Pod streho /pod-streho/varcna-hisa

Hranilniki elektrike: Izračuni pokazali, v koliko letih se povrne naložba

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    omega_v6 08:01 12.julij 2026.

Ves čas trdim,da je hranilnik za netmeting vstran vržen denar!! Le kako naj v zimskem času shranim elektriko v hranilnik če je pa niti za uporabo ne proizvedem dovolj!? Recimo letos Januarja je elektrarna proizvedla 300KW ur porabil sem pa ...prikaži več 650 KW!? Toraj je hranilnik vstran vržen denar!!

• popokatopetl 11:28 12.julij 2026.

Sej to vendar ni nobeno presenečenje, ko je pa pri nm brezplačni hranilnik omrežje.

• vzev 10:45 12.julij 2026.

Se ne izplača, tako kot se mi niti ne sončna elektrarna. Na mesec plačam položnico elektrike 60€. Kako se mi naj potem splača karkoli od tega? Da bi dal za sončno in hranilnik kakšnih 15.000€, se mi to ne povrne ...prikaži več nikoli. Omrežnino bi pa tako ali tako še vedno moral plačevati.

• Tone2K 09:45 12.julij 2026.

Odvisno. Pri nas včasih samo par kapljic dežja pade, pa je celo naselje brez elektrike. Pri nas jo pa še vedno imamo. In nismo daleč od Ljubljane. Pač šlamparija od Elektra. Sploh če imaš doma kakšne serverje, je to pomembno.

Garancija 10:55 12.julij 2026.

Hranilniki s časoma tudi crknejo tako da se tako investiranje ne izplača,je pa res da delajo kitajci generatorje na stalne magnete,to bi pa že bilo zanimivo,dokler še ne bodo izpopolnjeni bomo pa kurili na štrom

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.