Šport /sport/kosarka

Dončić potegnil ostro potezo v pravnem sporu z Goltes

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BenX 11:53 21.marec 2026.

Mislim, da se stvari počasi kristalizirajo... Tisti, ki ste nedolgo nazaj močno pljuvali po Luki (in njegovem očetu), naj vam bo to dober opomin, da ima vsaka medalja dve strani!

• etvi 12:50 21.marec 2026.

Vse preveč se naslanjajo da ima ženska več pravic, vendar ni vedno tako.

Ruska_Zmaga 19:18 21.marec 2026.

To sem takoj rekel,ko sem videl,da zahteva 300.000 dolarjev preživnine,no,sedaj dejansko stvari prihajajo na dan,tako kot si napisal!!!

Zala 13:16 21.marec 2026.

Žalostno, da se bo njuna zveza končala z obojestranskim blatenjem po rumenem tisku. Pričakovli bi, da sta oba dve zreli osebi z dvema otrokoma in bi se o vsem pogovorila med štirimi stenami.

• MarkoSkače 15:33 21.marec 2026.

Objestransko blatenje v rumenem tisku? Kje pa si opazila, da bi onadva glede razhoda kaj objavila? Beremo lahko le kako rumeni tisk med sabo tekmuje kdo bo objavil več podrobnosti zapisanih prosto po prešernu!

• smejka 15:53 21.marec 2026.

Naj sama rešita zadevo.Otroka ne bosta lačna, kvečjemu oropana ljubezni.Pa tudi to še lahko rešijo. Srečno vsem.

• rd2dmk2 18:15 21.marec 2026.

hm 300k na mesec to je letno 3,6M eurov to je 3 krat več od brodnjaka ali pa direktorja krke ali pa.... 206 krat več od minimalne bruto plače na mesec... oči je bogat - vse lepo in prav- ampak ...prikaži več a res te tri rabijo tolk dnarja da preživijo... pameten nauk mi je bil dan bogastvo skrit pred otroci - ne smejo vedet za bogastvo ker jih pokvari- naj se naučijo živeti- bogastvo jim je lahko dodeljeno kasneje.

Andrej42 17:00 21.marec 2026.

Ne vem, če je kdo prebral članek, ampak Goltes toži Dončiča v ZDA in glede na to, da niti on niti ona nista državljana ZDA, temveč imata oba slovensko državljanstvo, je za odločanje o preživniti pristojno slovensko sodišče po slovenskih zakonih.

• jakec1575 16:27 21.marec 2026.

oce ima pravico videti otroke. tudi zelo skodljivo je, da jih ne. on ne more prekiniti pogodbe. saj ima lahko ona frende, samo, da je za cas pogodbe v LA z otroci. To bi bilo korektno. On pa placa stroske. ...prikaži več To izsiljevanje z otroci je cista hudobija.

• graf 00:25 22.marec 2026.

ženske so preračunljiva bitja je govoril ded , moški to spoznamo a je običajno prepozno ...

• Vladimir 17:05 21.marec 2026.

Druga Melanja dobro prodajo svojo fračo

• Veronica 11:27 22.marec 2026.

Tudi moški znajo biti sila preračunljivi. Nesmiselno je, da mi glodamo njune kosti. Naj se pametno zmenita, če ne zaradi sebe pa zaradi otrok. V takih bitkah se otrokom lahko zada hude čustvene udarce in nobeni milijoni jih ne morejo odpraviti.

• Kmodri_ 12:49 21.marec 2026.

Gospa ima legalno in legi zahtevo! No razen, če kljuse res postal kljuse...

Andrej42 16:56 21.marec 2026.

Ima legalno zahtevo v SLOVENIJI in ne v ZDA (Kaliforniji), ker ni državljanka ZDA in tudi ne prebiva v ZDA. Od kje njej logika, da toži za preživnino v ZDA, meni ni jasno in sem 100%, da bo ta zadeva ...prikaži več zavržena, ker je pristojno sodišče v Sloveniji.

Boob 10:11 21.marec 2026.

Svinja od brezposelne babe! Zavohala je denar in je spizdila. Z njim v zvezi ni imela 0 dolarjev zase, zdaj bi jih imela 300.000 na mesec. Zdaj bo ena brezposelna svinja fehtala denar in preživnino, ki ni mrdnila z ničemer ...prikaži več med njuno zvezo. Upam da sodišče to preživnino zavrže in oba otroka dodeli njemu.

• mateja04 12:07 21.marec 2026.

Če imaš žensko, upam, da je tako pametna, da te po tem tvojem izlivu sovražnosti zapusti.

• maček 12:17 21.marec 2026.

Jezus,boga ženska č jo imaš,svinja.

StarMačk 12:35 21.marec 2026.

Očitno je za Žurnal slabšalna oznaka za žensko svinja sprejemljiva, oni drugi v tem kontekstu še malce bolj vulgaren pa ne več, glede na to, da je bil pred tem komentar s tistim drugim poimenovanjem umaknjen?

jate 13:17 21.marec 2026.

ma si bedak na kubik....itak si samski brez dvoma

• Puklastimiha 14:14 21.marec 2026.

Bog ve, kaksno🐖 prezivnino bo sele zahtevalab Nika od Sorosa ?🤠🤠🤠

• Toma 15:07 21.marec 2026.

Nič ne bo, bajsa je splavila!

• Majazmaja 16:54 21.marec 2026.

Boob je tipični incel, ki ima poleg tega tudi hujše duševne motnje, ki pa niso pod kontrolo psihiatra ali kliničnega psihologa. Ker ni sposoben dobiti ženske, se je, tipično za incele, odločil, da jih na smrt sovraži.

• vijavaja 18:30 21.marec 2026.

Nihče ne ve zakaj sta šla narazen, pa vendar vsak ve, kdo od njih je kriv. Oče ima pravico da vidi otroke, Ana pa sem prepričana, da me ne omejuje obiskov. Glede preživnine je pa 300 tisočakov za Luko drobiž. ...prikaži več. Koliko je dal za floto avtov, 3 hiše in še marsikaj. Zavrača to preživnino, da bi jo prisilil, da bi se vrnila v ZDA.

• dare326 21:40 21.marec 2026.

@vijavaja: za spor je kriv rasistični niger Nico, ki je prodal Luko v LA. Goltes si je v Dallasu zgradila gnezdo, dobila prijatelje, biznis. S Lukovo prodajo v LA je vse izgubila in v mestu pregrehe ni pripravljena vse delati ...prikaži več na novo. Pač ni Američanka, ki se selijo, kjer je denar. Zato spor in Luka naj to prizna.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.