Slovenija /slovenija/intervjuji

Nekoč sta sodelovala z Lady Gaga in živela v Hollywoodu, danes kmetujeta v Kungoti

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 12:35 22.marec 2026.

No lepo sta nekaj ustvarila,dosegla,zdaj pa uživajta čim dlje.

• atamama 10:50 22.marec 2026.

Ja tudi jaz poznam kar nekaj uspešnih mladeničev in mladenk. Sicer ne kmetujejo so pa vseeno dobavitelji, belega praška znanim ljudem. In zanimivo, ko uvozi Q8 se nihče na FURSu ne vpraša od kje denar.... hahaha enakidržavljanipresss

karjola 06:54 22.marec 2026.

Jaz sem včasih hodila v šolo z Metko iz zgornjega lokovca. Je bla soseda od Lovrota tam pri tisti veliki gomili gnoja na desni strani. Tam je bila doma tudi slavna Mici podržaj. Plesali in peli smo v gostilni pr ...prikaži več lovcu in jedli kuhan krompir. Preveč blišča je bilo. Tako da zdaj ko imam mir se raje ukvarjam s firmo z 52 zaposlenimi in imam čisto glavo...

• djdj 09:11 22.marec 2026.

Kako izmišljeno. V omenjeni vasi ni Metke, ne Lovra, ne gostilne pr lovcu.

• Janez_533 09:43 22.marec 2026.

A karjola pa je?

karjola 09:54 22.marec 2026.

dj... sej tudi mici ni tm doma mona di bk

• djdj 11:38 22.marec 2026.

Mici in njeni dve cici pa sta. O jaaa.

Garancija 07:19 22.marec 2026.

Jaz sem bil direktor firme,ko je šla v stečaj sem pobasal ves denar in zdaj mirno živim na cipru,matr a nisem že slišal te zgodbe nekje drugje

• atamama 10:43 22.marec 2026.

Ja, takoj po volitvah je ena pravnica, leta nazaj izjavila, da sedaj bo bajno bogata, torej slišano. Za takrat preveč na glas ali pa je Janez premalo videl zase, so jo takoj odstavili...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.