Avto /avto/na-strom

Hitro polnjenje: Kitajci so nam pokazali, zakaj bomo pozabili na točenje bencina

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    karjola 07:38 23.maj 2026.

Mi se imamo za drugo švico, v resnici smo retardirani in sto let za kačami. dobri smo samo za gobcat in pljuvat po sosedu. Imamo desno levo politiko ki samo žre in nič ne da, obljube vrh obljub. v elektrifikacijo ...prikaži več se ne vlaga že od 91 dalje. monopolistični kapitalizem ki nam diktira kdaj bomo šli srat. Gregor, mi takega sistema ne bomo videli še dolgo časa. In tudi če bo kdaj se večina ljudi ne bo vozilo z električarjem ker nimajo za nakup dragih tesel. realnost slovenije je v dreku.

Iuckyss1 08:56 23.maj 2026.

EU postaja "tretji svet", kot so bile v času Tita revne pretežno afriške države, ki jih je združil v neuvrščene in ki so imele precej politične moči..

Garancija 08:56 23.maj 2026.

Zdaj bodo naredili teš 7, da bo dovolj elektrike,in denarja za krast

• Rim 09:02 23.maj 2026.

Kitajci bodo morda pozabili na bencin. Ne pa mi, pri nas je vse drugače in nekaže na hitro spremembo. Mislim tudi na redno delujoče omrežje polnilnic in proizvedene energije za njih. In še in še ostalo kar je nujen pogoj za večji preboj.

• Toma 10:18 23.maj 2026.

Samo bluzijo in bluzijo v 3 krasne! Kompleten NEK potem zadošča le za 900 polnilnic!

• Kmodri_ 07:01 23.maj 2026.

.....in kam pelje....kitajski podivjani kapitalizem....

karjola 07:30 23.maj 2026.

nikamor ne pelje ker nimamo urejene infrastrukture in ni dovolj elektrarn. bo pa von de lajbnova začela s prodajo bio pedalinov in ostale zelene šare

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.