v oazi izven EU in izven SLO. In kako ima PV ......

    • atamama 12:05 13.september 2024.

      .... obraz, da pove, da se je osebno pobotal z njo? Ali se je ona pobotala z vsemi, ki so ji takrat ob ambicioznem planu skočili v hrbet? Preveč slovenstva je v igri, da bi bila dovolj velika številka v ...prikaži več imenovalcu ulomka, kjer je skupni imenovalec denar.

  • munja 10:05 13.september 2024.

    Jasno, ko beli dan, vse za denar, ki je vedno bolj sveta vladar!!

  • ginko 09:23 13.september 2024.

    Lažniva golazen. Nategun naroda. 420.000 golazni in 490.000 nevolivcev je izvolilo današnjo fašistično vladajočo golazen, ki si jo ti kučan javno podprl kot blefer (poznavalec) kaj je dobro za vas udbo-komunajzarsko mafijo ne pa za pošten slovenski narod. In sedaj ...prikaži večj zopet "projektiraš" po komunajzarsko "novi obraz", da bodo vaše riti preskrbljene, raja naj pa po vaše je travo.

    • Jernej65 11:42 13.september 2024.

      In največja golazen si prav ti, bebec.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.